Nella Kharisma - Balungan Kere [OFFICIAL]

Komentar

  1. Ndarboy Genk

    Ndarboy Genk11 hari yang lalu

    Maturnuwun mbak nella, wenak tenan.. melu trenyuh πŸ™πŸ»πŸ‘

  2. Farika Saraswati

    Farika SaraswatiHari Yang lalu

    Sumpah lagunne seng ngulikk pinuk bianget.. josh.. 😊

  3. arrosyid robbi

    arrosyid robbi4 hari yang lalu

    ngeri ah gengs

  4. kondel tanpa batas

    kondel tanpa batas5 hari yang lalu

    Mpun ijen smpean mas..

  5. asti faney

    asti faney6 hari yang lalu

    Selalu suka sama cover nya mba nella, sukses trs bwt mba nella dan jos bgt lyric nya bwt mas ndarboy genkπŸ‘

  6. Safitri Mardikawati

    Safitri MardikawatiJam Yang lalu

    opo pancen wes nasibkuuu kudu pisahan karo sliramuuu ...

  7. SANG PETUALANG

    SANG PETUALANG2 jam yang lalu

    Yg masih dengerin tgl.19 november 2019 Ada?? Nella lovers' mana Suaranya Like ya😊

  8. Alma Ajach NL

    Alma Ajach NL51 menit yang lalu

    up

  9. The Soulreaper

    The Soulreaper2 jam yang lalu

    Joss pokok.e mbak Nella

  10. kumis hoki

    kumis hoki4 jam yang lalu

    Gusti

  11. Maryati Maryati

    Maryati Maryati5 jam yang lalu

    Opo pancen wes nasibku... 🀧🀧🀧🀧🀧

  12. Winner orkes juwana pati lurrr Winner

    Winner orkes juwana pati lurrr Winner6 jam yang lalu

    Lagu saiki bilengno Sirah

  13. Trimulya Saroh

    Trimulya Saroh8 jam yang lalu

    Mba nella pancen ngeten πŸ‘

  14. Iqbal Guhni

    Iqbal Guhni11 jam yang lalu

    Tetep ndarboy + vidclipnya

  15. TUES Ae

    TUES Ae11 jam yang lalu

    Lagunya TUES Ae judul nya BOCOR ALUS Juga Bagus loh.. Monggo di cek salam dari madiun πŸ˜‚πŸ‘‹

  16. Boem Motorider

    Boem Motorider15 jam yang lalu

    Lagunya enak banget ,sangat ngena dan enak di dengar . Jika berkenan cover lagu " kasih sayang kepada orang tua "by Mawang mbak ke ...

  17. Kiki riskiee

    Kiki riskiee15 jam yang lalu

    singel mba nella kharisma ikatan halalmu, jaran goyang,geser kiri kanan, sabar ini ujian,konco mesra,11 12,cie cie, gara gara asmara, puisi hati, ninja opo vespa, nandes jeru, biar pada tahu,, y..semua fans yag belum tahu dn tdk tahu.

  18. Alma Ajach NL

    Alma Ajach NL50 menit yang lalu

    masih banyak jenk single nya

  19. DK Setya

    DK Setya16 jam yang lalu

    semangat mb nella

  20. Dennis Ahmad

    Dennis Ahmad16 jam yang lalu

    Bar rungokne ki, langsung eling Karo KPK rek..cidro ati iki di mblenjani janji ne karo pejabat..cidro tenan cuk, cidro.

  21. Mara Doni

    Mara Doni16 jam yang lalu

    Pokoe terhebat mbak nellaπŸ’ͺπŸ»πŸ™πŸ»

  22. Nadia Fitriyani

    Nadia Fitriyani19 jam yang lalu

    Parah sih view nya bnyak bgt tpi gk suport ,jgn cuma nikmati aja suport dgn subcreb

  23. Meme Ve

    Meme Ve19 jam yang lalu

    Semoga aku bisa jadi penyanyi kayak nella amin ...

  24. Rifz Fian

    Rifz Fian18 jam yang lalu

    Aamiin.......................

  25. Freddy ST

    Freddy ST20 jam yang lalu

    Request ndx - pamit kerja dong mba NellaπŸ˜ƒπŸ˜Š

  26. Fran Siska

    Fran Siska22 jam yang lalu

    Itu lokasinya dimana ya?bagus tempatnya

  27. Ajjak Muhta

    Ajjak Muhta15 jam yang lalu

    Gunung kelud kediri

  28. Nicko Armando

    Nicko Armando22 jam yang lalu

    Gunung Kelud iki, Kediriku lagi

  29. Novitri Ardiati

    Novitri ArdiatiHari Yang lalu

    English subtitle mbarang tow,🀣🀣🀣

  30. Rifz Fian

    Rifz Fian16 jam yang lalu

    mbok menowo donald trum meh nyanyi jg, ben mudeng lagu jowo....

