Ejen Ali The Movie - Official Trailer #2 | Di pawagam 28 November 2019

Komentar

  1. Muhammad Izzuddin

    Muhammad Izzuddin5 menit yang lalu

    Tak sabar pulak nak dgr lagu ni. Aduhh haii 😂😂 sedap2 pulak lagu nyaa

  2. Rosie Ivony

    Rosie IvonyJam Yang lalu

    Ko b.inggris

  3. Dewa Kss

    Dewa Kss2 jam yang lalu

    Bang tayang ke indonesia ke tak??

  4. Toto Hendratno

    Toto Hendratno3 jam yang lalu

    Tak sabar nak tengok bahagian awal ali nak jadi jahat

  5. Toto Hendratno

    Toto Hendratno3 jam yang lalu

    The best lah ejen ali nih

  6. Mhel Annie Compas

    Mhel Annie Compas5 jam yang lalu

    im looking forward for the movie. Nice animation malaysians. :3 Its very impressive.

  7. anime Bro

    anime Bro5 jam yang lalu

    Bagi lah full lagu

  8. Black Lotus

    Black Lotus6 jam yang lalu

    "kenapa kena kisahkan dia sedangkn dia tak kisahkn orang lain?" Kannn kannn? Stujuuuuuuuuuuuu

  9. Nizam Zaidi

    Nizam Zaidi7 jam yang lalu

    Nk Tanya ni lagu apa plezz

  10. Ardiansyah Ardian

    Ardiansyah Ardian7 jam yang lalu

    Kapan mulainya

  11. Azriee Othman

    Azriee Othman7 jam yang lalu

    Tolong release lagu penuh..terima kasih

  12. Muzammil Azman

    Muzammil Azman11 jam yang lalu

    Kalau mcm ni kualiti pembikinan animasi orang kita, aku lebih rela tgk kartun jaaa drpd drama2 melayu sampah dengan plot yg sama dri 10 tahun lalu sampailah sekarang. Samaaa jaaaa, tak ada momentum langsung.

  13. koleksi artis

    koleksi artis13 jam yang lalu

    sempoi la lagu altimet ni..paduu

  14. SHAH MUHAMAD

    SHAH MUHAMAD14 jam yang lalu

    Terbaik.. tak sabar nak nonton ejen ali di pawagam bulan November nanti.. tengok trailer ni pun dah best.. teerrrbaik

  15. Shreya - The Marvel fan

    Shreya - The Marvel fan22 jam yang lalu

    Alright who's watching the trailer in English because they don't know the language BTW what language is it??.🤔

  16. Night Stars

    Night Stars7 jam yang lalu

    Malay.

  17. Syanna

    Syanna16 jam yang lalu

    malay

  18. FizzY

    FizzY22 jam yang lalu

    Nak aku spoiler??

  19. Syanna

    Syanna16 jam yang lalu

    sila

  20. GAME ON YOU GAMERS!

    GAME ON YOU GAMERS!23 jam yang lalu

    malaysia punya animation punya level sama level hollywood dah.

  21. miike Chut

    miike ChutHari Yang lalu

    Sapa tengok trailer ejen ali the movie sambil tengok comment ? Tunjukkan diri .. BERTINDAK SEGERA !!!

  22. Azlinda Azlinda

    Azlinda AzlindaHari Yang lalu

    BERTINDAK SEGERA

  23. Azlinda Azlinda

    Azlinda AzlindaHari Yang lalu

    Aku ejen shaz

  24. Nabila Keisya

    Nabila KeisyaHari Yang lalu

    Sangat tak sabarnyeee nak nonton

  25. Fahmi Abdul Nassir

    Fahmi Abdul NassirHari Yang lalu

    Dh mcm eren kat attack on titan

  26. Wawan Eksa

    Wawan EksaHari Yang lalu

    Mantap bos

  27. Syed Syahmi 1

    Syed Syahmi 1Hari Yang lalu

    Lagu Ejen Ali The Movie sedap baii.. Ade rap2 gittuu "semua rimau aku serang, aku masih boleh tendang, kalau nampak jangan cengang, kalau kacau bendang kami, nanti dengar gendang perang, lepas tawan yang disini, lawan yang seberrang........ kita jaga kita! " aaa best dowhh lagu die😍 x sabar giler..

  28. Fayyadh Nazran

    Fayyadh NazranHari Yang lalu

    part Ali dirindui ejen lain😛

  29. Fayyadh Nazran

    Fayyadh NazranHari Yang lalu

    x shabo nak ajak anak g tengok wayang ni oiii...

  30. MattRix

    MattRixHari Yang lalu

    1:06 i saw ejen rizwan

  31. Syed Syahmi 1

    Syed Syahmi 1Hari Yang lalu

    Not true laa.. Tu ejen lain.. Lol

  32. Rafik Raf

    Rafik RafHari Yang lalu

    பகமகம்ப

  33. Mohd Hanafi

    Mohd HanafiHari Yang lalu

    mak ali tu siapa? ada dlm movie ni x? aku la kanak2 yg tidak dewasa pertama nk tgk cerita ni

  34. ailing official

    ailing officialHari Yang lalu

    yey semoga tayang di you tube gak di bioskop

  35. Zarrin Asyraaf

    Zarrin AsyraafHari Yang lalu

    DEYYYYYYYYYY!!!

