Kontroversi Curi Content Calon Sarjana, Fitnahbait, Fair Use, Soalan Untuk Goers - Ekram Membebel

Komentar

  1. Kupi Kupi GO

    Kupi Kupi GOBulan Yang lalu

    Hi Goers! salam jumaat. Apa pendapat anda tentang kupi kupi kupi go? Bantu saya jawab soalan ini. 1. Adakah Video di Kupi Kupi GO Berbentuk Clickbait? 2. Pernahkah Kupi Kupi GO curi content orang lain? 3. Apakah cadangan/kelemahan kupi kupi go untuk masa hadapan? Terima kasih kerana menonton. Love you all!

  2. Nobody Nobody

    Nobody Nobody3 hari yang lalu

    @akemall zack kau fikir senang ke nak edit..susah tau..

  3. skywave cybercafe

    skywave cybercafe7 hari yang lalu

    Fitnah lebih kejam daripada membunuh

  4. Pakis hijau Borneo v

    Pakis hijau Borneo v9 hari yang lalu

    Pendapat saya ekram curi suara ekram kurus..

  5. izzat halim

    izzat halim10 hari yang lalu

    Bagus video kamu ikram banyak fakta dan informasu sya dapat.it realy good channel

  6. player gamer

    player gamer11 hari yang lalu

    Aslm erkram,boleh tak awak buat kajian tentang tentera russian diserang oleh zombie?

  7. Finda Saiful

    Finda Saiful2 jam yang lalu

    hah tengok aida dah tanyaโ˜บ๐Ÿ™‚โ˜บ........dinding hitam 3 mana๐Ÿ™„๐Ÿ™„๐Ÿ™„

  8. Eniluap Raggnis

    Eniluap RaggnisHari Yang lalu

    Yang dislike kenapa tengok..-_-

  9. yen ley

    yen leyHari Yang lalu

    Saya personally lebih suka IDreporterr2 dari indonesia, kerana apa, kebanyakanya channel mereka uplod video yg bagus2.. Banyak video yg boleh dimanampaatkan dari channel2 mereka..banyak juga followers mereka yg sporting.. Ya cuma ada segelintir IDreporterr dari sana sja yg, upload video yg kurang bagus.. Dari kita juga mahu follow channels mana satu, ya kalu suka cerita gosip cari cerita gosip (sya x suka cerita psl gosip2 ne) Pokoknya sya suka channel nessie judge yuvi phan haze khairunnisa adlina dan banyak lagi.... Channel2 youtuber sabhan tetap sya follow sebb sporting... Kopi2 go teruskan berkrya ya.. ๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช Biarkan si pengecam..

  10. azlan ABN sha

    azlan ABN sha2 hari yang lalu

    hahahahahahhahaahhahahahahaha mantul....

  11. rozita ita

    rozita ita2 hari yang lalu

    Siapa main free fire

  12. Nick Frost

    Nick Frost2 hari yang lalu

    Banyakkan lagi poster Ayda, Ekram!!!....๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

  13. i U Z I K A S H I M A

    i U Z I K A S H I M A2 hari yang lalu

    Kupiยฒ GO, is F**k๐Ÿ˜....

  14. Allah's Servant

    Allah's Servant3 hari yang lalu

    fair use tu apa? boleh ke pakai content orang lain untuk channel sendiri

  15. Marcus_And_Martinus 2580

    Marcus_And_Martinus 25803 hari yang lalu

    Ekram Gemuk ! HAHAHAHAHAHAHA

  16. dark king

    dark king3 hari yang lalu

    Aq ingat aq sorang je yang perasan pasal calon sarjana yg sama content ngn orang putih..dan yt crash yg racist xD

  17. Bel Edik Channel

    Bel Edik Channel3 hari yang lalu

    Kelemahan dia bro.. Sya tgok video ni smpai habis hahaha.. Mantap kupi kupi go

  18. athira balqis

    athira balqis3 hari yang lalu

    Siape pulak nk kutuk nama malaysia nie mih sini aku ketuk kepala die kasi sedar sikit๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป

