KECOH BETUL Full Movie | Nabil Ahmad Bell Ngasri Saiful Apek Diana Danielle

Komentar

  1. iZharim

    iZharim2 jam yang lalu

    Sapa2 tau ig belon

  2. Mohd Azim Azim

    Mohd Azim AzimHari Yang lalu

    Best wehh cite nih. Pelakonn punn terbaikk. Ulang banyak kali punn takk bosan hahha. Yang layan cita nih Tahun2020 kasi like satu kali.

  3. wan muhammad rizal

    wan muhammad rizal17 hari yang lalu

    1/1/2020

  4. Miss Lalola

    Miss Lalola18 hari yang lalu

    Watak Bell ngn Saiful Apek je yg hidup

  5. Fdaus0616 Fdaus0616

    Fdaus0616 Fdaus061623 hari yang lalu

    Arwah Aziz Satar muka je lain sikit sebab makan usia...tapi suara tetap sama...

  6. Type GT

    Type GTBulan Yang lalu

    Ada yg dapat lagu 1:23:22, hu ye5x pertama kali aku bertemu dengan mu, you grow me crazy, jiwa tak menentu, tidur aku dah tak lena, only you in my mind, because of you diana.

  7. CUMET HIKEN

    CUMET HIKENBulan Yang lalu

    1:06:55 kene angkut dbkl la jawab nya kakakakak

  8. ์ดˆ๋ฏผCHOMIN

    ์ดˆ๋ฏผCHOMINBulan Yang lalu

    Eh! Cepat betul kau kaya, Tadi kau naik Rzx, sekarang kau naik moto besar pulak....Hahaaha

  9. Cengkerik Meraung

    Cengkerik MeraungBulan Yang lalu

    sape masih tengok cite ni tahun 2019 like siket bole ? hehe

  10. m. daham

    m. daham2 bulan yang lalu

    Time ni terkenal Rxz,memang padu beb

  11. Purple Studio

    Purple Studio2 bulan yang lalu

    Ni zaman bila beb ..komen

  12. Azril Peja123

    Azril Peja1232 bulan yang lalu

    31/10/19 ๐ŸคŸ๐Ÿผ

  13. pembuat anak yang berjaya

    pembuat anak yang berjaya3 bulan yang lalu

    1:48:57 hahahahahaha sempat lagi bell ngasri fly

  14. Alif Fuzaimi

    Alif Fuzaimi3 bulan yang lalu

    8/10/2019 Here.

  15. ahmad daniel

    ahmad daniel3 bulan yang lalu

    Watak belon cam sial

  16. Type GT

    Type GT4 bulan yang lalu

    Penyamun tarbus! 99% kau kebas.Tapi saya tunggu lama sangat boss, saya belasah la pizza tu. #Belon & # Pak Ajis.

  17. Topoi -

    Topoi -4 bulan yang lalu

    Hutang 5k tp kes mcm hutang juta2.. Hahahaha

  18. Fitri Aziz

    Fitri Aziz4 bulan yang lalu

    Jual dadah gune moto posmen๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

  19. S N

    S N4 bulan yang lalu

    Tidak ada Tuhan selain Allah. Muhammad adalah Rasul Allah

  20. Ryu Andika

    Ryu Andika4 bulan yang lalu

    1:48:44 Diana danielle mcm kena raba hahaha . Fuh

  21. Arin Rinz

    Arin Rinz5 bulan yang lalu

    Untung kalau dapat boss macam Saiful Apek..๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

  22. Sedar Channel

    Sedar Channel5 bulan yang lalu

    2o19? Kite same. Zmn budak budak ni dulu cite ni tgok gn kawan 2org

  23. Umi azulaiha Umi

    Umi azulaiha Umi5 bulan yang lalu

    Citer lawak gila

  24. Dj Soda

    Dj Soda5 bulan yang lalu

    the real boss

  25. Nazrin Razak -Perantau-

    Nazrin Razak -Perantau-5 bulan yang lalu

    Untung banyak nabil minit ke 1:55:44 haha bahagia nya

  26. Yush 24

    Yush 245 bulan yang lalu

    Semua pekerja idamkan boss macam saiful apek, haha like kalau setuju.

  27. Ainiabdul Ms

    Ainiabdul Ms5 bulan yang lalu

    cash cash cash cash tang tang tang tang hahahahaha betoi la pak ajis mmg motor rxz bunyi cmtu.rxz hutang bunyi cmtu la

  28. Nr Abby Jnnah

    Nr Abby Jnnah6 bulan yang lalu

    Sape tahu tajuk lagu part 1:23:21 ??

  29. Miss Anna

    Miss AnnaBulan Yang lalu

    dihati ada rindu ciptaan Amy Uk's.. tapi lagu ni tak dikomersil kan.. dicipta hanya untuk movie kecoh betul sahaja.. sebab tu ada sebut diana dalam lirik tu..

  30. Cpa 88

    Cpa 886 bulan yang lalu

    Citer nabil baru2 nak up ni. Haha. Dulu layan kat cd je. La ni kat youtube je.. Hahaha. Bleh kate lejen jgk laa citer ni.

