CCTV - WME! (World Melatah Entertainment)

Komentar

  1. sha azrinn

    sha azrinn4 bulan yang lalu

    Over laaa host

  2. wan wawan

    wan wawan4 bulan yang lalu

    Part yg smua mati tu ahahahhaa adoh lawak weyhhh

  3. Vess Beckham

    Vess Beckham7 bulan yang lalu

    5:07

  4. NIZ zaa

    NIZ zaa7 bulan yang lalu

    Hahhahah..last skali semua pengsan

  5. Misaa Izza

    Misaa Izza8 bulan yang lalu

    By the way....kita tetap terhibur laa...😂😂😂😂😂

  6. Ardie Garadung

    Ardie Garadung8 bulan yang lalu

    Kenapalah saya tidak pandai melatah. Dari kecil suka kacau orang melatah tapi sampai sekarang tidak berjangkit pun.

  7. Bams Ajid

    Bams Ajid8 bulan yang lalu

    krikk !

  8. Jas0n K1ng

    Jas0n K1ng8 bulan yang lalu

    kalau warga emas melatah ak pecaya yg muda mudi ni ak tak percaya sgt mcm di buat2...

  9. Muhammad Amirul

    Muhammad Amirul8 bulan yang lalu

    Episod paling best dohh .. hahahaha

  10. Mohammad alimie Hafiz bin atan

    Mohammad alimie Hafiz bin atan8 bulan yang lalu

    Patut kne tambah NOR HIRIAH NADIA MUSTAPHA MAT ROPIE

  11. Mohammad alimie Hafiz bin atan

    Mohammad alimie Hafiz bin atan8 bulan yang lalu

    jack rose ohh...tpi minat dngn nor Khiriah kot best rindu die

  12. jack rose

    jack rose8 bulan yang lalu

    Kalau nk bandingkan dgn peserta ni,diorg lg.teruk melatah nya

  13. Era eraindah

    Era eraindah8 bulan yang lalu

    GengMelatah.. 14 jun2019

  14. Zaazzaaz Zaazzaaz

    Zaazzaaz Zaazzaaz8 bulan yang lalu

    😂😂😂😂😂😂😂😂😂

  15. Saftuyah Jamaludin

    Saftuyah Jamaludin8 bulan yang lalu

    Knp ehh mcm xde rsa ape pon tngok nih. Xktwa plak 😂

  16. ammar channel

    ammar channel8 bulan yang lalu

    bagi aq kalau orng tu dh bertudung x payah la nk ajak dye buat semue ni...elok2 dye jage maruah sbb bende ni nmpk semue buruk dye

  17. z r

    z r8 bulan yang lalu

    Kan sian nengok aduhh

  18. Renny Benjamin

    Renny Benjamin8 bulan yang lalu

    Hahaha btul2 aku tk bleh gelak Aduhaii...😂 😂 😂 😂 Skit prut asyik gelak jerr

  19. جيمي جيمي

    جيمي جيمي8 bulan yang lalu

    #teamskipAds 🤣😂 Nadia ni org phg ke?

  20. sherrraaa 28

    sherrraaa 288 bulan yang lalu

    Hahahahhahahahaha lawak sial part sound tembak2 sampai pengsan ramai2 japp 😂😂😂😂 meleleh air mata aku 😅🤣🤣🤣

  21. azizi zizi

    azizi zizi8 bulan yang lalu

    😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

  22. Red Sepatu👠

    Red Sepatu👠9 bulan yang lalu

    Hahahahha...kelakar...nape tak bwk pink,syafa,mawar join sekali....😂😂😂

  23. john bayha

    john bayha9 bulan yang lalu

    pemimpin ular tedun pun adeee. kemah bohhh. 👍🏻👍🏻

  24. john bayha

    john bayha9 bulan yang lalu

    ps mansur berambut pendek jd hensem. pergghh. dulu jd pelakon tambahan dlm cerita Ibu Mee Segera.

  25. Izreen Naim

    Izreen Naim9 bulan yang lalu

    minit ke 4:13 takleh belahh hahaha

  26. Amirul Mu'minin

    Amirul Mu'minin9 bulan yang lalu

    memekak

  27. Astervia here

    Astervia here9 bulan yang lalu

    aku click sebab kakbed. hidup kak bed!!!!