  19. jOdoHkuSalAKo

    jOdoHkuSalAKo4 hari yang lalu

    trbaik pertahankan hak kita๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผbnyak yg fitnah ..diaorang buat

  20. Izzuddin Sayuti

    Izzuddin Sayuti4 hari yang lalu

    Betul..saya sudah banyak komen diorang tapi tidak di ambil hati

  21. Tan Pati

    Tan Pati4 hari yang lalu

    Ytcrash itu suka bandingkan negara kita ...suka claim chenal provokasi bodoh sial

  22. Tan Pati

    Tan Pati4 hari yang lalu

    You tube org seberang tu mental low class ๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Ž๐Ÿ‘Žchenal provokasi

  23. Mohammad Khairi Marzil

    Mohammad Khairi Marzil4 hari yang lalu

    Ekram ...Tolong Beri id ML

  24. AdamFsking08 TV

    AdamFsking08 TV4 hari yang lalu

    IDreporterR MALAYSIA AKU SUKA.KALAU SETUJU LIKE ATAU SUBSCRIBE SAYA. 1.KUPI KUPI GO 2.AJAR 3.SYAHMI SAZLI 4.BROJE0 SHARE INDONESIA: 1.CAK LONJONG 2.CAPTAIN INANOVIC 3.MALINDO DAMAI

  25. Sabertooth Tiger's

    Sabertooth Tiger's4 hari yang lalu

    Yang dislike team Ytcrash dan Calon Sarjana

  26. Nano Balista

    Nano Balista5 hari yang lalu

    Indonesia๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡ฉ hadir

  27. hanif haziq

    hanif haziq5 hari yang lalu

    on noti untuk dislike , tda life

  28. Ali Reagan

    Ali Reagan5 hari yang lalu

    Bacot semua org. X pe bang jgn layan hatters ii bodoh tu

  29. Movie Channel HD

    Movie Channel HD6 hari yang lalu

    Terbaik ekram saya sokong youtuber negara kita๐Ÿ‘ yt indon memang suka fitnah malaysia dah org indon dtg sini jadi org gaji, jadi buruh paksa cari duit kat sini lepastu kutuk rakyat kita pulak

  30. hasif izz

    hasif izz6 hari yang lalu

    Apa kata fakta yang lebih banyak kategori sukan,enviroment atau budaya kalau boleh banyak lagi

  31. Ijamhahah Ijamketawakaw

    Ijamhahah Ijamketawakaw6 hari yang lalu

    Bang burlas Orang kata chenel

  32. IRFAN FAKHRULLAH

    IRFAN FAKHRULLAH6 hari yang lalu

    ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ terbaik

  33. Life In the world

    Life In the world6 hari yang lalu

    Ekram Ni Mkin Hri Mkin Lawak La๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ

  34. WES'Z R6

    WES'Z R66 hari yang lalu

    Tak kiralah cara pegang mic tu,tak menyusahkan orang lain pun hahaha,janji ekram dapat happykan saya dengan cerita fakta2 menarik dan cerita seram yanh menarik.. Kasi like sikit bosskur sekalian ๐Ÿ‘

  35. WES'Z R6

    WES'Z R66 hari yang lalu

    Org sabah kah kau cakap ni?

  36. Fidah_ 00

    Fidah_ 006 hari yang lalu

    buat pembaruan live yt??

  37. Shigami Ghoul

    Shigami Ghoul6 hari yang lalu

    Ekram u the best X Kira Kita ni negeri mana harumkan Nama negara Kita Aku support kau

  38. Luqman osman

    Luqman osman6 hari yang lalu

    Siapapun yg hina kupi kupi go dia adalah musuh ku

  39. Chuck OFFICIAL

    Chuck OFFICIAL7 hari yang lalu

    Ekram anda mmg trbaikk..pnjelasan yg mantap dn naissss..subs sye plsss๐Ÿ˜†

  40. APAROOO ???

    APAROOO ???7 hari yang lalu

    Kurang aksi d luar bossku..

