Cuti - Cuti Cinta Full Movie

Komentar

  1. Zaleha Hashim

    Zaleha Hashim3 hari yang lalu

    nilah yg dikatakan belajar dpd pengalaman, balik dr kmpung...terus belanja staff kat syarikat hehe

  2. Anjelita Beji

    Anjelita Beji4 hari yang lalu

    Rindu ngan stail farid kamil kat sini

  3. Acik Faris

    Acik Faris7 hari yang lalu

    Awat hujung2 xda suara

  4. ILANEY SHAKIRA

    ILANEY SHAKIRA8 hari yang lalu

    knp la babak yg last tu xda suara??? part dorang nyanyi2 tu.. sunyi jer.. kecewa aku......

  5. Omar Khairol

    Omar Khairol3 hari yang lalu

    Copyright punya hal je. Drpd youtube ban terus..baik remove apa2 yg ada copyright. Gitu je

  6. jiwa kucing

    jiwa kucing9 hari yang lalu

    nasi lemak oh nasi lemak

  7. Teratai Bungaindah

    Teratai Bungaindah11 hari yang lalu

    😅😅😅😅

  8. Norasiah Halim

    Norasiah Halim12 hari yang lalu

    Voice tenggelam timbul

  9. BangTeh A.Sheran

    BangTeh A.Sheran12 hari yang lalu

    #mantOpjiwa #thanks #DavidTeo

  10. sr zone

    sr zone15 hari yang lalu

    Beza betul zizi dulu dan skrg.. Letup² dia skrg nie.. Huhu

  11. Sabrina Wong

    Sabrina Wong19 hari yang lalu

    Hebat lah girl tu

  12. Lio N

    Lio N23 hari yang lalu

    NASI LEMAK 50SEN🤣

  13. Nurul Najwa

    Nurul Najwa25 hari yang lalu

    Ada zizi😂

  14. wan 22

    wan 22Bulan Yang lalu

    ❤💙😘

  15. lelaki misteri

    lelaki misteriBulan Yang lalu

    ada lg ke citer mcm ni skrg ? asyik laki anak dato . anak tan sri . yg perempuan anak kampung . bosan da tgok

  16. jerangkung jerang

    jerangkung jerangBulan Yang lalu

    Zaman kegemilangan MW start dari adnan sempit,top fon BB dan nokia,bawak lap top pegi kedai ada wifi

  17. Cek Cha

    Cek ChaBulan Yang lalu

    Watak kiki sama dgn sprti aku dulu²,pernah Ada perasaan thadap sahabat sendiri,..ttpi ditolak sakit tu memng sakit,slps tu kmi putus bgitu shja,..hilang sudah sahabat aku

  18. yie zikry

    yie zikryBulan Yang lalu

    heroine tua!

  19. Sofian Sebu

    Sofian SebuBulan Yang lalu

    darahstria

  20. Ismail Roslan

    Ismail RoslanBulan Yang lalu

    kelakar movie ni. walaupon dh tahun 2019. lain zizi kirana ni.

  21. 초민CHOMIN

    초민CHOMINBulan Yang lalu

    Slang belah mana mak ayah eva tu 😂 Anak dia takda pun cmtu

  22. 초민CHOMIN

    초민CHOMINBulan Yang lalu

    Masa aku belum kenal "Zizi Kirana" Aku kenal cite ni dulu, dan aq benci gila dkt pekeja (zizi) hotel tu, Dan setelah lama tak tngok cite ni.. Aku mula kenal Zizi...Dan bila aku nk tngk cite ni balik, terus cakap "A EH, laa Zizi Kirana rupanya tu..XD Hahaha..lain gila 😌

  23. E'oNe MaT'saLLeh

    E'oNe MaT'saLLehBulan Yang lalu

    Perrhhhhh... lame aku cari cerita ni... akhirnya... 👆👍👍👍👍👍👍👍👍

  24. khery fikri

    khery fikriBulan Yang lalu

    dah jakpa on plk jadi tok kadi🤣🤣

  25. pikaaa dianaaa

    pikaaa dianaaaBulan Yang lalu

    part dkt pulau , sumpah lawak 😂❤

  26. MhdAliff Kasim

    MhdAliff KasimBulan Yang lalu

    Sampai kat part farid ngn nora aku mesti sengih sorang2

  27. Azril Azril

    Azril AzrilBulan Yang lalu

    Aq peminat Nora Danish.. Dalam watak nih dye berlagak2 manje plak.. Geram nye tgok..

