KAWAN AKU MATI DALAM RUMAH SEWA FULL MOVIE

Komentar

  1. bdkiron bdkiron

    bdkiron bdkiron16 jam yang lalu

    Wow😍😍

  2. Dila Beckham

    Dila BeckhamHari Yang lalu

    fat: kau buat ape tooooooo abam:ape fat : tutup tutup abam: apeee fat : kau nak buat ape tu abam: kita potong baru tahu die mati ke hidup

  3. Dila Beckham

    Dila BeckhamHari Yang lalu

    1:04:24

  4. Dila Beckham

    Dila BeckhamHari Yang lalu

    lawakk ahh abam:kite potong lah baru tahu mati ke hidup

  5. BOB VIRAL TV

    BOB VIRAL TV2 hari yang lalu

    Upload citer Keranda Tok Wan Terbang lepas ni sape setuju likeπŸ‘πŸ‘πŸ‘.

  6. gojezz gojezz

    gojezz gojezz2 hari yang lalu

    quality gmbr terukkkk

  7. Dila Beckham

    Dila Beckham3 hari yang lalu

    lol

  8. Dila Beckham

    Dila Beckham3 hari yang lalu

    wowwowowowowowwo

  9. Cna cna

    Cna cna3 hari yang lalu

    Lucu la movie ini

  10. Junsandi 0704

    Junsandi 07045 hari yang lalu

    Bollywood

  11. Muhd Azizie

    Muhd Azizie8 hari yang lalu

    kelakar ...citer ...kwn aq mati dlm umh sewa sepuluh bintang

  12. Lady Nov17

    Lady Nov177 hari yang lalu

    Encik silalah subscribe youtube channel sy dan sy akan subscribe kepada anda kembali. Terima kasih.

  13. asmali along

    asmali along9 hari yang lalu

    Tk tkut pn.bknnya hntu seram pn kn

  14. asmali along

    asmali along9 hari yang lalu

    Kantoi nya dorng ni

  15. Shafiq Johari

    Shafiq Johari9 hari yang lalu

    1:11:51 muka remy senyum time rudy jerit

  16. Lady Nov17

    Lady Nov177 hari yang lalu

    Encik silalah subscribe youtube channel sy dan sy akan kembali subscribe kepada anda. Terima kasih.

  17. Arxff Axck

    Arxff Axck12 hari yang lalu

    53:58 kalau buang jalan raya jadi hantu raya lah , bocey - raya dah datang , fad - orang tengah series dia sambut hari raya πŸ˜‚πŸ˜‚

  18. Rahman Ferdian

    Rahman Ferdian13 hari yang lalu

    Ok ma mandum

  19. Yoongi's wife

    Yoongi's wife15 hari yang lalu

    HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAA

  20. Muhammad Hakim

    Muhammad Hakim16 hari yang lalu

    lawak lah atok

  21. Captain Haziq Air Force Channel

    Captain Haziq Air Force Channel17 hari yang lalu

    Kawasan rumah diorang duduk ni kat mana ye ? Nak tau jugak

  22. Danish Adli

    Danish Adli19 hari yang lalu

    THURSDAY,

  23. Danish Adli

    Danish Adli19 hari yang lalu

    13 OCT 2011 OBER

  24. Krampit_ Kram

    Krampit_ Kram19 hari yang lalu

    boss poss la cerita atoi the ajaib boy Lama dh tk tengok teringin

  25. Macam2 channel

    Macam2 channel20 hari yang lalu

    Cool..

  26. Amel Banten

    Amel Banten20 hari yang lalu

    sexi banget suaranya abg endut tuπŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

  27. AQASHA MIKHAIL CHANNEL

    AQASHA MIKHAIL CHANNEL21 hari yang lalu

    40.25 muncul hantu lawak gila hahha

  28. Nurul atikah 123890

    Nurul atikah 12389021 hari yang lalu

    Tgk blk mcm kejam je Fad pukul epy bkn nak tny dlu spe kau.

