CCTV: APA RESPON NEELOFA BILA PENGACARA SEBUT "FATTAH AMIN"?

Komentar

  1. Mmm Mmm

    Mmm Mmm5 bulan yang lalu

    Neelofa lagunya tadi kata bodoh bila ckp smart

  2. Muhammad asaha bin Abdul hailm A

    Muhammad asaha bin Abdul hailm A6 bulan yang lalu

    Hai

  3. Syhafirah wan Wan

    Syhafirah wan Wan11 bulan yang lalu

    2019

  4. Syhafirah wan Wan

    Syhafirah wan Wan11 bulan yang lalu

    2001

  5. Syhafirah wan Wan

    Syhafirah wan WanTahun Yang lalu

    lawak jg kak lofa ni

  6. IMBA YaKuZa

    IMBA YaKuZaTahun Yang lalu

    Up

  7. lindagal77

    lindagal77Tahun Yang lalu

    Miller Khan sepupu Fattah AminπŸ˜‰...

  8. dea fanesha

    dea faneshaTahun Yang lalu

    siapa yang masih nonton dah 2018 πŸ˜†

  9. Nur Shazreen Natasha BT Mohammad Azli Hisyam

    Nur Shazreen Natasha BT Mohammad Azli HisyamTahun Yang lalu

    Patutnya bila Alif tanya "Neelofa" laki tu patut cakap "My Jodoh" πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚Hahahahaaha

  10. Nur Shazreen Natasha BT Mohammad Azli Hisyam

    Nur Shazreen Natasha BT Mohammad Azli HisyamTahun Yang lalu

    0:42 AHAHAHAHAHA KELAKAR DOUHHHHHH HAHAHAHA NEELOFA PANGGIL NABIL "BABY" HHAHAHAHAH KELAKAR GILA

  11. Mad Mijwad

    Mad MijwadTahun Yang lalu

    :422pm

  12. Mad Mijwad

    Mad MijwadTahun Yang lalu

    :420pm

  13. sha

    shaTahun Yang lalu

    Neelofa cantik sangatΒ²

  14. ZERO GAMING AK

    ZERO GAMING AKTahun Yang lalu

    Cntik neelofa dulu bila bertudung lbuh... Skrang ni dh singkat thp nmpk leher cammm... Hurmmm

  15. Ya Ti

    Ya TiTahun Yang lalu

    Neelofa macam comel

  16. Cinta Leamirza

    Cinta LeamirzaTahun Yang lalu

    ingat kan hisyam hamid

  17. Florence Raymond

    Florence RaymondTahun Yang lalu

    Neelofa ni lawa. Tapi perangai dia tu tutup lawa dia. Kesiann

  18. Munirah

    MunirahTahun Yang lalu

    Badan sado hati hello kittyπŸ˜‚

  19. Suraya Bijin

    Suraya BijinTahun Yang lalu

    Munirah betul tu

  20. your bae

    your bae2 tahun yang lalu

    Fav girl

  21. Nor'malini Abd Raman

    Nor'malini Abd Raman2 tahun yang lalu

    Catiknaya Neelofa

  22. thohir adzakiy

    thohir adzakiy2 tahun yang lalu

    too smart

  23. Fatiha Nurul

    Fatiha Nurul2 tahun yang lalu

    M.VP maksud kamu neloffa dan fattah amin ke???....

  24. Fatiha Nurul

    Fatiha Nurul2 tahun yang lalu

    Masa neloffa datang ni dia dah putus ngan fattah amin ke belum????

  25. Nur Shazreen Natasha BT Mohammad Azli Hisyam

    Nur Shazreen Natasha BT Mohammad Azli HisyamTahun Yang lalu

    @M. VP k

  26. M. VP

    M. VPTahun Yang lalu

    Nur Shazreen Natasha BT Mohammad Azli Hisyam 1st, x perlu kut nak ambil port sangat n obses, 2nd its just gimik tuk promote drama & manusia yg x der kerja ja terkinja over react

  27. Nur Shazreen Natasha BT Mohammad Azli Hisyam

    Nur Shazreen Natasha BT Mohammad Azli HisyamTahun Yang lalu

    @M. VP ya depa bercinta abis hg nak nampak depa buat apa selama ni

  28. Nur Shazreen Natasha BT Mohammad Azli Hisyam

    Nur Shazreen Natasha BT Mohammad Azli HisyamTahun Yang lalu

    Fatiha Nurul Dah

  29. M. VP

    M. VP2 tahun yang lalu

    Fatiha Nurul dia bercinta Ka sebelum ni, nampak mcm nak just promote drama.. lg2 bila finatik fan Yang cetuskan fenomena..

