Hutang- Girls Dance

Komentar

  1. Cool Pad

    Cool PadHari Yang lalu

    Ramai betul jantan mau nya

  2. NURAIN RAZALI

    NURAIN RAZALI2 hari yang lalu

    Hebat... Cikgu dia ke yg bina step? Hebat2... Buat 2 lagu ni shj atau ada yg lain2?

  3. Damia Umaira

    Damia Umaira9 hari yang lalu

    Semua pon cntik

  4. Damia Umaira

    Damia Umaira9 hari yang lalu

    Serentak

  5. Sky Lemon

    Sky Lemon10 hari yang lalu

    Tergugat hati ku apabila memandang wajah adik yang tinggi tu😂

  6. Salehuddin Adam

    Salehuddin Adam10 hari yang lalu

    Dah cantik tarian. Untuk penambah baikan la kalau nk tambah baik, 1. Kalau dapat cari semua penari yg ketinggian yang hampir sama. Bila ketinggian x sama susah nk sync antara penari. 2. Kasut penari lain2 kaler tu cacatkan sedikit pemandangan. Kalau boleh seragamkan, kalau xdpt sama jenis, buat la tema yang sama, contoh warna gelap. Yg pakai kasut kaler terang tu distract pandangan org sbb obvious perbezaannya. Sekadar berkongsi pendapat.

  7. AHMAD SHAHILAN BIN LOPE AHMAD ZAMBRI -

    AHMAD SHAHILAN BIN LOPE AHMAD ZAMBRI -13 hari yang lalu

    Tengah tu menari cantik

  8. Ali Mustapha

    Ali Mustapha15 hari yang lalu

    Harap band floor 88 dapat ambil adik2 nie sebagai penari latar lagu hutang nie

  9. Azhar Azhar

    Azhar Azhar17 hari yang lalu

    Adik yang tengh tuu berap tahun

  10. Husna Umaiyra

    Husna Umaiyra18 hari yang lalu

    cute nyer akak tgh yg tinggi tu.

  11. Emran Official Channel

    Emran Official Channel19 hari yang lalu

    This my school

  12. Technical phone

    Technical phone19 hari yang lalu

    Mostly majoriti kata cantik dekat yang center stage..

  13. Technical phone

    Technical phone19 hari yang lalu

    Hutang floor88the best😊

  14. Ikmal Lan

    Ikmal Lan20 hari yang lalu

    Sk permatang bertam lagi power🤔

  15. aqilah azizi

    aqilah azizi23 hari yang lalu

    Wow akak pandainya akak menari adik bagi akak lima bintang I LIKE YOU 😗😀

  16. Small-small Dont Wan Die Big-Big Make Problem

    Small-small Dont Wan Die Big-Big Make Problem26 hari yang lalu

    Sakai ada lah

  17. Erwin Abdullah

    Erwin AbdullahBulan Yang lalu

    Aku mah sukanya sm laki2 gendut yg terakhir itu

  18. Delaila Tenri

    Delaila TenriBulan Yang lalu

    suka tgk yg kat tngah tu lawa en pandai menari

  19. Ahmad Rustom Brahim

    Ahmad Rustom BrahimBulan Yang lalu

    Mau

  20. Big Brother

    Big BrotherBulan Yang lalu

    Kasut pink cute

  21. Faizul Faizul

    Faizul FaizulBulan Yang lalu

    Nice

  22. Adyba Aizat

    Adyba AizatBulan Yang lalu

    Biase nya oag fokus dkt yg cantik ja kn haha sbb bdn muka ok menari semua jdi ok kn

  23. Amnaa Syadiya

    Amnaa SyadiyaBulan Yang lalu

    Comellh yg tengh2 tu

  24. Siti Rohaniez

    Siti RohaniezBulan Yang lalu

    Time aku dulu malu nk Menari sbb mak abh marah just koir n nasyid je...

  25. Nor Ain

    Nor AinBulan Yang lalu

    Adik tinggi tu tak malu ke dia sorang je tinggi macam budak-budak

  26. Syakir Irfan

    Syakir IrfanBulan Yang lalu

    Tapi aku tahu diorang buat video ni sebab nak duit je

  27. Syakir Irfan

    Syakir IrfanBulan Yang lalu

    Memang cantik perempuan sebab ciptaan Allah semua cantik cuma korang yang memilih

  28. Adyba Aizat

    Adyba AizatBulan Yang lalu

    Kalau di beri pilihan semua oag nak yg cantik kan hahaha lumrah laa.. mne ade oag nak yg tak cantik wlupon kita tak berapa nak kacak..

