Floor 88 - Hutang (Behind The Scenes)

Komentar

  1. Rusa Music

    Rusa Music5 bulan yang lalu

    Guys, pastikan korang tak terlepas konsert LIVE Gempakzilla dekat Kuantan 28 September ni! Floor 88 dengan artis Rusa Music dan MVM komfem akan menggegar dekat sana. Dapatkan tiket korang sebelum habis dekat link ni: t2u.asia/e/14126 Tiket fizikal akan dijual dilokasi-lokasi strategik seperti: 1) Burgerak 2) Lepak Luu Cafe 3) Playground No.6 4) Loteng Teluk Cempedak 5) Sinatra Barbershop 6) Bloodbrother Barbershop 7) Golden Tarbush Sheesha 8) U-Bowl Mesra Mall 9) Coffee Gallery 10) Kotta Kafe 11) Feymee Studio - Gempakzilla Festival Muzik Hebat! 2019 Pantai Timur dikuasakan oleh #HotlinkRED! - #Gempakzilla19 #MuzikTanpaHad

  2. Adif Syahaikal

    Adif Syahaikal2 bulan yang lalu

    Sabah mari

  3. Piye Adi

    Piye Adi5 bulan yang lalu

    Hlil0l0 0 0 Ll

  4. Bibi mastura zulaiqha

    Bibi mastura zulaiqha5 bulan yang lalu

    Ayie apa nama panjang ayie?

  5. Salina AbdManan

    Salina AbdManan5 bulan yang lalu

    Msidkdho😎👮‍♀😎😎👮‍♀👮‍♀👮‍♀

  6. Faezah zahRY

    Faezah zahRY11 hari yang lalu

    Keris kuda kèpang &tali pedati tu....🤦‍♀️...seramla...😨😱

  7. bas Huawei

    bas HuaweiBulan Yang lalu

    Saya suka lagu ini

  8. Mohdnoor Iman

    Mohdnoor ImanBulan Yang lalu

    Hahaha takut kene spray

  9. คอลิซ นัมเบอร์

    คอลิซ นัมเบอร์Bulan Yang lalu

    แฟนคลับจากประเทศไทยค้าบบบ💓

  10. bas Huawei

    bas HuaweiBulan Yang lalu

    Saya suka lagu ini

  11. Ultra Purple

    Ultra PurpleBulan Yang lalu

    Oh my god ayie so hemsem

  12. azri

    azri2 bulan yang lalu

    "👌👌👌👌👌

  13. amira nadia

    amira nadia3 bulan yang lalu

    Hutang apa abang Ayie?

  14. Nurul Manis04

    Nurul Manis043 bulan yang lalu

    ,

  15. Syamrien Amran

    Syamrien AmranBulan Yang lalu

    Saya tahun3 saya suka abang

  16. Lanz Alihan

    Lanz Alihan3 bulan yang lalu

    Hi All...kami ada cover lagu HUTANG... edisi BUNIAN Kan Limah.... jom singgah

  17. Iffah. Amani Mohd Amin

    Iffah. Amani Mohd Amin3 bulan yang lalu

    Siapa suka lagu hutang

  18. Rosli A680

    Rosli A6803 bulan yang lalu

    Hemsemnya ayie

  19. Emaey 985

    Emaey 9853 bulan yang lalu

    Hutang payoh lar....alik bayar ok sokmo.....klu ore lain mudoh2 V.....Baik lar?????

  20. Thonk Life

    Thonk Life3 bulan yang lalu

    28 2019 sem

  21. walajoe 70

    walajoe 703 bulan yang lalu

    Djd Jr dhgdkhfd sisi djf

  22. Norsari Norsarisaid

    Norsari Norsarisaid3 bulan yang lalu

    Hutang mesti kena bayar nanti dia unkit mati tak senang

  23. Mohd Som

    Mohd Som3 bulan yang lalu

    Handsomenya ayie Pakai baju kemeja Lagi2 pakai cermin mata So handsome

  24. Ellister Harny

    Ellister Harny4 bulan yang lalu

    kirim salam kat sarawak boleh

  25. Nizam Abdul-Rahman

    Nizam Abdul-Rahman4 bulan yang lalu

    Handsomenya😍😍

  26. Azimi Othaman

    Azimi Othaman4 bulan yang lalu

    Blh x saya nk mesej awak Ayie???

  27. noradzli jamil

    noradzli jamil4 bulan yang lalu

    Lagu last tu best..apa nama lgu tu

  28. Dayini Hajar

    Dayini Hajar4 bulan yang lalu

    Banyak nya makanan

  29. Amat Amat

    Amat Amat4 bulan yang lalu

    Ropie ni kalau jadi joker mesti meletop giler gelak dia memang kena sgt dgn joker

  30. Firdaus hafizi

    Firdaus hafizi4 bulan yang lalu

    best 💖💖

  31. Alyaa Walker Channel

    Alyaa Walker Channel4 bulan yang lalu

    Floor 88 saya nampak awak kat megamall

  32. hafiz bekor

    hafiz bekor4 bulan yang lalu

    happy birthday ayei😇😊

  33. Ifa 4girls

    Ifa 4girls4 bulan yang lalu

    Sebab saya nak cari studio record suara

  34. Ifa 4girls

    Ifa 4girls4 bulan yang lalu

    Abang boleh tak nak tau macam mana nak jadi penyanyi

  35. Fauzan Zulkifli

    Fauzan Zulkifli4 bulan yang lalu

    l,LK

  36. Amad Jantan

    Amad Jantan5 bulan yang lalu

    Sediplah ❣💕💜❤

  37. Janessa Harith

    Janessa Harith5 bulan yang lalu

    .