  31. Kartika Supriyatin

    Kartika SupriyatinHari Yang lalu

    Like bgt kalo nella yg nyanyiin walaupun gw ga ngerti bahasanya πŸ˜€πŸ˜†

  32. Kratos GOD

    Kratos GODHari Yang lalu

    Nasib e balungann kere...ngalah terus...sabar...

  33. Dika Kayla

    Dika KaylaHari Yang lalu

    Enak tènan bakyu

  34. Mendo ID

    Mendo IDHari Yang lalu

    Sering" upload to mbk

  35. Kiki riskiee

    Kiki riskiee15 jam yang lalu

    Mendo ID tunggu ada singel baru mba nella..

  36. Yuli Afrianti

    Yuli AfriantiHari Yang lalu

    18.9.2019 wonogiri bogor hadir

  37. Erna Jepara

    Erna JeparaHari Yang lalu

    Penghianat

  38. Erwin mj

    Erwin mjHari Yang lalu

    jogja hadir

  39. Candra Muriawan

    Candra MuriawanHari Yang lalu

    Maturnuwun mbak nela, nggawe kelingan masa masa sma neng jogya

  40. Cupang Masakini

    Cupang MasakiniHari Yang lalu

    Sak jose mba nella. ditunggu manggung di sentul maning.

  41. Bastian Bastian

    Bastian BastianHari Yang lalu

    Kok viewnya lambat,ayo nelvers se indonesia tonton2terus jangan kasih kendor

  42. Teh Pucuk

    Teh PucukHari Yang lalu

    G pas video klipny mba .. harusnya mba nella buruh tandur nang sawah ..

  43. Rifz Fian

    Rifz Fian22 jam yang lalu

    sawahe wis dadi toll mas......

  44. Alesesha

    AleseshaHari Yang lalu

    Mba Nella ngga coba Cover lagu ST12/Setia Band Versi Koplo, seperti mba cover lagu Armada/Wali 😊..

  45. Sarif Hidayat

    Sarif HidayatHari Yang lalu

    Jebule mblenjani

  46. Gatot Gatot subroto

    Gatot Gatot subrotoHari Yang lalu

    bila aku ingt lagu ini tringat pda kisah ku yang tlah lalu mungkin aku memang orang yang tak mampu makanya dia pergi jauh dari ku dan di tunggu lagu terbaru nya yang LBH menyayat hati semangat tres

  47. Batandos chanel Snp indonesia

    Batandos chanel Snp indonesiaHari Yang lalu

    Lamongan hadir pokok e selalu nyuport artis lokal Jatim tambah juosss gandosss kotoss

  48. IDM PECINTA MUSIK

    IDM PECINTA MUSIKHari Yang lalu

    idreporter.net/v/video-e-u01MC0T4MB.htmlERITA BARU HARI INI- THE SANTRI, FILM KAUM SETENGAH MURTAD !!!

  49. IDM PECINTA MUSIK

    IDM PECINTA MUSIKHari Yang lalu

    idreporter.net/v/video-wa-n5oSxfBoB.htmlERITA BARU HARI INI-BIKIN MATA WOW

  50. Leli Marista

    Leli MaristaHari Yang lalu

    Request Tak Ikhlasno dong lagune mba happy enak banget min

  51. Fiki Alhafad

    Fiki AlhafadHari Yang lalu

    Mbak nel salam dugi malang mbk nel...subscribe balik mbak nggeh ben iso duwet karo samean hhhπŸ™

  52. Adi Saputra

    Adi SaputraHari Yang lalu

    Gawe Anak Ku Mbesok, Iki Komen E Bapak Mu Lagi Merjuangne Calon Ibuk mu. Santuyyy yo nak Wonodadi-Ngrayun-Ponorogo-Jatim17September2019

  53. Oliver Persmed

    Oliver PersmedHari Yang lalu

    Turut parkir

  54. arta 03

    arta 03Hari Yang lalu

    kudune kowe ngerteni~ :: Wonogiri 17 September 2019 !

