Teguh MV / Juffri

Komentar

  1. Tuan Farith

    Tuan Farith2 tahun yang lalu

    Best Voice Bro

  2. Firdaus Ibrahim

    Firdaus Ibrahim2 tahun yang lalu

    Bro suara kau baik doh. Suggestion yang aku boleh bagi, kau patut cuba join competition macam AF. suara kau sedap bro, sayang tak kembangkan. Jadilah mcm sufi rashid. Dia mula mula takda sapa kenal dekat malaysia, bila dia join je AF. terus BOOM ! Apepun, good luck untuk karier music kau 👍 - jejaka dari Johor

  3. Sugianto Soekma

    Sugianto Soekma2 tahun yang lalu

    ni lagu malaisya atau singapura?.

  4. suzi yani

    suzi yani3 tahun yang lalu

    Nice song . penuh makne . (':

  5. menunggu suratanTakdir

    menunggu suratanTakdir3 tahun yang lalu

    kita tuh kerja ka singapur bukan lh kita tuh macam na awak siksa baik sikit y ma pembantu awak tuh jupri masa dia td bilang bila kucing awak tuh keluar pukul 2 am pun awak suruh dia cari tak boleh tidur bila blm jumpe tuh kucing loe tuh manusia bukan macam nak siksa org za.ingat kita nih punya allah bila allah tak ridho hamba nya awak zolimi hukum karma berlaku awak pahan tak?????

  6. Missy A

    Missy A3 tahun yang lalu

    kamu paham ke ape yang awak telah cakap? ridho atau tidak itu antara nya dgn Allah.. kamu yg comment disini jgn tunjuk baik soalkan tentang hukum jika sendiri telah mengata tanpa Selidik/Usul Periksa cerita yg benar..jika teman kamu itu bohong, bukan maksud nya kamu itu telah menfitnah jupri?? SubhanAllah... #JgnCkpKakYaTkpAyung#

  7. Haq The Truth

    Haq The Truth3 tahun yang lalu

    menunggu suratanTakdir bila nak kutuk orang main sebut nama Allah . hello ukhti , nak masuk syurga tapi kutuk orang. nak Allah tutup aib kita pada waktu perhitungan tapi mengaibkan orang. nabi bersabda suruh mengampunkan seseorang seperti mana kamu mau Allah mengampunkan kamu. tapi anti lain deh. Sebut nama Allah tapi kutuk orang.

  8. menunggu suratanTakdir

    menunggu suratanTakdir3 tahun yang lalu

    hadeh kawan saya tuh cakap yg krj di rmh nya jupri tuh ichhh dia cakap tuh jupri tuh orang nya macam tak punya hati bila saya tengok tak bagus pun dia punya lagu tuh tp jahat sngat td siang tuh kawan saya cerita dia tuh smbil nangis katanya kucing nya keluar ntah kemana dia cakap bila tak jumpa nt jupri tuh artis songong tuh tak boleh kawan saya pegi tidurke mkn ke ichhh jhat betul sih jd org

  9. Missy A

    Missy A3 tahun yang lalu

    menunggu suratanTakdir - kawan mu sbil nangis ceritakn? mungkin kelmarin itu tak dapat jadi pelakon di Channel Tv Suria.. Cuba la nasib nya dia Channel Vasantham.. mungkin rezkinya di sana.. Berlatih dan trus belatih ya pesan dia... insha allah,mungkin suatu hari jadi pelakon sinetron terbaik... Aku doa kan juga utknya.. Aamiin... :)

  10. Missy A

    Missy A3 tahun yang lalu

    lagu nya tk bagus sebab bukan dalam kategori dangdut mungkin... ngak bagus jangan di dengar la... pasang saja Surah Al-Ruqyah di Telinga mu, mana tau ada Sesuatu yg sedang bersama mu, kerna bila manusia yg sombong,dengki,sakit hati ngan manusia lain, mungkin ada jin di tubuh mu...

  11. Haq The Truth

    Haq The Truth3 tahun yang lalu

    menunggu suratanTakdir kutuk orang lain pandai tapi nanti kalau orang lain kutuk dier tak terima cakap orang tu jahat.

  12. Haq The Truth

    Haq The Truth3 tahun yang lalu

    menunggu suratanTakdir bilang kawan anti itu kerja jangan curik tulang jangan jadi pemalas kerjanya pembantu tapi tak bantu2. jadi manusia tu jadi yang tak berguna. jangan jatuhkan orang. macam mana melayu nak maju. lainlah antim itu maksum tak pernah berbuat salah.

  13. Effa Nifa'el

    Effa Nifa'el3 tahun yang lalu

    ada lyric tak??

  14. Fara Aien

    Fara Aien3 tahun yang lalu

    (Y)

  15. Muhammad Jumayri

    Muhammad Jumayri4 tahun yang lalu

    kenapa irama dia mcm lagu ziana zain? aiyokk

  16. Emyra Iyra

    Emyra Iyra4 tahun yang lalu

    best nye lagu ni..dgr banyak kli xjemu pun...

  17. Amini Jaisman

    Amini Jaisman4 tahun yang lalu

    why i cant download the song in mp3? any suggestions?

  18. suyatmi86

    suyatmi862 tahun yang lalu

    Amini Jaisman download tubemate kat google

  19. Muhd Farid

    Muhd Farid4 tahun yang lalu

    nice song! ni mcm budak crazy bull je...

  20. Reen Adam

    Reen Adam4 tahun yang lalu

    how can i get this mp3 song? i really love this song...

  21. Ash Rocker

    Ash Rocker4 tahun yang lalu

    song is worth listening to it..very3 nice melody and voice is awesome..

  22. Zella Tan

    Zella Tan4 tahun yang lalu

    really got to admit that this song is nice. the feeling is there.

  23. Nekyu Tokman

    Nekyu Tokman4 tahun yang lalu

    Nekyu: Lagu feeellllll!!! Unique 👍👍👍👍

  24. shaiful afiq

    shaiful afiq4 tahun yang lalu

    Sadly he didnt get the support like Sufie Rashid gets. Or else he'll be next big thing.

  25. nur namira Shahri

    nur namira Shahri4 tahun yang lalu

    agree

  26. Fiq Nora

    Fiq Nora4 tahun yang lalu

    Lagu,lyric and suara power!!..

  27. Exuism

    Exuism4 tahun yang lalu

    Alhamdulillah.

  28. Radin Syaafii

    Radin Syaafii4 tahun yang lalu

    Bro suare lu gila babi! Baik bro!

  29. Nita Salleh

    Nita Salleh4 tahun yang lalu

    Terbaik lah