  29. Liyana Fmlyday

    Liyana Fmlyday21 hari yang lalu

    πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†

  30. kitte Kittte

    kitte Kittte21 hari yang lalu

    Tinggalkan Jika anda tahu TIKET NERAKA

  31. Mizi Rahim

    Mizi Rahim22 hari yang lalu

    Nanya saiful asyk kne je

  32. Ria Cantik

    Ria Cantik22 hari yang lalu

    Lucu sangat ini film

  33. Macam2 channel

    Macam2 channel20 hari yang lalu

    Betul betul lucu

  34. Norfahana riaallisa Shaiful hafizan

    Norfahana riaallisa Shaiful hafizan22 hari yang lalu

    Bestnya cerita. Ni πŸ₯° suka nya best

  35. Zairie Zulkifli

    Zairie Zulkifli22 hari yang lalu

    Part yg paling lawak skali bila abam terkejut di minit 33:30πŸ˜‚πŸ˜‚ terkejut betul2 tu😁😁

  36. MohdNoor MohdNoor

    MohdNoor MohdNoor23 hari yang lalu

    52:05 lawak laa..

  37. Sakura Kurnia

    Sakura Kurnia24 hari yang lalu

    Lucuh lah film neh hiihiiii

  38. Teratai Bungaindah

    Teratai Bungaindah24 hari yang lalu

    πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…

  39. nΓ«d

    nΓ«d24 hari yang lalu

    Kupi kupi go

  40. nurul natasha

    nurul natasha25 hari yang lalu

    Amazing bocey

  41. Jps ramalan ku Ms

    Jps ramalan ku Ms25 hari yang lalu

    Mula mula ada skrin longkai

  42. Finn Manusia

    Finn Manusia26 hari yang lalu

    Moderate je cerita ni. Yang pasal kawan mati pun masa nak 20 minit sebelum habis movie.

  43. Rose Ramji

    Rose Ramji27 hari yang lalu

    ?

  44. adriana yusri

    adriana yusri27 hari yang lalu

    Time abam lawak ah

  45. adriana yusri

    adriana yusri27 hari yang lalu

    Achey first ii jadi hantu lawak la

  46. Ihdra Khairi

    Ihdra Khairi28 hari yang lalu

    Bagus la

  47. Aizat Ammar

    Aizat Ammar28 hari yang lalu

    Kuar kn ctr sephtu kepok bonda

  48. Salman Seman

    Salman Seman28 hari yang lalu

    Entah apa2 punya cerita

  49. acap alexians

    acap alexians28 hari yang lalu

    Saya suka πŸ™‚

  50. Hanifah Mohd Lias

    Hanifah Mohd Lias29 hari yang lalu

    Siapa suka yaasin syj

  51. Macam2 channel

    Macam2 channel20 hari yang lalu

    Yaasin sy suka awak pun sy suka hehe..

  52. HunterZ Gaming

    HunterZ Gaming29 hari yang lalu

    Ni citer hantu ke ape

  53. fattin Naimah

    fattin NaimahBulan Yang lalu

    Trbaik bocey

  54. Red Bean

    Red BeanBulan Yang lalu

    ad jugak org upload.thank

  55. bae bee

    bae beeBulan Yang lalu

    melayang 30 henggetπŸ˜‚πŸ˜­

  56. ByakuYa Bleach

    ByakuYa BleachBulan Yang lalu

    Lola Lola Lola aaaaaaa errrrrrrr

  57. Rozita Mohamed Soid

    Rozita Mohamed SoidBulan Yang lalu

    bikers kental 2 boleh tak

  58. awin azhar

    awin azharBulan Yang lalu

    ya tuhan, sampai rentung dia buat kawan dia!πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

  59. tbun tc1

    tbun tc1Bulan Yang lalu

    my.yougov.com/en-my/refer/SODtNRDnYIcvkFZG6gcGJQ/ senang buat duit./...

  60. Mi Mamak

    Mi MamakBulan Yang lalu

    subcribe my channel....sy subcribe back

  61. Nur aina Nurizan

    Nur aina NurizanBulan Yang lalu

    Upload papa I love please sape yg setuju like

  62. Captain Hafiz

    Captain HafizBulan Yang lalu

    Menarik cerita ini. Pasti pergi nengok wayang. By the way, jika ada rakan-rakan nak belajar urus sewa secara PERCUMA boleh ke channel saya. So far saya takde pengalaman lagi Penyewa mati dalam rumah sewa. Harap dijauhkan lah. Amiiin

  63. Anis Sofeya

    Anis SofeyaBulan Yang lalu

    30:52...wow..gatal nak mampus orng tua tu...nasib tk perempuan die wak camtu...

  64. fazirul ikhwan

    fazirul ikhwanBulan Yang lalu

    Lawa sial meter LC dia siap ada rpm lagi.... πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯

  65. Alif Haikal

    Alif HaikalBulan Yang lalu

    masa dia race tu...lawan dia tu mcm soloz je