Kelayakan Piala Dunia 2022 & Piala Asia 2023: Malaysia 2-1 Thailand | Astro Arena

Komentar

  1. Dalina Afzan Nordin

    Dalina Afzan Nordin2 hari yang lalu

    kenapa faiz nasir dah tak masuk malaysia? Siapa setuju yang faiz nasir masuk harimau malaya dengan satu jaringan. siapa setuju SILA LIKE

  2. Anti Indo

    Anti Indo2 hari yang lalu

    Aku rase tch patut panggil safiq rahim untuk kuat kan bhgian midfield ganti dgn syamer...

  3. Anti Indo

    Anti IndoHari Yang lalu

    @Alif Khairul aku tengok match yang ni, dia main ok,tapi aku rase malaysia perlu kan midfield yang boleh lorong ,hantar kan bola ke penyerang,syamer kutty aku minat dia main tenang,tapi dia kbanykan nya slalu pass bola ke blakang,sbb syamer ni position sebenar defensive midfielder...

  4. Alif Khairul

    Alif KhairulHari Yang lalu

    Ko tak tgk syamer main tadi ke??

  5. aox gaming tv Pornseema

    aox gaming tv Pornseema2 hari yang lalu

    สนามมึงมันเหี้ยมากๆๆๆๆ

  6. Zuzu Mumu

    Zuzu Mumu2 hari yang lalu

    gameplay nice gile

  7. Cremona Kim

    Cremona Kim3 hari yang lalu

    Benar benar layak piala Dunia. Lawan Cambodia 3 - 1 Malaysia. Congratulations

  8. Pemadam Pensel

    Pemadam Pensel3 hari yang lalu

    akhyar nampak bongok dlm game ni

  9. Pemadam Pensel

    Pemadam Pensel3 hari yang lalu

    tu sukan sea , team budak2

  10. nuha naktinggi

    nuha naktinggi3 hari yang lalu

    semangat la wei pengulas HAHAHAHAH make a vibe more increaseee

  11. ahmad rafiqi

    ahmad rafiqi3 hari yang lalu

    Susah kaya nnton di piala dunia.

  12. andink kazama

    andink kazama3 hari yang lalu

    Daripada brendan gan versi subra rasa nk mengalai pulak dngr lenggok dia🤣🤣🤣

  13. firs sep

    firs sep3 hari yang lalu

    Kalau kecewa dgn nasib tim sukan sea, ulang tengok yg ni la.

  14. dhani geming

    dhani geming3 hari yang lalu

    itu lagu timnas indonesia itu yo ayo timnas indonesia ku ingin kita kita harus menang 😡😡 huhuhu utlas malaya ngikutin

  15. Burak po

    Burak po15 jam yang lalu

    Mekak la kau

  16. Amirul Qim

    Amirul Qim4 hari yang lalu

    Tengok ni terus hilang rasa kecewa terhadap Malaysia u23 kita 😌🇲🇾

  17. Imam Baydowi

    Imam Baydowi4 hari yang lalu

    Angkat topi untuk malaysia...... # salam dari Indonesia

  18. Wend The Great

    Wend The Great4 hari yang lalu

    Video ni lah yang membuatkan perasaan kecewa tengok skuad malaysia u23 hilang

  19. Johan Jaya

    Johan Jaya5 hari yang lalu

    Malaysia memang jago . Apalagi kalau pemainnya di pilih yg memiliki tubuh tinggi besar. Karena sepakbola modern adalah memiliki tubuh yang tinggi besar. Lihatlah Eropa & Jepun, Korea, Amerika Selatan. Jika tidak? Cuma sampai disini saja. Malaysia harus punya visi JAUH KEDEPAN.

  20. Ricky Din

    Ricky Din3 hari yang lalu

    @Johan Jaya What ever.. anyway thanks. I'm done.

  21. Johan Jaya

    Johan Jaya3 hari yang lalu

    @Ricky Din Maradona itu BAKAT natural, anugerah, tdk semua bisa berharap seperti dia. Dan Maradona itu pendek utk ukuran Eropa, tp besar utk ukuran ASIA. Dan Maradona itu Kekar berotot, alias bukan kecil sembarang kecil. Jgn kau samakan dgn kecil yg lain.

  22. Ricky Din

    Ricky Din3 hari yang lalu

    Tidak juga.. Maradona pendek dan gemuk @ gendut menjadi pemain terbaik dunia.