  30. Hamdan Hashim

    Hamdan Hashim2 tahun yang lalu

    😭

  31. Iskandar Latip

    Iskandar Latip2 tahun yang lalu

    Bakal name bini neelofa .

  32. hazmi hilman

    hazmi hilman2 tahun yang lalu

    neelofa lawa daripada fazura

  33. Ayman Hilmy

    Ayman Hilmy5 bulan yang lalu

    @Wani Manja 100%perumpuan akan ada sifat belagak.. walaupun sedikit

  34. Ayman Hilmy

    Ayman Hilmy5 bulan yang lalu

    @Nina Hann dia tak buta please dua dua ciptaan Allah

  35. Nur Shazreen Natasha BT Mohammad Azli Hisyam

    Nur Shazreen Natasha BT Mohammad Azli HisyamTahun Yang lalu

    @D seu1013 orang yang pandai tak kutuk orang jugak sis😏

  36. D seu1013

    D seu1013Tahun Yang lalu

    @Nur Shazreen Natasha BT Mohammad Azli Hisyammacam pandai sangat,orang yang pandai takkan pernah kata orang Bodo sis

  37. D seu1013

    D seu1013Tahun Yang lalu

    @Nina Hann mana kau tahu dia hati busuk, sekarang aku tak kau yang hati busuk🀣lol

  38. dansha56

    dansha562 tahun yang lalu

    In general to all fans of any artist, jaga tepi kain sendiri. Don't bother about peoples lives. Jangan terikut ikut sampai nak benci sesama islam. YOU DONT KNOW THE TRUTH BEHIND THEIR PERSONAL LIVES

  39. ainul groceries

    ainul groceriesTahun Yang lalu

    dansha56 agreeddddd

  40. mohaizam mohamad anuar

    mohaizam mohamad anuar2 tahun yang lalu

    Cantik nya neelofa

  41. Hafiz Ahmad

    Hafiz Ahmad2 tahun yang lalu

    2:03 πŸ˜‚

  42. ZAWITA BINTI ABD RAZAK -

    ZAWITA BINTI ABD RAZAK -2 tahun yang lalu

    Wow kak lofa lawa you are so beautiful

  43. Nik Jomosama

    Nik Jomosama2 tahun yang lalu

    hahahah kepala otak arh..haha

  44. Scoop TheEvil

    Scoop TheEvil2 tahun yang lalu

    Sedih tgok comment melayu especially budak2 bawah umur yg support neelofa yg 18 ke atas pun perangai mcm yg bawah umur terlalu obsessed. Pergi mimpi la u all dgn "lofattah" tu. berlakon and forever berlakon, coz i can see how unprofessional malaysian artist is sebab asyik fall in love on set and terbawa character smpi in real life. Also terlalu banyak dgr kata fans yg immature. hopefully fattah just teruskan be a professional artist. Not like others yg kaki gaduh.

  45. Fatah Keffly

    Fatah Keffly2 tahun yang lalu

    Lofaaa soo cute ❀️❀️❀️

  46. Lize Cyrus

    Lize Cyrus2 tahun yang lalu

    miller lupa daratan ckp jela melayu , siti nrhaliza g ulang alik indonesia ada je loghat melayu miller dah jd mat indon .

  47. Adriana S.P sp

    Adriana S.P sp2 tahun yang lalu

    Neelofa nampak sepada dengan jejaka di tepinya...walaupun dia dah berpunyai...πŸ˜”πŸ˜”...I fans #Neelofa

  48. Mmm Mmm

    Mmm Mmm5 bulan yang lalu

    Dia dah berpunya

  49. abbyfaee XO

    abbyfaee XO2 tahun yang lalu

    HAHAHAHAHA BEST!

  50. prkgi desu

    prkgi desu2 tahun yang lalu

    Hahahaha!!!!