  28. Muthusamy Don

    Muthusamy Don9 bulan yang lalu

    adoiii shial la x berenti gelak aku macam ni > . < part letup2 tembak2 tu adoii hahaha

  29. qY Musix

    qY Musix9 bulan yang lalu

    Andai kata ada yang tahu yang mana betul yang mana fake , sila bagitahu aku !

  30. qY Musix

    qY Musix8 bulan yang lalu

    @Zarief Muhammad yang nadia tu sebelum ni mmg dia selalu latah hahaha tapi idk la

  31. Zarief Muhammad

    Zarief Muhammad8 bulan yang lalu

    Yang 2 akak seblh ketua ular tudung tu mcm fake ,tapi rasa nye mmg fake

  32. s o b e r

    s o b e r9 bulan yang lalu

    pesal cringe sial nadia melatah

  33. AZRI AKHIR

    AZRI AKHIR8 bulan yang lalu

    Melatah pun fake mana x cri nge

  34. Izzat Junior

    Izzat Junior9 bulan yang lalu

    Awat adk fizo tu aku nmpk tgn ngn kaki dia gelp

  35. adib zhorif

    adib zhorif9 bulan yang lalu

    hahaha kelaka weh.. tp dyorg latah betol ye, kadang kite x kenal org tu x yah nk judge kecuali org depan mata, x de org nk saje2 buat latah memalukan diri sendiri, tambah2 pompuan pulak

  36. Akynaz89

    Akynaz899 bulan yang lalu

    Melatah mmg seronok kacau depa. Tpi ni sampai satu team. Mmg out of control laa hahahaaa. Kesiannn tgok penat tu

  37. Akynaz89

    Akynaz899 bulan yang lalu

    Semua sekali melatah serentak kena tembak 😂

  38. Ainn Salehan

    Ainn Salehan9 bulan yang lalu

    i dont get it :/

  39. Fify Muhidzir

    Fify Muhidzir9 bulan yang lalu

    kelakar dan seram cemana

  40. Littlestawberry chicks

    Littlestawberry chicks9 bulan yang lalu

    Act aku kesian tgk dorg kena usik mcm tu sbb aku pon melatah jugak tapi takdelah seteruk sampai pengsan 😂 kesian dorg penat do melatah ni certain people akan cakap fake la pura2 padahal mmg ada org melatah mcm tu btw aku terhibur giler tgk dorg 😂😂

  41. Qim Corbain

    Qim Corbain9 bulan yang lalu

    Buat2 jatuhkan badan. Propa sangat.

  42. 007mat 008mat

    007mat 008mat8 bulan yang lalu

    cuba belakang dia letak akan tilam ada duri.. nk tak jatuh kan badan. latah org tua je yg real

  43. ronis artwarz

    ronis artwarz9 bulan yang lalu

    malatah msk tv kna over ckit.mula2 buat tkat mcarut je.kikikiiii

  44. Amir aizat

    Amir aizat9 bulan yang lalu

    Diaorg mmg btl² la... Sbb makcik aku pun melatah...

  45. Zainal Abidin

    Zainal Abidin9 bulan yang lalu

    Aq menyampah tgk org melatah...cam bodoh jee...melatah apee lame2...mcm buat2 jee....

  46. Zainal Abidin

    Zainal Abidin8 bulan yang lalu

    Alaa..korang nii terasa sangat asal...korang nii latah err

  47. shima helmi

    shima helmi8 bulan yang lalu

    Harap2 nanti kau pun melatah. Baru kau tau masa tu orang pulak menyampah lat kau. Sedihh

  48. A M I G O

    A M I G O9 bulan yang lalu

    tak kena diri sendiri boleh la meyampah

  49. Makan Makan

    Makan Makan9 bulan yang lalu

    Jujur aku cakap, certain dorang melatah fake. Yg mmg betul melatah adalah Nadia, Kak Ida Moin dan PS Mansur. Yg perempuan pakai cermin mata, lelaki pakai jacket and perempuan rambut pendek tu melatah fake.