  36. Nik Idhan

    Nik IdhanHari Yang lalu

    Mantul

  37. dini wasilah

    dini wasilah2 hari yang lalu

    Gempak 😭

  38. Rohanawati Alida

    Rohanawati Alida2 hari yang lalu

    Nak tengok saat Ali dan Alicia kat kedai makan tu Best gilerrrrrrr

  39. Rama Dhani

    Rama Dhani2 hari yang lalu

    Hai saya dari Indonesia saya sangat suka sama kartun ejen Ali karena sangat bagus salam dari Indonesia🇮🇩🇮🇩

  40. Devil_CRY O9

    Devil_CRY O92 hari yang lalu

    Dato Othman: Siapa budak hingusan ni? Ejen Ali: Aku watak utama dlm cerita ni.. Dato Othman: errrr...krik ..krik..krik

  41. Alya 842

    Alya 842Hari Yang lalu

    Tamat movie lol haha 🤣

  42. Hafiy Ariffin

    Hafiy Ariffin2 hari yang lalu

    Your sound engineer deserve an Oscar

  43. Harith FxN

    Harith FxN2 hari yang lalu

    Trailer macam bodo tayang sikit

  44. Cake Boss

    Cake Boss2 hari yang lalu

    diam babi

  45. tinolang binaboy

    tinolang binaboy2 hari yang lalu

    Is it going to be english dub?

  46. LilyRose Rine

    LilyRose Rine2 hari yang lalu

    Akhirnya Alicia pakai baju biase dye

  47. DILA GLOBAL ENTERPRISE

    DILA GLOBAL ENTERPRISE3 hari yang lalu

    PLEASE rob

  48. Muhammad Mahendra

    Muhammad Mahendra3 hari yang lalu

    ejen ali saya nak minta tolong kepada anda, kalo film ejen ali udh tayang/rilis di indonesia tayangkan juga ya ke youtube saya nak sekali nonton ejen ali tolong tayangkan ya ejen ali di youtube

  49. muhammad azli azizi mat nasir

    muhammad azli azizi mat nasir3 hari yang lalu

    3 legend student start with misi mustahak..long live 2019 all released movie..upin ipin,boboboi,ejen ali start from misi mustahak carton

  50. muhammad azli azizi mat nasir

    muhammad azli azizi mat nasir3 hari yang lalu

    3 legend student start with misi mustahak..long live 2019 all released movie..upin ipin,boboboi,ejen ali start from misi mustahak cartoon

  51. muhammad azli azizi mat nasir

    muhammad azli azizi mat nasir3 hari yang lalu

    3 legend student start with misi mustahak..long live 2019 all released movie..upin ipin,boboboi,ejen ali start from misi mustahak cartoon

  52. Rita Emiliana

    Rita Emiliana3 hari yang lalu

    Cepet anak saya mau nonton

  53. Iffat irdhi Nor aziz

    Iffat irdhi Nor aziz3 hari yang lalu

    Jaket ali macam jaket mak die rujuk ejen ali misi analog

  54. dimifa icha

    dimifa icha3 hari yang lalu

    Ah ah ah kontol tempek

  55. k-KuN NaTSuMe

    k-KuN NaTSuMe3 hari yang lalu

    I So Can't Wait For November To Come!!!!!!!!!!!! It Is So!!!!! Exciting!!!!!!!!!!

  56. Secret Mission

    Secret Mission3 hari yang lalu

    apaakah ejen ali dapat tYyng di bioskop indonesia

  57. Miracle Naim

    Miracle Naim3 hari yang lalu

    suara ultimate??

  58. Billy Setiawan

    Billy Setiawan3 hari yang lalu

    Aku dah tak na jadi agent override mod vs team jahat tanpa perlengkapan baju dan sepatu roket hanya yoyo dan iris dan jacket

  59. Hendrik Mulyadi

    Hendrik Mulyadi3 hari yang lalu

    Kapan Ejen ali the movie 28 November

  60. Akmal Rasyid

    Akmal Rasyid3 hari yang lalu

    Auto download ost nya

  61. vovo renten

    vovo renten3 hari yang lalu

    Indonesia kapan rilis

  62. Hai Kak

    Hai Kak3 hari yang lalu

    kita jaga kita

  63. Syun Syun

    Syun Syun3 hari yang lalu

    Sape tau lagu bgm trailer ni...??? Sedap lagu rap ni...

  64. gaming noob

    gaming noob3 hari yang lalu

    Saya ada main game ejen ali. Nk minta support like ngan komen, video ni sound kurg sikit to next sy upgrade phone untuk sound lebih jelas idreporter.net/v/video-RePNLc27n4U.html

  65. dollah ghazl

    dollah ghazl3 hari yang lalu

    Suppport my chanel guys. Sub to my chanel

  66. Najwa Zafirah

    Najwa Zafirah3 hari yang lalu

    Already 2M views 😍