  41. Hana Makoto

    Hana Makoto7 hari yang lalu

    Aku baru perasan kau ni orang sabah๐Ÿ˜…

  42. nurhasya nurhasya

    nurhasya nurhasya7 hari yang lalu

    haters kat mana ii๐Ÿ˜‚ko nk jd benci lantak kau lah lagi kau benci lg naik nama channel ni๐Ÿ˜†hakhak. teruskn kupi ii go๐Ÿ’ช๐Ÿป

  43. Man Asus2913

    Man Asus29137 hari yang lalu

    Saya dari malaysia.saya tinggal di terengganu.saya peminat nombor 1 bang ekram.truskan buat video bang ekram.saya tetap menyokong.saya mohd najmeel faez.

  44. แด˜sษขโ€ขแธ€แธถแนแน†แบ’แนTMโ€ข free fire player

    แด˜sษขโ€ขแธ€แธถแนแน†แบ’แนTMโ€ข free fire player7 hari yang lalu

    Intro die ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

  45. Geejiee Sujiah

    Geejiee Sujiah8 hari yang lalu

    berjiwang nampak๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

  46. Azrul Hafizam

    Azrul Hafizam8 hari yang lalu

    Sya mmg sntiasa sokong malaysia bgus mmg tiada apa2 yg ingin saya katakn...

  47. Mohd Taufiq Mohd Nur

    Mohd Taufiq Mohd Nur9 hari yang lalu

    Claim

  48. Pakis hijau Borneo v

    Pakis hijau Borneo v9 hari yang lalu

    Aid jebattt..ekram kurus ini lawak๐Ÿคฃ๐Ÿคฃhaahaahaa

  49. prosman

    prosman10 hari yang lalu

    Teruskan usaha sampai dapat goldenplan buton walaupun ejaan saya salah ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

  50. Student Gamerz

    Student Gamerz10 hari yang lalu

    Sape sini dari Sarawak tlg subscribe channel IDreporter saya haha

  51. Indrx Balor

    Indrx Balor10 hari yang lalu

    terima kasih!

  52. nur analiza ab rahman

    nur analiza ab rahman10 hari yang lalu

    Saya ni Haters kepada clickbaiters seperti RealMatt YTCrash dan yang lain lain

  53. nur analiza ab rahman

    nur analiza ab rahman10 hari yang lalu

    Semakin lama semakin tua Tapi sEmakIn LAmA eKrAm sEmAkIn pElIk

  54. GAMER MALAYSIA

    GAMER MALAYSIA10 hari yang lalu

    Kena kecam nanti woi๐Ÿ˜‚

  55. Norzilawati Che Nu

    Norzilawati Che Nu10 hari yang lalu

    Ha? Pengang pisang?.Dasyat gak la orang duk komen pasal ekram pengang mickrofon macam pengang pisang.๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚.Lain macam ja makna dia tu.๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

  56. Rayslie Richard

    Rayslie Richard11 hari yang lalu

    Sy Suka Cra Kau Belakun๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚lawak

  57. Cuantro. Adios

    Cuantro. Adios11 hari yang lalu

    Like orang Sabahan .

  58. C N

    C N11 hari yang lalu

    Kupi kupi go

  59. Pokok Kesidang

    Pokok Kesidang11 hari yang lalu

    Jahat ytcrash

  60. ammarsfddn

    ammarsfddn12 hari yang lalu

    ayda tu kakak aku

  61. Noraisah 5858

    Noraisah 585812 hari yang lalu

    Sedar x sedar dah 5 tahun dah kupi kupi go๐Ÿค” dah tua dah kita๐Ÿ˜…

  62. Amin Mokri

    Amin Mokri12 hari yang lalu

    saya orang kedah, saya suka sangat content dari Malaysia.

  63. Boymaxx Games

    Boymaxx Games12 hari yang lalu

    Saya sangat setuju dengan opini kakak, mulai dari awal sampai akhir dan walaupun saya asal Indonesia saya benar" setuju, mantap lah untuk Chanel ini

  64. Joker rekoj

    Joker rekoj12 hari yang lalu

    Sape suka ekram like

  65. eliasbobrugag eliasbob

    eliasbobrugag eliasbob12 hari yang lalu

    fakta dari channel indon memang