Nongkrong Full Movie

Komentar

  1. Sapar Rudin

    Sapar Rudin3 hari yang lalu

    Saya suka film nya lucu yg suka film Melayu mana like nya

  2. M N IRFAN SK KB IRFAN

    M N IRFAN SK KB IRFAN4 hari yang lalu

    Haahahaha

  3. Irfan syakirin Roslan

    Irfan syakirin Roslan10 hari yang lalu

    series lawak doo

  4. Ezzah Faezah

    Ezzah Faezah15 hari yang lalu

    Cite ni memang Best..., tapi kenapa mesti ada bab bab ilmu hitam dan khurafat ni...,Ni bukan budaya org Malaysia. Harap org Malaysia tk terikut benda benda mcm ni...

  5. Ezlynn Najwa

    Ezlynn Najwa17 hari yang lalu

    best

  6. Yusuf Onces

    Yusuf Onces17 hari yang lalu

    Ni Malaysia buwat pilm ni.ad mnta ijin k indo gk..krna ad bawa2 indo ny..jgn melanggar aj

  7. Yusri Mat Yusoff

    Yusri Mat Yusoff17 hari yang lalu

    Sapa tngok cita ni bnyak kali terai like kita geng.

  8. Wan Ahmad

    Wan Ahmad21 hari yang lalu

    Terbaik

  9. Bagundal Gundul

    Bagundal Gundul21 hari yang lalu

    Lepak lah bukan nongkrong.

  10. Mas SabRan Max SafRan

    Mas SabRan Max SafRan21 hari yang lalu

    tawau, sabahlah

  11. New Channel17

    New Channel1722 hari yang lalu

    idreporter.net/v/video-bKupc2DBe4A.html sila lawat. Kalau suka subscribe di youtube channel sy. Terima kasih.

  12. Paran Official

    Paran Official22 hari yang lalu

    Aku search kat youtube...KL Zombie Full Movie..x de pon..plz aku nk tngoj KL Zombie Full Movie

  13. 「AN」 RXZ256

    「AN」 RXZ25623 hari yang lalu

    KL ZOMBIE please yang setuju like

  14. S. Ayang

    S. Ayang23 hari yang lalu

    Nongkrong je lah hihihi... www.duitcloud.cc/?id=dDcaqrah

  15. PENADA Dania

    PENADA Dania23 hari yang lalu

    Wkkkkkkkk 😂😂😂 Aku dah tak sangguplah jangan nodai aku 😂😂😂😂

  16. kucingbeldek beldek

    kucingbeldek beldek24 hari yang lalu

    cerita mengarut

  17. kucingbeldek beldek

    kucingbeldek beldek20 hari yang lalu

    @Nur fatihah Rosnizam terpaksa la dah tertengok ,baru la tahu citer nya ngarut...kalo tak,tak ler komen kayu..

  18. Nur fatihah Rosnizam

    Nur fatihah Rosnizam22 hari yang lalu

    Karut kau tgk jugak kan

  19. Atta mamak

    Atta mamak25 hari yang lalu

    Kau lahir lahir taun babi ke😂😂

  20. Mohd Edil ibrahim

    Mohd Edil ibrahim25 hari yang lalu

    part yg indon kata bangunan tempat dia siap amik masa kejap pastu angah bls kata siap sehari to win hahahah itu kelaka

  21. Gg N00b

    Gg N00b25 hari yang lalu

    start now i want to speaking mat saleh 😂

  22. bores keyboard

    bores keyboard25 hari yang lalu

    Ayam2 ne pn bangang dia nl lari mana alamat dekat aku hahaa

  23. jane jerry

    jane jerry26 hari yang lalu

    akhirnya kena upload , sekian lama sya cari2

  24. Helmie Halil

    Helmie Halil26 hari yang lalu

    3077 no taksub

  25. Sahabat Ku

    Sahabat Ku26 hari yang lalu

    Tolong nak movie 7perhentian dan pada suatu cinta dahulu.. saya harap sangat permintaan saya dapat di tunai kan

  26. Redzuan Fatihah

    Redzuan Fatihah26 hari yang lalu

    1:01:04 paling scary

  27. Erniecia Natashsia Rabu

    Erniecia Natashsia Rabu26 hari yang lalu

    part 35:44 "ehh korang tak ingat aku lagi ke ?" "tawau" "eh bukan" "tawau tu serawak , ini kakak tiri dia" ahhaha pembetulan , serawak xde tawau 😅 only sabah have tawau

  28. aku lelaki

    aku lelaki25 hari yang lalu

    Sarawak ! Mana ada serawak ! Nak ajar org . Dri sendri pun xbetol

  29. IndahChya PrayAtKDA

    IndahChya PrayAtKDA26 hari yang lalu

    Cumi2 cumi2 bawak 12RinggitDuaKupangJa #movieTerbaik CamNieOwgPunAde SedihBerDose UsahaCariDuit EHTerlebihSudah Dialog filem ngorong Tgk Sampai habis byk pengajaran

  30. Fairil Ezzman

    Fairil Ezzman26 hari yang lalu

    Nobody: Cumi:Mati terkena lesung???

  31. Fatty Food Hunter

    Fatty Food Hunter26 hari yang lalu

    November promo!!! welcome bonus 30% rekemen bonus 30% bonus kehariah RM25 Pulangan tunai mingguan&bulanan wasap 0176017734

  32. Syafiqah Megat

    Syafiqah Megat26 hari yang lalu

    Nak cerita highland tower please tq :')

  33. CHANNEL QHALEEF

    CHANNEL QHALEEF27 hari yang lalu

    terbaikkkkkk

  34. xenoxox

    xenoxox27 hari yang lalu

    subscribe skit idreporter.net/v/video-F57UtLVtnhM.html

  35. fadz_ 4ever

    fadz_ 4ever27 hari yang lalu

    Sape nama sebenar yabg jadi hantu tu

  36. faze_Crypt XD

    faze_Crypt XD27 hari yang lalu

    Taik eh tawi 🤣🤣🤣🤣🤣

  37. muhammad Rafi

    muhammad Rafi27 hari yang lalu

    Plss lps ni filem hoore hoore. Spe sokong like me😘

  38. muhammad Rafi

    muhammad Rafi26 hari yang lalu

    😔

  39. amalina mohamed

    amalina mohamed27 hari yang lalu

    hoore hoore tkde kat metrowealth lah

  40. Hannaz 94

    Hannaz 9427 hari yang lalu

    cite kasutku kusut xd ke...da lme nk tgk cite kasutku kusut

  41. BADBOY CHANNEL

    BADBOY CHANNEL28 hari yang lalu

    Cerita kl zombi tak ada ke?

  42. amalina mohamed

    amalina mohamed27 hari yang lalu

    lagi sekali takde

  43. nur hikmaa

    nur hikmaa28 hari yang lalu

    Dah lama cari .akhirnyaa keluar jugak. Tq❤

  44. LEA JOHAN

    LEA JOHAN28 hari yang lalu

    Macam pernah kudengar lawak dalam taxi tu. Tu ayat kumpulan pelawak no one Indonesia Film Warkop

  45. fazirul ikhwan

    fazirul ikhwan28 hari yang lalu

    "Made in Indonesia...!!!"

  46. Putriisabella Putrijohari

    Putriisabella Putrijohari28 hari yang lalu

    Nk puaka tebing biru lma xtgk ny

  47. amalina mohamed

    amalina mohamed27 hari yang lalu

    mana ada kat metrowealth, itu tayangan unggul punya sis