  23. The Titan

    The Titan5 hari yang lalu

    Goodluck Brendan Gan dgn Selangor 😭 Terima kasih untuk 2 tahun yang takkan dilupakan. Terima kasih untuk Piala Malaysia. Mungkin takde rezeki untuk bersama Perak. 💛🖤 #ForeverYobs

  24. MSah.fitri bahari

    MSah.fitri bahari5 hari yang lalu

    syahmi safari tue good player.. versatile boleh main right defend ( adam nor azlin xmain)

  25. AD4MZ Music

    AD4MZ Music6 hari yang lalu

    ni video paling best penah aku tengok

  26. ing sun

    ing sun6 hari yang lalu

    Ndasmu

  27. gveloc hau hau

    gveloc hau hau6 hari yang lalu

    🇲🇾🇻🇳💪💪

  28. gveloc hau hau

    gveloc hau hau6 hari yang lalu

    🇲🇾🇻🇳🖕🖕🇹🇭

  29. gveloc hau hau

    gveloc hau hau6 hari yang lalu

    🇻🇳🇲🇾💪💪

  30. Dy Dy

    Dy Dy6 hari yang lalu

    Malaysia & Thailand persahabatan selamanya 😎💪

  31. Epul Ejam

    Epul Ejam6 hari yang lalu

    page.fingo.shop/shareInvite?shareCode=VZS4AD&lang=ms

  32. ARIS07 GAMING

    ARIS07 GAMING6 hari yang lalu

    Malaysia feedeeer

  33. Komang Marantika

    Komang Marantika7 hari yang lalu

    Malaysia gx bkal lolos piala dunia

  34. poodsiepied miner

    poodsiepied miner3 hari yang lalu

    Ok boomer

  35. Syamsul Izat

    Syamsul Izat8 hari yang lalu

    Minit 4:35 Empat orang pertahanan Thailand terpaku je tengok Brendan Gan tapping bola masuk goal.. 👏👏👏

  36. unit 371

    unit 37110 hari yang lalu

    bukan bulu roma je naik .sampaikan bulu kote pun meremang bila wisel ditiupkan 😂

  37. poodsiepied miner

    poodsiepied miner3 hari yang lalu

    Lol

  38. Wai King Teoh

    Wai King Teoh10 hari yang lalu

    aku macam tengok cerita ola bola 😂

  39. Dio Ibrahim

    Dio Ibrahim11 hari yang lalu

    Ayo thailand, jangan sampe malaysia menang from Indonesia

  40. Ultras Editor

    Ultras Editor11 hari yang lalu

    sempoi

  41. adader

    adader11 hari yang lalu

    Congrats Malaysia. Good technique, fantastic players. Your football team is 2 steps ahead Indonesia. Our senior team sucks!!

  42. Ambon Manis

    Ambon Manis12 hari yang lalu

    Betul betul betul

  43. SOSHUM 10

    SOSHUM 1012 hari yang lalu

    Malaysia Bangsat !

  44. Alesyaaa

    Alesyaaa12 hari yang lalu

    Best la pengulas dia, x boring, membuak2 semangat aku HAHAHAHA

  45. Papilladema

    Papilladema12 hari yang lalu

    Branden mvp

  46. Mohd Azahar

    Mohd Azahar12 hari yang lalu

    Asia will never win world cup.If qualify also, will be haul by big team like Germany,Brazil,England and etc. Just watch for fun. Even saudi arabia being thrash...standard is too far away. Joy will short while only.

  47. MPV GAME

    MPV GAME12 hari yang lalu

    THILAND DAH JADI TOMYAM DAH DENGAN MALAYSIA HARAP VIATNAM NANTI MALAYSIA UBAH JADI MAKANAN JUGA

  48. Abdul Rahman

    Abdul Rahman12 hari yang lalu

    Lihat cra menendang ,menyundul,mengumpan finising,. Malaysia lebih mengerti cara bermain bola dr pd indonesia, indonesia hanya punya evan dimas dan sadil ramdhani yg memiliki cara bermain seperti malaysia, tp malaysia memiliki 11 pemain yg cerdas, saya dr indonesia dan saya mengakui tim nas kita kalah sdikit saja dr malaysia kita masih bisa mengejar atau menyamai malaysia minimal dg cra tetap fokus dan tak mudah terbang dg pujian layak nya pemain malaysia,mereka hebat krena mereka padu

  49. Blyat Suka

    Blyat Suka13 hari yang lalu

    Malaysia boleh!!!

  50. zaini wahid

    zaini wahid13 hari yang lalu

    Yang sorang lagi tolong senyap lah komen kau memekak