  51. Aida Azman

    Aida Azman2 tahun yang lalu

    miller pakai yeezy .. so nicee

  52. Sha Sehun's Mistress

    Sha Sehun's Mistress2 tahun yang lalu

    hahaha neelofa smart

  53. Aimuni Syazwani

    Aimuni Syazwani2 tahun yang lalu

    lofattahβ™‘β™‘β™‘β™‘

  54. aizam shamsuddin

    aizam shamsuddinTahun Yang lalu

    Aimuni Syazwani fattzuraa😍😍😍😍😍..lofa pew lg nyaaπŸ˜ͺ

  55. jeon jungkook

    jeon jungkook2 tahun yang lalu

    ardni arftn btol tu but napa fattah x nk ngan dia eh

  56. atikah Ismail

    atikah Ismail2 tahun yang lalu

    betul, lain kali org tanya pattah, jawab je tak kenal.

  57. T T

    T T2 tahun yang lalu

    ngaku x knl x over pulaks?? 😏😏😏

  58. minion december

    minion december2 tahun yang lalu

    atikah Ismail nanti dia jawab tak kenal. nanti peminat fattah amin kutuk neelofa. faham faham lah perangai fattah amin fans tuu over sangat.

  59. Yuli  Yuli

    Yuli Yuli2 tahun yang lalu

    πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

  60. faisalafzal

    faisalafzal2 tahun yang lalu

    spatutnya neelofa kena reply "tak kenal." masa aril tanya fattah aminπŸ˜‚πŸ˜‚

  61. Nur Shazreen Natasha BT Mohammad Azli Hisyam

    Nur Shazreen Natasha BT Mohammad Azli HisyamTahun Yang lalu

    AHAHAHAHAHAHAH MEMANG PATUT PUN LOFA CAKAP "TAK KENAL" HAHAHAHAH πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

  62. munirah syukri

    munirah syukriTahun Yang lalu

    Musically music exactly

  63. Ratzz2 TV

    Ratzz2 TVTahun Yang lalu

    faisalafzal betul tu pasal fattah dulu main kan perasaan Lofa

  64. coocoo vcf

    coocoo vcfTahun Yang lalu

    faisalafzal betul tu

  65. Snow Freezer

    Snow Freezer2 tahun yang lalu

    For Fuck Sake

  66. hidayah ramli

    hidayah ramli2 tahun yang lalu

    motif viral rizuan xde ke?

  67. Nur Syafika

    Nur Syafika2 tahun yang lalu

    awat lofa lately ni senyum xikhlas 😒

  68. UMISTIQAMAH ABDULLAH

    UMISTIQAMAH ABDULLAH2 tahun yang lalu

    fattah dan fazura hnye berlakon kan...betul tak? i hope neelofa still with fattah

  69. Nur Shazreen Natasha BT Mohammad Azli Hisyam

    Nur Shazreen Natasha BT Mohammad Azli HisyamTahun Yang lalu

    Diorang berlakon? Gila ka apa

  70. Nurzatie Shafarina

    Nurzatie ShafarinaTahun Yang lalu

    aizam shamsuddin dia komen 9 bulan lepas. Ko yg gila aku rasa

  71. Liyana Liyana

    Liyana LiyanaTahun Yang lalu

    UMISTIQAMAH ABDULLAH hajat x kesampaian..

  72. aizam shamsuddin

    aizam shamsuddinTahun Yang lalu

    UMISTIQAMAH ABDULLAH orng tuh da kawin gilerrr..dah knpπŸ˜ͺπŸ˜ͺπŸ˜ͺπŸ˜ͺ..sudahh ii la harapan palsu tuhh

  73. faez hahaha

    faez hahaha2 tahun yang lalu

    Kawin dh pon

  74. fatin nabila

    fatin nabila2 tahun yang lalu

    bodoh pnye fattah gi mampos tknak ke mnyusah kan org je

  75. ini sudah lebih

    ini sudah lebihTahun Yang lalu

    @Scoop TheEvil orang melayu.jgn main agama.semua agama ajar benda betul.manusia je yg taknak ikut ajaran agama.bangsa mu takda yg brbuat jahat ke.

  76. Badron Mohamed

    Badron MohamedTahun Yang lalu

    fatin nabila kau cemburukan

  77. aizam shamsuddin

    aizam shamsuddinTahun Yang lalu

    fatin nabila jgn ske ii ckp orng bdohh dek oii..jga adab skit

  78. Scoop TheEvil

    Scoop TheEvil2 tahun yang lalu

    fatin nabila org islam memang suka panggil org bodoh eh? Patutla agama islam asyik dibenci, kerana cancerous human like u, just die.

  79. Nur Aini

    Nur Aini2 tahun yang lalu

    fatin nabila Jgn ckp org bodo dek...