  55. IDM PECINTA MUSIK

    IDM PECINTA MUSIKHari Yang lalu

    idreporter.net/v/video-wa-n5oSxfBoB.htmlERITA BARU HARI INI-BIKIN MATA WOW

  56. gudang lirik lagu terbaru

    gudang lirik lagu terbaruHari Yang lalu

    yang mau request lirik lagu subscribe aja ya idreporter.net/block-UCGXMph9H5GTwKPQjfDl2ayg?view_as=subscriber

  57. Dedik Maulana

    Dedik MaulanaHari Yang lalu

    Penyanyi dangdut paling ayu yo mbak siji iki...😁

  58. Yahya 212

    Yahya 212Hari Yang lalu

    πŸ˜ŠπŸ‘πŸ’―

  59. PRO FAEDAH

    PRO FAEDAHHari Yang lalu

    Mantapp sukses selalu mba nella dan mas ndarboy

  60. umi kulsum

    umi kulsumHari Yang lalu

    Tak prnh bosan dgerin suara x.. Apalagi lagu balungan kere.. Terenyuh q.. Sukses selalu utk nella ku.. Amin

  61. IDM PECINTA MUSIK

    IDM PECINTA MUSIKHari Yang lalu

    idreporter.net/v/video-N-12Jk_XnasB.htmlERITA BARU HARI INI-SEHARUSNYA JOKOWI KALAH TAPI DI MENANGKAN

  62. Ridholah turahman official

    Ridholah turahman official2 hari yang lalu

    idreporter.net/v/video-dHEOk2pNwhg.html

  63. Ayah Fikri

    Ayah Fikri2 hari yang lalu

    Balungan kere artinya apa ya ?

  64. Rifz Fian

    Rifz Fian2 hari yang lalu

    Hidupnya selalu susah.... atau, udah digariskan jadi orang susah gitu lah....

  65. Haykal Fikri

    Haykal Fikri2 hari yang lalu

    Buat anakku kelak.. jika kamu membaca komentar ini,percayalah nak, Ayah sedang memperjuangkan seseorang yg kamu panggil Ibu walaupun kadang ambyar. Tegal, 17 September 2019

  66. Gilang Gumillang

    Gilang Gumillang11 jam yang lalu

    Nga doa broo, bukan dangdutan

  67. Waru Update

    Waru Update14 jam yang lalu

    Semangat Ndrooo...!!!

  68. Andy Syarifuddin

    Andy Syarifuddin2 hari yang lalu

    yg channel ini garapan video nya sadis

  69. Alma Ajach NL

    Alma Ajach NL2 hari yang lalu

    sadis Gimana wkkk

  70. Wahyu Rohmat

    Wahyu Rohmat2 hari yang lalu

    Semoga tambah maju

  71. Laily Lalita

    Laily Lalita2 hari yang lalu

    Seleh ne marang kersaning Gusti Allah SWT... wolak walik ing jaman... balungan kere yo iso dadi juragan...sing penting ngibadah ojo sampek pedot....smangat....matur suwun mbak Nella...nambah smangat...

  72. ahmad andik

    ahmad andik2 hari yang lalu

    Hayoo mari ngene 'mengejar mimpi' khas nella mlaku2 ndek jmbatan brawijaya.. hehe

  73. Beda Versi

    Beda Versi2 hari yang lalu

    lirik lagu Mbiyen aku tau kelangan Nganti sakiki isih kelingan Kowe sing tak anti anti Bebrayan tekane pati Jebule mblenjani janji Kabeh iki mergo kahanan Ben iso nyukupi kebutuhan Aku kerjo esuk sore Nanging kowe sambat wae Jarene balungan kere Opo pancen wis nasibku Kudu pisahan karo sliramu Jare mok arep nompo opo anane Nanging nyatane tresnaku mbok sepelekne Kudune kowe ngerteni Kabeh mung titipane gusti Senajan atiku wis bubrah Ngandelin ning ibadah Gusti sing paringi berkah Senajan balungan kere Ora gelo nyambut gawe Senajan dalan ra alus Sing penting wani terus Kabeh iki mergo kahanan Ben iso nyukupi kebutuhan Aku kerjo esuk sore Nanging kowe sambat wae Jarene balungan kere Opo pancen wis nasibku Kudu pisahan karo sliramu Jare mok arep nompo opo anane Nanging nyatane tresnaku mbok sepelekne Kudune kowe ngerteni Kabeh mung titipane gusti Senajan atiku wis bubrah Ngandelin ning ibadah Gusti sing paringi berkah Senajan atiku wis bubrah Ngandelin ning ibadah Gusti sing paringi berkah

  74. s sutriono

    s sutriono2 hari yang lalu

    view nya bagus kak ,

  75. nifa anifah

    nifa anifah2 hari yang lalu

    πŸ‘πŸ‘πŸ‘