Ziana Zain - Madah Berhelah (1992) LIVE

Komentar

  1. Ucil Maulana

    Ucil Maulana2 hari yang lalu

    Indonesia sllu da d dlam hati lagu2 malaysia ...

  2. mohd fahmie

    mohd fahmie2 hari yang lalu

    Aku syg pdamu suria nita....

  3. Irawan Hendra

    Irawan Hendra2 hari yang lalu

    2020 masi ok punya, Bontang KALTIM

  4. abigail qaisara

    abigail qaisara7 hari yang lalu

    January 2020 .. sape geng like sikit😇

  5. mzulfekar

    mzulfekar4 hari yang lalu

    me ....

  6. yandi boys

    yandi boys8 hari yang lalu

    Masih mendengarkan di tahun 2020 ini...

  7. Ahmad Ropi

    Ahmad Ropi9 hari yang lalu

    2020 😘

  8. Abu Nawas

    Abu Nawas9 hari yang lalu

    Baju bagus

  9. Nita Love

    Nita Love10 hari yang lalu

    1992 umur aku baru setahun, skg aku da tua ziana msi muda🤣🤣

  10. Ivan Ivan

    Ivan Ivan11 hari yang lalu

    Adab sesape yg layan lagi januari 2020 like dikit

  11. khairul 97

    khairul 9712 hari yang lalu

    sape yg masih dgrkn lgu ni n msih rndukn lgu ni 2020?👍

  12. Anif Zaffrizul

    Anif Zaffrizul12 hari yang lalu

    2020 ✋🏻

  13. Zeb Khalid

    Zeb Khalid12 hari yang lalu

    amat pro dan menyerlah

  14. Nik Badriyah

    Nik Badriyah13 hari yang lalu

    January 2020.

  15. AbAnG LeJeN

    AbAnG LeJeN13 hari yang lalu

    mantop 2020

  16. Azmawi Zaz

    Azmawi Zaz14 hari yang lalu

    masih dengar lagu ni 2020 😘😘

  17. Malcolm DJR

    Malcolm DJR16 hari yang lalu

    2020?

  18. sγღρhoηγ

    sγღρhoηγ17 hari yang lalu

    2020

  19. NORHASIDA YAHYA

    NORHASIDA YAHYA20 hari yang lalu

    salah seorg penyanyi terbaik di Malaysia..... hebat

  20. Ali Gorgy

    Ali Gorgy23 hari yang lalu

    2020 anyone?

  21. Tommy Grant

    Tommy Grant23 hari yang lalu

    Power Mantap Feel tbaik Pitching hmpir smpurna Artikulasi bagus X terkucil lgsg Elegant Lagu hebat Konfident level A Energy meletop APA LAGI YG KORG NAKKKK...

  22. Sandi putra

    Sandi putra23 hari yang lalu

    Fower full

  23. chinta qaseh

    chinta qaseh24 hari yang lalu

    idreporter.net/v/video-K_wi012kod4.html

  24. ABANG AMER2607

    ABANG AMER260724 hari yang lalu

    2020 siapa yg masih tngok belanje like sikit.... hahaha

  25. Pykaa 02

    Pykaa 0224 hari yang lalu

    L

  26. Zaini Amar

    Zaini Amar25 hari yang lalu

    1/1/2020

  27. shyurah balqis

    shyurah balqis25 hari yang lalu

    1 Januari 2020 👍🏼✋🏻

  28. brock lesner

    brock lesner26 hari yang lalu

    Tp skrang suara dia xboleh tarik mcm ni lg..

  29. nubis mobile legend

    nubis mobile legend26 hari yang lalu

    27 tahun dah lagu ni.. tak jemu di dengar oii

  30. Ahmad Najib

    Ahmad Najib28 hari yang lalu

    Slim dan mantol

  31. ROZITA AFIZATUS SAHARA putri rengganis kuluran

    ROZITA AFIZATUS SAHARA putri rengganis kuluranBulan Yang lalu

    power full 27des2019

  32. Farhana Nasry

    Farhana NasryBulan Yang lalu

    Fanatik zz , lagi² filem² dia berlakon aduhaiii mmg divasss , da lah mcm jLo.

  33. cah N AE

    cah N AEBulan Yang lalu

    Th 98 terakir dengar... 26/12/2019 muncul diberanda....alhamdulillah ☺☺

  34. Kamar Udin

    Kamar UdinBulan Yang lalu

    Emang tebaik lah

  35. ARMAN YUSOFF

    ARMAN YUSOFFBulan Yang lalu

    First in 2020

  36. Agus Muchibin

    Agus MuchibinBulan Yang lalu

    Adakah regenerasi penyanyi seperti ini berkualitas cerdas dan sempurna

  37. Mohammad Faizal

    Mohammad FaizalBulan Yang lalu

    Oh, susahnye nak dapatkan quality suare penyanyi macam ni sekarang... 😭

  38. FernandoToresso Ronaldo

    FernandoToresso RonaldoBulan Yang lalu

    KENAPANLAGI RAMAI SUKA TOKTII PADAHAL Z.ZAIN LAHTRBAIK..ADAKAH KERNA RUPA BANGSAKU JADI BEGINI...