  38. Ubai Ambiah

    Ubai Ambiah5 bulan yang lalu

    Macam susah je nak buat

  39. Nur Aqilah Qisya

    Nur Aqilah Qisya5 bulan yang lalu

    Assalamualaikum semua sahabat² jom dengar kan Cover HUTANG by farman Salimah klik👇👇👇👇 idreporter.net/v/video-agcTWeQJ1eU.html

  40. eddy ledang

    eddy ledang5 bulan yang lalu

    'j@₩

  41. QuestC

    QuestC5 bulan yang lalu

    Hat 1:32 tu haji haji haji mustafa en

  42. WNur Fatihah

    WNur Fatihah2 bulan yang lalu

    tu laa perasan jgk bila tgk

  43. Farha Leo

    Farha Leo5 bulan yang lalu

    Cuba t buat cerita pasal hutang pulak mcm lagu kau roadblock tu.. Hahahaha nk tngok gayanya

  44. Qisya Mubarak

    Qisya Mubarak5 bulan yang lalu

    Orang lama VS ORANG BARU KE SATU DUNIA SUKA LAGU ni.

  45. Ammar Azim

    Ammar Azim5 bulan yang lalu

    B A I K L A H

  46. Qisya Mubarak

    Qisya Mubarak5 bulan yang lalu

    Best nya

  47. sweet lies is my fav

    sweet lies is my fav5 bulan yang lalu

    lagu baru tu, lagu hutang atau lagu yang lain? 😱

  48. afifi1610

    afifi16105 bulan yang lalu

    Terbaik Eric.. Lepas ni direct filem pulak ye

  49. Dania Nizam

    Dania Nizam5 bulan yang lalu

    Muka ayie mcm muka sedara aku

  50. Sand Fox

    Sand Fox5 bulan yang lalu

    Laa betul2 rophie rupanya..ingatlan kajool marey

  51. NUR AINATASHA BINTI HAZAM -

    NUR AINATASHA BINTI HAZAM -5 bulan yang lalu

    Lagu ni best la

  52. Akhbar Mohammad

    Akhbar Mohammad5 bulan yang lalu

    Kelam kabut la bts pening tgk..try belajar buat bts dari MTAS

  53. Zunnurain Mirza

    Zunnurain Mirza5 bulan yang lalu

    best band ❤

  54. Assan youtube

    Assan youtube5 bulan yang lalu

    Lagu apa lepas ni

  55. SITI SALWA Vlog

    SITI SALWA Vlog5 bulan yang lalu

    Sedihlah... X tau yg Floor 88 ada live kat TV3.

  56. forever fans

    forever fans5 bulan yang lalu

    Hahahahahahahahaha

  57. Amir Yusof

    Amir Yusof5 bulan yang lalu

    Serius ah Eric jadi director ahah padu MV ni.

  58. sang kegelapan mencari cahaya CAHAYA

    sang kegelapan mencari cahaya CAHAYA5 bulan yang lalu

    lagu bab tauhid satu

  59. Mafashakalaka97

    Mafashakalaka975 bulan yang lalu

    Nak tengok behind the scene music pulakk, nak tengok orchestra squad semuaaa

  60. haz ett

    haz ett5 bulan yang lalu

    Good job guys

  61. Nor Shazlin

    Nor Shazlin5 bulan yang lalu

    3:35 gempak la ayie 🥰

  62. Afiqah Syahirah

    Afiqah Syahirah5 bulan yang lalu

    FLOOR 88 the best band ever❤

  63. abdullah aiman

    abdullah aiman5 bulan yang lalu

    Stail nya lagu hutang ni😎😎😎

  64. ay

    ay5 bulan yang lalu

    Pak Kodi oiiii adoiiiii rengah gelak laaa dia dok buat lawak hahahah adoii

  65. Danial Gamers

    Danial Gamers5 bulan yang lalu

    Aku nk tengok bts time Apak jatuh dekat kerusi warna clear tu😀

  66. Ewan Ewan

    Ewan Ewan5 bulan yang lalu

    ini yang kami mahu. mohon panjangkan lagi behind the scene please. tak puas la

  67. fetrizal asmed

    fetrizal asmed5 bulan yang lalu

    starting2 video je muke abg ropie terjonggol kuar..mane tak pecah weh..keras perut dah tgk dia ni..🤣🤣🤣

  68. ai den

    ai den5 bulan yang lalu

    kenapa yg last credit cast xde nama ropie?

  69. Muhammad Akram

    Muhammad Akram5 bulan yang lalu

    Abg ropie dah jadi ahli floor 88