Lagenda Budak Hostel Full Movie

Komentar

  1. 4 jam yang lalu

    Cowo yang sekarang bully pas dulu ngelawan cowo gendutnya ganteng yang pake kaca mata

  2. Eri Tegar Bikers Sarawak Bumi Kenyalang

    Eri Tegar Bikers Sarawak Bumi Kenyalang8 jam yang lalu

    Asalamualaikum slmt ptg n slmt kembali bertugas Datuk David Teo..blh upload Bikers Kental 1 Full Movie??

  3. LEA JOHAN

    LEA JOHAN2 hari yang lalu

    19.02 suke dengar Along menyanyi ... merdu nye... Dah jangan nak buat Muke berok ye ! 🀣🀣🀣🀣

  4. MOHAMAD FADZIL

    MOHAMAD FADZIL3 hari yang lalu

    Baju kuning minit 2:41.. Yg belakon cite insurgensi kn???

  5. Muhammad Agung

    Muhammad Agung3 hari yang lalu

    film malaysia Ngentod Gadak bagus2 nya Jancokk Malaysia bajingan

  6. Saiful Riza

    Saiful Riza3 hari yang lalu

    David teo tolong buat cerita longkai dengan kl zombie full movie

  7. plekduplek #78

    plekduplek #784 hari yang lalu

    idreporter.net/v/video-hcomci3Ojks.html

  8. Azim 14

    Azim 146 hari yang lalu

    19:00 moment yg tebaik , paduuuuu

  9. adi fakhruddin

    adi fakhruddin9 hari yang lalu

    Banyak bacot

  10. Emma Who

    Emma Who10 hari yang lalu

    19:13

  11. Mey Mey

    Mey Mey10 hari yang lalu

    Orang jahat ialah orang baik yang disakiti - Joker

  12. Babun Babun

    Babun Babun12 hari yang lalu

    Dia cakap pasal haikal putra

  13. We Are Family

    We Are Family12 hari yang lalu

    Fight Time 1. 30:17 2. 1:00:46 3. 1:18:24

  14. aaminnn _

    aaminnn _12 hari yang lalu

    35:54

  15. Mohd Aiman

    Mohd Aiman14 hari yang lalu

    Kesian aeron dia tak jahat sebab put gan kodan dia jadi jahat

  16. Aufa Aqilah

    Aufa Aqilah15 hari yang lalu

    Baru tengok balik.. hahahah

  17. Amirul Sangop

    Amirul Sangop16 hari yang lalu

    David teo bila nak keluar kan filem zoo ( lan pet pet dan lisa ) lama tak tngo

  18. Muhammad Alif hafiz

    Muhammad Alif hafiz16 hari yang lalu

    Bodo part yng ade drum xde suara buto ahh dial

  19. aisyah razak

    aisyah razak16 hari yang lalu

    sumpah aku ingat jalan cerita je , tak ingat langsung tajuk , sekali bukak oh cerita ni aaaa 😍😍😍

  20. Penulis Tanpa Pena Penulis Tanpa Pena

    Penulis Tanpa Pena Penulis Tanpa Pena14 hari yang lalu

    umo berapa wak

  21. Suhaimi Poksen

    Suhaimi Poksen17 hari yang lalu

    Terbaik la lagenda budak hostel

  22. Niza Niza

    Niza Niza17 hari yang lalu

    bes ha

  23. SN

    SN18 hari yang lalu

    19:16 Lagu apa tu

  24. Anas Safwan

    Anas Safwan18 hari yang lalu

    Good looking ngat

  25. AIZAT ZUL HAIRIE BIN WAHI -

    AIZAT ZUL HAIRIE BIN WAHI -19 hari yang lalu

    Hantu dalam cerita ni teruk dikecam gara-gara nak jimat elektrik. Tapi inilah cerita hantu sekolah viral paling seram di Malaysia. Kalau penakut jangan tekan link idreporter.net/v/video-ePCfaFAcMyY.html

  26. FCR Gaming

    FCR Gaming19 hari yang lalu

    34:59 lucu lah ekekkeke

  27. ไอเฑ้ก ΰΈ”ΰΈ²ΰΈ”ΰΈ²

    ไอเฑ้ก ΰΈ”ΰΈ²ΰΈ”ΰΈ²19 hari yang lalu

    Yang tengok david teo jangan lupa like dan subribe sampai 30000

  28. Iskandar 0055

    Iskandar 005520 hari yang lalu

    best

  29. abied poyo

    abied poyo21 hari yang lalu

    dekay SEMASHUR bhaii dah la power rugby

  30. Mie Ali

    Mie Ali21 hari yang lalu

    😒😒😒

  31. bulan8 bulan8

    bulan8 bulan822 hari yang lalu

    Ini la di ikut budak2

  32. public fone

    public fone23 hari yang lalu

    cita mcm pukimak lagi. xdak hala tuju. bagi balik sejam tgh masa ak

  33. pro alpha

    pro alpha24 hari yang lalu

    rakaman buat kat semashur(sms hulu selangor)

  34. Ahmad Danial

    Ahmad Danial24 hari yang lalu

    2019? Nama aq Ahmad Danial, tu nama sebenar aq

  35. Ahmad Danial

    Ahmad Danial11 hari yang lalu

    Kenapa jealous?