  39. kejora ku bersatu

    kejora ku bersatuBulan Yang lalu

    Wartawan zaman tu ja suka bg publisiti lebih kat dia.hakikatmya fanatik ziana ramai kat malaysia ni

  40. Akila 92

    Akila 92Bulan Yang lalu

    Uihh sp prasan ad mata 1

  41. mizashwaqif waqif

    mizashwaqif waqifBulan Yang lalu

    164 nate berukkk.. Buta hati ke buta mata. Ke pekak babi.. Mcm ni terbaikk pom korang dislike.. Mana ada lagi yg mcm ZZ zaman skrg.. X de dah.. X taulah sjuta tahun lagi kot bru muncul.. Korang mesti layan suara hancing cam budak budak tu.... Cam kimak.. Skrg 2019 yg ada bakat suara ditolak.. Lebih pentingkan follower ramai... Cam beberapa tu.. Suaraaa mcm kimakk

  42. Smile :)

    Smile :)Bulan Yang lalu

    Earpiece full blast lah apa lagi

  43. Bachtiar Agus

    Bachtiar AgusBulan Yang lalu

    mantap bangetttt ya allah

  44. aiman shahir

    aiman shahirBulan Yang lalu

    Hahha lagu ni keluar, aku belum diproses lagi ui😂 2000 baru lahir

  45. MAT TORON MALAYSIA

    MAT TORON MALAYSIABulan Yang lalu

    gila sora dia.....sora dia padat,mantap,mantop

  46. Mohamad Edit

    Mohamad EditBulan Yang lalu

    Jujur aku cakap aku tak minat dgn siti kalau penyanyi pempuan lh kalau lelaki mawi paling aku tk minat sekadar tak minat je tapi tak benci sapa lh aku nk benci kt org kan.

  47. Rahza Rahzaradzmi

    Rahza RahzaradzmiBulan Yang lalu

    Ziana zain minat x

  48. azhari dawi

    azhari dawiBulan Yang lalu

    Z zain i realy love your voice,, salam dr aceh desember 2019

  49. sham todak76

    sham todak76Bulan Yang lalu

    1992..form 4.zamn rumaja.zmn rock kapak tgh menggns dn nk ke pengghujungnya 1994.

  50. Andak86 Andak86

    Andak86 Andak86Bulan Yang lalu

    lawo betul lah..asl artis skrg xde mcm ni..ke mcm dlu je ade

  51. Rahza Rahzaradzmi

    Rahza RahzaradzmiBulan Yang lalu

    Artis dulu adaa karakter dan sentiasa jadi trendsetter. Artis skrg xmampu nak buat macam ni. Baik2x ikut kpop

  52. emmettazhar

    emmettazharBulan Yang lalu

    Ni kalau masuk gegar vaganza comfirm juara!

  53. Borat Bruno

    Borat Bruno2 bulan yang lalu

    Hakak legend

  54. Asma Al Rijal Khan

    Asma Al Rijal Khan2 bulan yang lalu

    Lagu ni antara high note yg rata² artis baru tak dapat tarik kecuali Siti Nordiana.

  55. heil hitler seig heil

    heil hitler seig heil2 bulan yang lalu

    Smp skrg pn xde penyanyi yg blh lawan suara ziana nie..klu penyanyi skrg semua mcm kepit telur..ntah apa2 mcm lembu..kak ziana memang legend la..lagu2 skrg nie bg aku free tengok pn mampus aku tak akn tengok la..

  56. KDrama Lovers

    KDrama Lovers2 bulan yang lalu

    1992 ak pn xlahir lg.. tp lgu ni ttp fav kt karoke.. hehe

  57. Afdal Frey

    Afdal Frey2 bulan yang lalu

    Body supermodel

  58. Afdal Frey

    Afdal Frey2 bulan yang lalu

    One of a kind

  59. Roky BriedieL

    Roky BriedieL2 bulan yang lalu

    Ank indo mana,, mari kasi jempol ny...

  60. Apit Arab

    Apit Arab2 bulan yang lalu

    Sapa dekat sini dngar smbil baca komen like skit nk tngok

  61. Tinggi Ahmed

    Tinggi Ahmed2 bulan yang lalu

    Whitney Houston Asia! Ziana Zain the voice!!🎤

  62. Wan

    Wan2 bulan yang lalu

    masa ni aku baru 9 tahun... suara ZZ langsung xberubah...mantap sampai skrg..alhamdulillah dah berhijab. Saari amri punya lagu semua best2...blh ingat bait2 lagunya sampai skrg tak pernah jemu.

  63. Azrul Nordin

    Azrul Nordin2 bulan yang lalu

    boleh masuk hospital kalau nyanyi lagu ni..mampus tinggi gilaa

  64. Rahza Rahzaradzmi

    Rahza Rahzaradzmi2 bulan yang lalu

    Hahaha. Tulah. Aku yg menonton pun berkerut dahi 🤣

  65. Danns Roses

    Danns Roses2 bulan yang lalu

    Ulang2 tengok lagu ziana. 5 nov 2019