  31. Irfan Naufal

    Irfan Naufal6 bulan yang lalu

    Alangkah indah dpt bos macam saiful apek . Sape setuju like

  32. Irfan Naufal

    Irfan Naufal6 bulan yang lalu

    @Izz Fat hahaha

  33. Izz Fat

    Izz Fat6 bulan yang lalu

    Takde yang setuju hahahah

  34. Cinta Pantai Merdeka

    Cinta Pantai Merdeka6 bulan yang lalu

    Gagap si Bell ngasri ๐Ÿ˜‚๐Ÿคฃkelakar betul Not bad ๐Ÿ‘๐Ÿ‘ˆ

  35. Zaheer Musk

    Zaheer Musk6 bulan yang lalu

    Bodoh punye cerite dh lh best bodoh

  36. Ahmadluqmanhakim Mohammadkamrudin

    Ahmadluqmanhakim Mohammadkamrudin6 bulan yang lalu

    Ada ke piza makan skali kenyang tiga hari kakakak aziz satar.๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ

  37. Faiz Nasir

    Faiz Nasir7 bulan yang lalu

    hahaha..tringgt mse jdi runner pizza dominos dlu..penah hntr pizza umh pondan..di ajak nyee msuk umh tnggu dy ambik duit..memang tak lerrr..

  38. Faiz Hanafi

    Faiz Hanafi7 bulan yang lalu

    Spe tgk cerita ni thun 2019? Kasi like skit

  39. Mynewacc Mynewacc

    Mynewacc MynewaccBulan Yang lalu

    Sama la kwn saya sibaya kuat mkn suka pula sibaya mkn kari..kari buncit juga perut nya

  40. King Elco

    King Elco7 bulan yang lalu

    Ingt senang ke nak cari boss mcm ni .. Hahahaha

  41. Jhenter Alyssyaput

    Jhenter Alyssyaput7 bulan yang lalu

    Filmnya keren banget salam dari the z Indonesia

  42. sykkri ฮž

    sykkri ฮž7 bulan yang lalu

    best siot citee nii

  43. Azhairi Yeti

    Azhairi Yeti7 bulan yang lalu

    Ape tajuk lagu dari 1:23:22

  44. Miss Anna

    Miss AnnaBulan Yang lalu

    dihati ada rindu ciptaan Amy Uk's.. tapi lagu ni tak dikomersil kan.. dicipta hanya untuk movie kecoh betul sahaja.. sebab tu ada sebut diana dalam lirik tu..

  45. Irfan Darbi

    Irfan Darbi7 bulan yang lalu

    Tiba tiba bell fly tegelak aku pastu dia kata"teen te te tene tenet"

  46. orang kita

    orang kita7 bulan yang lalu

    best apek, nabil, belon je๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป

  47. Diena Amalin

    Diena Amalin8 bulan yang lalu

    Ini kalau lori hantu yang langgar, lori hantu yg hancur๐Ÿ˜†๐Ÿ˜† #aziz satar

  48. Nur Aniza

    Nur Aniza8 bulan yang lalu

    2019

  49. Rock Roll

    Rock Roll8 bulan yang lalu

    Tengah tyng di Astro citra skrang

  50. Shafiq CMR

    Shafiq CMR8 bulan yang lalu

    2019 bru aq tngk cerita ni

  51. Mohammad Imran36

    Mohammad Imran368 bulan yang lalu

    2019 ada org tengok tak ?

  52. amar taufiq

    amar taufiq8 bulan yang lalu

    smpai bell je belakon mcm bodoh babi

  53. Mr Unknown

    Mr Unknown8 bulan yang lalu

    HAHAHHAHAHAHAHA LAWAK BETUL LAH!!

  54. Saidil Dil

    Saidil Dil8 bulan yang lalu

    Selamat hari beranak

  55. TOPEX KAITO

    TOPEX KAITO9 bulan yang lalu

    2019

  56. otama genjehh

    otama genjehh9 bulan yang lalu

    rxz bosh hitam rim aloi bai

  57. NOoBi TeN

    NOoBi TeN9 bulan yang lalu

    Vanessa chong.. Cantiknya

  58. salina lina

    salina lina10 bulan yang lalu

    pen merah pen biru. tuan marah i love u๐Ÿ˜†๐Ÿ˜‚

  59. sukahatiaku

    sukahatiaku8 bulan yang lalu

    salina lina i love u too

  60. Firman Syah

    Firman Syah11 bulan yang lalu

    Ko ni nbil,,,blh plak ckp aiman bin tukiman

  61. Najmi Hakim

    Najmi Hakim11 bulan yang lalu

    2019. :)

  62. raptor Obituary totruck93

    raptor Obituary totruck9311 bulan yang lalu

    mat rempit lpak ngn bdak2 shuffle...bhahah

  63. Sano Izumi

    Sano IzumiTahun Yang lalu

    Gua bukak 1....1 1 hinggit je....

  64. Nur Farah Ain

    Nur Farah AinTahun Yang lalu

    Best gila!!

  65. Muhammad Syafiq

    Muhammad SyafiqTahun Yang lalu

    Minit 1:23:24 tu lagu apa ekk

  66. Miss Anna

    Miss AnnaBulan Yang lalu

    dihati ada rindu ciptaan Amy Uk's.. tapi lagu ni tak dikomersil kan.. dicipta hanya untuk movie kecoh betul sahaja.. sebab tu ada sebut diana dalam lirik tu..

  67. MUHAMAD HAFIZ

    MUHAMAD HAFIZTahun Yang lalu

    aku cari jugak ni,hahaahh dh jumpa info wehh haha

  68. Nur Hidayah

    Nur HidayahTahun Yang lalu

    1/1/2019

  69. otama genjehh

    otama genjehh9 bulan yang lalu

    14/4/2019

  70. Mohd shafize Hafiz

    Mohd shafize HafizTahun Yang lalu

    Aku suka nabil dngm bell, bell ni belakon semua boleh tpi lawak sekali ada, sedih jiwang lawak semua bleh๐Ÿ˜‚