  28. neymar barbosa

    neymar barbosaBulan Yang lalu

    zizi kirana time ni sendu lagi..faustinaa

  29. Hary Setyawan

    Hary SetyawanBulan Yang lalu

    Si Nora klw di lihat mirip artis Indonesia sezha Idris.😘😎👍

  30. サリハSariha

    サリハSarihaBulan Yang lalu

    nak tahu kenape part nyanyi senyp,kena copyright

  31. Abang SAGA

    Abang SAGABulan Yang lalu

    Film zaman sekolah rendah ku lagii. 😍😍😍😍😍

  32. ILANEY SHAKIRA

    ILANEY SHAKIRABulan Yang lalu

    admin.. tlg upload movie histeria lg hehehe

  33. hEaD HuNtEr

    hEaD HuNtErBulan Yang lalu

    01/12/2019

  34. SR Rozaida

    SR RozaidaBulan Yang lalu

    Akhirnya ada jugak cerita ni thank sebab upload

  35. muhd hafizzi

    muhd hafizziBulan Yang lalu

    Kenapa suara x ada bila last cerita

  36. Iwana Firzanah

    Iwana FirzanahBulan Yang lalu

    slang mak eva nii memang nk mintk penampar🤣

  37. Castello Botak

    Castello BotakBulan Yang lalu

    taw xpe🤣

  38. Haziq Molek

    Haziq MolekBulan Yang lalu

    Scene paling best kt pulau time mreka tak boleh balik😂😂

  39. Hazman

    HazmanBulan Yang lalu

    Sedapny boleh peluk2, gesel2, raba2, cium2

  40. Hazman

    HazmanBulan Yang lalu

    @YAKUZA Corsa Vlog itu laa

  41. YAKUZA Corsa Vlog

    YAKUZA Corsa VlogBulan Yang lalu

    sedap

  42. Penduga Nafsu

    Penduga NafsuBulan Yang lalu

    sekarang nora danish dah nasi lemak rm 3.00....tak main laa 50 sen

  43. Hazman

    HazmanBulan Yang lalu

    Ha, buat ape tuu...mmg sedap peluk2 cium2 raba2 nora nih

  44. jenniey rose

    jenniey roseBulan Yang lalu

    boleg tak upload cerita aku masih dara

  45. Arif Fauzan

    Arif FauzanBulan Yang lalu

    nasi lemak 50 sen best

  46. Apy Channel

    Apy ChannelBulan Yang lalu

    1:07:24 music apa eh ...spa 2 tahu please replay..please..☹️

  47. Apy Channel

    Apy ChannelBulan Yang lalu

    Tq

  48. Nur Qaseh

    Nur QasehBulan Yang lalu

    fabulous cats kerna kamu

  49. Qhia 69

    Qhia 69Bulan Yang lalu

    Pekerja hotel tu zizi kirana ka ? 😅

  50. Fyda Ishak

    Fyda IshakBulan Yang lalu

    Pekerja hotel tu mmg 4 org je ke

  51. Sabrina Ahmad

    Sabrina AhmadBulan Yang lalu

    Xpon . Just pelakon dia 4org tu dah ckup untuk buat lakonan tu

  52. M. Zulkhairul Sidek

    M. Zulkhairul SidekBulan Yang lalu

    . ,..

  53. M. Zulkhairul Sidek

    M. Zulkhairul SidekBulan Yang lalu

    Ml

  54. syahirah aqilah

    syahirah aqilahBulan Yang lalu

    Suka dgr suara nora danish. Sbb dia mcm mnja and soothing gitu . Kiyottt

  55. Yusri Mat Yusoff

    Yusri Mat YusoffBulan Yang lalu

    Cita ni paling best aku tngok.

  56. ida hana

    ida hanaBulan Yang lalu

    Cepat Masa berlalu dlu tgk movie ni ni kuantn zmn study

  57. uzumaki am

    uzumaki amBulan Yang lalu

    Mati mati aku ingat soloz tadi

  58. mad titan

    mad titanBulan Yang lalu

    patutlah ejen jin dimatikan...jadi pelakon

  59. Sawtugau Naga

    Sawtugau NagaBulan Yang lalu

    Budak pailang full movie

  60. ILANEY SHAKIRA

    ILANEY SHAKIRABulan Yang lalu

    yes... akhirnya.... dpt jgk tgk movie ni... tq admin

  61. Asyraaf Suhaimi

    Asyraaf SuhaimiBulan Yang lalu

    Nasi lemak 50 sen ada dua so jadi seringgit

  62. NURUL huda

    NURUL hudaBulan Yang lalu

    Mengarut je . Byk benda tak logik.

  63. Mohammad Faedz

    Mohammad FaedzBulan Yang lalu

    Benci betul slang mommy daddy eva 😂😂😅

  64. TheEdsassin

    TheEdsassinBulan Yang lalu

    "Kesabaran amat diperlukan di sini....." Hahahaha 😂

  65. Takashie Seiyu

    Takashie SeiyuBulan Yang lalu

    Ni lah klu ada cuti² cinta no 2...Fuhhh mantoppp...Farid & Nora nii klu pair uhhh mmg padu hbess..hat yg tgk zmn2 bli cd dlu ada bayang kpla org msti tau punya klu depa dua ni gabung...BOOMMMMSSSS UPLOAD SYURGA CINTA PULAK MR DAVID

  66. Ai Wahida

    Ai WahidaBulan Yang lalu

    2019 baru nak layan movie ni hehe 💖

  67. Nasrul Azim

    Nasrul AzimBulan Yang lalu

    Hai idola

  68. Putera Zairi

    Putera ZairiBulan Yang lalu

    remy ! kesabaran amat diperlukan di sini ! 😂😂😂👍🏻👍🏻

  69. Edlina Batrisya

    Edlina BatrisyaBulan Yang lalu

    Putera Zairi geli wei aq dgr..hahaha

  70. Burger Gemuk

    Burger GemukBulan Yang lalu

    Wahhh akhirnya ada gak cite ni, lama beno mncari, xde😂😍