  50. miyaa yaaa

    miyaa yaaa8 bulan yang lalu

    Kadang nampak fake sebab orang yang melatah ni dia cuba untuk tidak melatah. Dia tahan untuk tak terkejut. Sebabtu nampak macam fake. Haaa gettuw

  51. ronis artwarz

    ronis artwarz9 bulan yang lalu

    yg oakai tudung nk blakon dh xde offer.yg lain latah ckit je sbb msk tv maka latah pn over ckit.kikikiiii

  52. Jafni Azmi

    Jafni Azmi9 bulan yang lalu

    PS Mansur PS tu maksud apa?

  53. Akynaz89

    Akynaz899 bulan yang lalu

    Nampak macam fake sbb awk tk kenal diorng. Bila dh kenal, taula dorng melatah lagu mana. Yg pakai jaket tu mmg latah. Carikla video dia mat latah pok jat mat tedung 😂. Yg pompuan2 team nadia mmg aku tk kenal lgi.

  54. Syafika Rosdi

    Syafika Rosdi9 bulan yang lalu

    pok jat tu memang melatah lah bro . org terengganu semua tahu dia memang melatah . tak percaye try lepak se table dgn dia

  55. suesueperbs

    suesueperbs9 bulan yang lalu

    Haha.. Kesian asyik mati je..

  56. Nazrin Karim

    Nazrin Karim9 bulan yang lalu

    Cringe af

  57. aimi jiwon

    aimi jiwon9 bulan yang lalu

    Last sekali pengsan😂😂

  58. Dronysus

    Dronysus9 bulan yang lalu

    oh gituuu..ok

  59. mr nobody

    mr nobody9 bulan yang lalu

    aku syak ni keje mat main letop2 hahahaha

  60. Leman Naik K-Ter Akhlaken

    Leman Naik K-Ter Akhlaken9 bulan yang lalu

    Dlm sehari berapa juta kali diorang mati idup balik? Kesian la buat bunyi letup2 tembak2 gitu.

  61. mr ragaman

    mr ragaman9 bulan yang lalu

    Bagi ucapan raya Nadia : 'Selamat Hari Raya.' Hahaha😂😂

  62. KuArfan Adam

    KuArfan Adam9 bulan yang lalu

    Asal aku dengar gelak Pontianak dooo

  63. waksabak

    waksabak9 bulan yang lalu

    Zaman aku plkn dulu memang ramai lelaki geng latah.. Letih tgk dorg kene cucuk... Haha..

  64. Syahmi Zaidie

    Syahmi Zaidie9 bulan yang lalu

    Seyes ah sampai mcm tu melatah 🤔

  65. Syahmi Zaidie

    Syahmi Zaidie7 bulan yang lalu

    @Asyraff ohhh, baru tahu

  66. Asyraff

    Asyraff7 bulan yang lalu

    Ada ja

  67. Emy Jefni

    Emy Jefni9 bulan yang lalu

    😄

  68. AZRI AKHIR

    AZRI AKHIR9 bulan yang lalu

    Melatah yg dibuat2 meluat

  69. Jas0n K1ng

    Jas0n K1ng8 bulan yang lalu

    sokong

  70. _ARJUNA_ _MELAYU_

    _ARJUNA_ _MELAYU_8 bulan yang lalu

    Aku rasa part jantan 3:44 tu real melatah. Hat lain mcm fake. Hahaha

  71. ronis artwarz

    ronis artwarz9 bulan yang lalu

    @Arumi Irfan semua mlatah dibuat2.kikikiii

  72. Arumi Irfan

    Arumi Irfan9 bulan yang lalu

    What you mean who?

  73. _nur nabilah02

    _nur nabilah029 bulan yang lalu

    Assalamualaikum

  74. kairul dehunter

    kairul dehunter8 bulan yang lalu

    Waalaikumusalam

  75. Kon Baaabarians

    Kon Baaabarians9 bulan yang lalu

    Selamat hari raya

  76. Ammar Fazley

    Ammar Fazley9 bulan yang lalu

    Like pertama siapa setuju cctv buat pickupline yang setuju like 👇

  77. Muhammad Haziq

    Muhammad Haziq8 bulan yang lalu

    Noob

  78. Muthusamy Don

    Muthusamy Don9 bulan yang lalu

    asal batak sangat anjir