  29. Shila Zainal

    Shila ZainalBulan Yang lalu

    😊

  30. Syafiqah Sahidi

    Syafiqah SahidiBulan Yang lalu

    Yang tinggi tu dah la cantik pandai menari pulak tu

  31. Njiha Hasni

    Njiha HasniBulan Yang lalu

    Aku masa sekolah rendah nyanyi lagu nasyid. Takde menari macam ni 😂😂😂

  32. Judin Soud Judin

    Judin Soud JudinBulan Yang lalu

    Beliau

  33. Judin Soud Judin

    Judin Soud JudinBulan Yang lalu

    Black ping

  34. Nur natasha damia Zainal fitri

    Nur natasha damia Zainal fitri2 bulan yang lalu

    Adik tgah tu cam pkai legging do

  35. rays nerd

    rays nerd2 bulan yang lalu

    Sgsrrreehr

  36. Mimieyhaslin Haslin

    Mimieyhaslin Haslin2 bulan yang lalu

    Sape suke Yang tinggi tu like sape tak suke komen Dan bagi tahu sebab kenapa tak suke

  37. Lim Hulk

    Lim Hulk2 bulan yang lalu

    nama dia saya tau Cantika.Siapa suka die like dan coment

  38. Normaisarah Zailani

    Normaisarah Zailani2 bulan yang lalu

    WOW Cantiknya

  39. Faizul Faizul

    Faizul Faizul2 bulan yang lalu

    Nama dia nurul ain natasha binti ahmad

  40. Faizul Faizul

    Faizul Faizul2 bulan yang lalu

    Korang nak tahu tak yang cantik tu kakak saya

  41. Technical phone

    Technical phone19 hari yang lalu

    Oooo srius tak tanya

  42. Faizul Faizul

    Faizul Faizul2 bulan yang lalu

    Cantik nya kakak tinggi tu

  43. AINNUR SUMAIYAH BINTI MOHAMAD KHUSAIRY -

    AINNUR SUMAIYAH BINTI MOHAMAD KHUSAIRY -2 bulan yang lalu

    Suka tengok yang tepi yg pkai kasut sport pink..😍😍

  44. Norizan Mad Alli

    Norizan Mad Alli2 bulan yang lalu

    Tak cantik langsung😐😡🤪😠🤬🤬🤬🤬🤬

  45. 申Bєnt,g

    申Bєnt,g2 bulan yang lalu

    Cantik lah kakak tinggi tu

  46. Farahana Jumali

    Farahana Jumali2 bulan yang lalu

    Tarian diorang nice lah... diorang punya gerakan cantik walaupun ada cacat cela sikit tapi masih boleh cover... klu saya, saya bagi 4/5

  47. Lnl Samsung

    Lnl Samsung2 bulan yang lalu

    best tengok akak yang tinggi tu 😁😁😄😄

  48. Nizamm Nizamm

    Nizamm Nizamm2 bulan yang lalu

    Blh la

  49. Saat Baru

    Saat Baru2 bulan yang lalu

    Wahhh hebatnya

  50. Saidatul Husna

    Saidatul Husna2 bulan yang lalu

    😴😑😑😑😤😠

  51. ititvdufMohd Zahir

    ititvdufMohd Zahir2 bulan yang lalu

    H69u2tuf fy. V. Vvou3o

  52. Muhammad Amirul

    Muhammad Amirul2 bulan yang lalu

    Menari dah style. Dorang kene improve, masa menari kene senyum sentiasa

  53. sahak kadir

    sahak kadir2 bulan yang lalu

    Terbaik

  54. qina adam

    qina adam2 bulan yang lalu

    Saya suka yang tinggi tu lawa comel pulak tu

  55. Shakir Skmb

    Shakir Skmb2 bulan yang lalu

    Padu budak budak tu

  56. Risa aufa

    Risa aufa2 bulan yang lalu

    Ni baru muslim bukan macam orang tu gelek gelek

  57. ZAINAL SUPERNOVA.

    ZAINAL SUPERNOVA.2 bulan yang lalu

    INIKAH PEWARIS 2 TIK TOK?...ADUHAI MALAYSIA BARU.

  58. Siti Yusof

    Siti Yusof2 bulan yang lalu

    Cantiknya orang tengah tu ,pandai menari lagi mesti ramai yang minat

  59. Mohd Muaz

    Mohd Muaz2 bulan yang lalu

    good..

  60. MARTINA BENJAMIN

    MARTINA BENJAMIN2 bulan yang lalu

    oky guyss..mari ramai2 melihat video caklempong sk taman seri mawar..taip sahaja caklempong seri mawar and keluar semua video caklempong..dan surport la yer juga warisan kesenian kita..

  61. ยาวาเฮ ลาเตะ

    ยาวาเฮ ลาเตะ2 bulan yang lalu

    Cantiknya adik yang tinggi itu

  62. Nurul Shahril

    Nurul Shahril2 bulan yang lalu

    Mesti jadi ktua tinggi tu