  80. Ainul Mardiah

    Ainul Mardiah2 tahun yang lalu

    knp xbuat pickup line

  81. dura jane

    dura jane2 tahun yang lalu

    neelofa..neeloya..ee jijick

  82. Ayman Hilmy

    Ayman Hilmy5 bulan yang lalu

    Hai awk ni mesti bukan islam kan😊😊😊islam mana ada menjatuhkan kaum sendiri

  83. Alian Syah

    Alian Syah2 tahun yang lalu

    Asmah Kasno apa?

  84. Asmah Kasno

    Asmah Kasno2 tahun yang lalu

    Alyn Dian

  85. Alian Syah

    Alian Syah2 tahun yang lalu

    Asmah Kasno apa j?

  86. Asmah Kasno

    Asmah Kasno2 tahun yang lalu

    Alyn Dian j

  87. Zaim La

    Zaim La2 tahun yang lalu

    Yeezy siaa

  88. mira azmi

    mira azmi2 tahun yang lalu

    πŸ˜‚πŸ˜‚

  89. Khai Asri

    Khai Asri2 tahun yang lalu

    lawak je tgk lofa terkejot bila aril ckp kepala otak mereka

  90. liasarah _

    liasarah _2 tahun yang lalu

    6th

  91. Yoo Yoo

    Yoo Yoo2 tahun yang lalu

    ingat maradonna, markona rupanya.

  92. Yoo Yoo

    Yoo Yoo2 tahun yang lalu

    +Asmah Samad hg umur berapa? matured sikit. fattah hanya berlakon.,sama mcm pelakon lain bila digandingkan bersama timbul gossip kerana mereka rapat. padahal cuma nak dapatkan keserasian + promote drama/filem diorang je. kadang fans je lebih2 nak satu2kan. mcm la mereka xada pilihan sendiri.

  93. Asmah Samad

    Asmah Samad2 tahun yang lalu

    sory to said fattah baru putus cepat ajeh sudah cari penganti itu tanda jodoh tak panjang buat suka2 aje pls be a man fikir2dahulu sempurnakan diri ini tidak macam2 di buat umur 40an dah nak tukar ganti nanti tengok lah pasti jadi nafsu lelaki ada berapa? senangkan?

  94. Siti 0030

    Siti 00302 tahun yang lalu

    boleh buat Q & A lagi x ???

  95. Iskandar Latip

    Iskandar Latip2 tahun yang lalu

    Siti 0030 question :bakal name bini .... neelofa

  96. Soo Fany

    Soo Fany2 tahun yang lalu

    hahahah miller

  97. Ardni Nrftn

    Ardni Nrftn2 tahun yang lalu

    Neelofa lawa 😍

  98. Syahira Qiemilio HR

    Syahira Qiemilio HRTahun Yang lalu

    +Syasya Tasyaa100 aku kacukan mak aku Kedah ayah aku Kelantan tapi aku tak suka mkn kalau ade yg mcm durian tu ape name ntahπŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

  99. MAS6191 MAS6191

    MAS6191 MAS6191Tahun Yang lalu

    Ardni Nrftn fgrezhtdgrshrxyydyxyxyxyxyxyxyx

  100. Fiffy Syazwani Shahrul Nizam

    Fiffy Syazwani Shahrul NizamTahun Yang lalu

    +dura jane bapak kau...org mkn budu jer....cuba kau tanya nnek moyg kau dulu mkn ap....lagi lh rse loya aq dngr org dulu punya cara mkn

  101. Scoop TheEvil

    Scoop TheEvil2 tahun yang lalu

    Keturunan try hard to be lawa yes kot, lawa lagi kalau dia x pakai tudung, atleast time dia nk plan rosakkan holiday family fattah xdela nmpk keislaman sgt, sekarang nmpk cm terrorist pulak

  102. Syasya Tasyaa100

    Syasya Tasyaa1002 tahun yang lalu

    dura jane bodoh je kau? Jijik sebab makan budu!? Ape org makan budu jijik ke? Tu makanan ok. bkn kau yg jijik. respect la org sikit. Aku yg keturunan bkn makan budu pon tau respect org. ape kau ni? and for let you know, almost keturunan makan budu ni cantik cantik handsome handsome tau. kau jealous lebih ni. for sure buruk kan? HAHA.

  103. Banks Gaming

    Banks Gaming2 tahun yang lalu

    hi!