  36. Ahmad Danial

    Ahmad Danial18 hari yang lalu

    Shialll

  37. Faris Eyman

    Faris Eyman18 hari yang lalu

    Tk tanye

  38. Mohd Fazree

    Mohd Fazree25 hari yang lalu

    Hilang mood nk tgok.. Part nyanyi xdak suara..

  39. faedzan hussin

    faedzan hussin26 hari yang lalu

    EEEE TAK SAYANG KAWAN KE

  40. sholeh danil46

    sholeh danil4626 hari yang lalu

    Saya dari indonesia Pertama saya nonton film ini saya masih smp skarang udah umur 21 Capek saya cari film ini. Sakarang baru ketumu langsung dwomlod

  41. PUTRA ZACK

    PUTRA ZACK27 hari yang lalu

    David teo keluarkan cerita laki-laki pulak

  42. Lag Lag

    Lag Lag28 hari yang lalu

    maff wyang paling tak bast. mmbosankan

  43. Black Dynamite

    Black Dynamite24 hari yang lalu

    Maff & bast.

  44. Official haiqal

    Official haiqal28 hari yang lalu

    Siape yg dapat tunang dengan seroja? Haikal atau kodan

  45. Fckxz

    Fckxz28 hari yang lalu

    4:35 tgk muka put hahahahahahahahah πŸ˜‚

  46. Miframzam

    Miframzam29 hari yang lalu

    Upload movie sangkar pula Dato

  47. Black Dynamite

    Black Dynamite24 hari yang lalu

    sialπŸ˜‚

  48. Fckxz

    Fckxz29 hari yang lalu

    42:51 kodan:yg biadap sgt ni kenapa Put:siapa yg biadap Kodan:awk tu angkat kaki kiter kenapa

  49. Jamal Nasir

    Jamal Nasir29 hari yang lalu

    Part yang dieorang jadi pocong tu aku tak paham

  50. Mad Shukk

    Mad Shukk28 hari yang lalu

    diorang takut kan 3 org je tp yg takut nye satu asrama pompuan

  51. Sahrin Nizar

    Sahrin Nizar29 hari yang lalu

    Saya sokong ahmad daniel untuk berkahwin bersama seroja

  52. EchaSabrina Al-Idrus

    EchaSabrina Al-Idrus29 hari yang lalu

    Die punye bunyi kasut bukan main best lg.. mcm boss boss πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†

  53. Macam-Macam Dunia

    Macam-Macam Dunia29 hari yang lalu

    Maaf komen. Filem ni tak layak dipanggil movie. Ia hanya sesuai utk drama tv shj. Tiada kualiti dari segi cinematografi dan skrip.

  54. MY VLOG

    MY VLOGBulan Yang lalu

    1:14:24 macam mana penculik boleh masuk sekolah

  55. Just4 Learn

    Just4 Learn29 hari yang lalu

    Tu aku pelik

  56. Abdullah Hamdan

    Abdullah HamdanBulan Yang lalu

    Setahu aku budak perempuan kat hostel pakai tudung maklumlah aku tak tau sbb aku skolah laki semua πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

  57. chanaborn jirawasat

    chanaborn jirawasatBulan Yang lalu

    48:11 name music please??πŸ™πŸ™

  58. Aniza Saman

    Aniza SamanBulan Yang lalu

    Jemaah!!!!πŸ’πŸ’‹πŸ’–πŸ‘™

  59. Just4 Learn

    Just4 Learn29 hari yang lalu

    Kenape??

  60. grc chanel

    grc chanelBulan Yang lalu

    film yg di tunggu akhir nya ada juga di youtube

  61. Just4 Learn

    Just4 Learn29 hari yang lalu

    Kan

  62. TEGAR PLAY GAME

    TEGAR PLAY GAMEBulan Yang lalu

    11:18 ust maulana yang dari indo like salam dari indo

  63. edry 1410

    edry 1410Bulan Yang lalu

    Saya masih ingat cerita ni masa saya kecil dulu sekarang liat lagi~

  64. Lagu Jiwang Official

    Lagu Jiwang OfficialBulan Yang lalu

    Jangan lupa untuk lawat channel saya, mana tahu berkenan dengan video lagu jiwang saya...bolehlah tekan butang subscribe

  65. Nainahji82 Ann

    Nainahji82 AnnBulan Yang lalu

    Masa sek dulu saya paling x suka tgl asrama...

  66. Vipro Pro3s

    Vipro Pro3sBulan Yang lalu

    Dua orang budak tu berlagak alim la sangat

  67. Gebu Gebas

    Gebu GebasBulan Yang lalu

    Yg mna tk pernh rasa hidup asrama mohon tengok citer ni

  68. Erna Wati

    Erna WatiBulan Yang lalu

    Kasihan sekali

  69. Peterter Peterter

    Peterter PeterterBulan Yang lalu

    45:15 memang tkleh move on🀣🀣🀣

  70. syasya

    syasyaBulan Yang lalu

    thank you David Teo