Borong Semua!! Anak Yatim Jual Tak laku SEDIH!!!

Komentar

  1. 360 360

    360 3603 jam yang lalu

    😭

  2. 360 360

    360 3603 jam yang lalu

    Zaman sekarang susah nak cari orang macam lu bro,lu hebat lah bro, apa yg penting kita ingat pada allah s,w,t

  3. Didik Supriyadi

    Didik Supriyadi4 jam yang lalu

    Subhanallah.....terbaikkk Semoga chanel ini berjaya Aamiin Mari kita sama sama berbagi untuk saudara kita yg kurang bernasib baik.

  4. Moto Jokir

    Moto Jokir4 jam yang lalu

    Bodo org yg dislike ni ,org ni bukan men baik beli semua,, lahabau btul,yg video merapu like plak bodoh, bagus insan ni semoga video ni lg berkembang,, semoga ada insan yg baik di Kedah pula,, ameen

  5. faranizza firdaus

    faranizza firdaus9 jam yang lalu

    dri channel AZFARBADRUL... pasukan 🇸🇦... teruskan usaha team orangbiasa... insya'allah boleh diperbaiki... selagi niat ikhlas.... Allah bantu...

  6. Madame Mamayue

    Madame Mamayue17 jam yang lalu

    Alhamdulillah, tjumpa channel ni lps layan vid azfar badrul...just cadangan, maybe owner perlu lebih mesra sikit lg kot...npk awkward sikit. Apa pun saya sokong benda baik..terbaikkk bro

  7. mira airaaa

    mira airaaa21 jam yang lalu

    Orang Johor suka pedasss . Yeayy betul

  8. Suhana Bilal

    Suhana BilalHari Yang lalu

    Sy sokong

  9. Harudi Che Hussin

    Harudi Che HussinHari Yang lalu

    Teruskan perjuanganmu hamba allah..

  10. karnesyen channel

    karnesyen channelHari Yang lalu

    terbaik.. teruskan membantu..semoga dipermudahkan urusan..nanti boleh berkunjung channel saya juga.

  11. Syakhir Aizat Channel

    Syakhir Aizat ChannelHari Yang lalu

    Saya berniat nk buat channel mcm ni...tp saya malu...takut ada yg kecam...boleh tak abg bg tips untuk saya..mcm mna nk brhadapan dgn kaki kecam ni....skrng saya dkt area Klang(pulau indah)....slalu ulang alik Kelantan.

  12. zohail rosdi

    zohail rosdiHari Yang lalu

    Semoga rezeki anak2 ini melimpah ruah dan business terus maju. Aamiin Ya Allah. 😇 Tahniah Azfar Badrul, ASIK & Kerengga. Terbaik! Allah rahmati kalian. Aamiin

  13. Danada Dana

    Danada DanaHari Yang lalu

    Teruskan usaha bang.jgn sesekali giveup k?usaha tangga kejayaan.setiap cabaran tu ada hikmahnya.saya doakan bang ngan peniaga lain berjaya dunia akhirat

  14. Amida Mukem

    Amida Mukem2 hari yang lalu

    Asalamualaikum saya orang Thailand ชอบค่ะขอให้มีความสุขและสุขภาพดี ริสกีเพิ่มพูล อามีน💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝

  15. Firdaus Azli

    Firdaus Azli2 hari yang lalu

    Garangnya akk tu..haha..

  16. Mohd Taufiq

    Mohd Taufiq2 hari yang lalu

    Terima abg azfar membantu mereka yg memerlukan,teruskan berjuang demi agama Allah.abaikan org yg dislike.yg penting niat kite baik kerana Allah.xboleh tgk lama2 sebak hati.

  17. Yusri Osman

    Yusri Osman2 hari yang lalu

    Sebelah tu rumah saya la

  18. game bosan

    game bosan3 hari yang lalu

    Lawak akak tu. Ckp xpayahhh

  19. mr ijal

    mr ijal3 hari yang lalu

    salam keberkahan atas keiklasan hamba allah yang memberi.alhamdulillah ada insan yang sedar.amin2

  20. Tarmyzy Pertama

    Tarmyzy Pertama3 hari yang lalu

    Kebaikan pasti ada hisabnya

  21. Kemy Remy

    Kemy Remy3 hari yang lalu

    Teruskan usaha anda untuk membuat video lg banyak, percakapan tu biasa laa pertama kali, lama ² pro laa

  22. Koep Udeng

    Koep Udeng3 hari yang lalu

    Minta izin saya subcribe ya bang?salam dari indonesia, Lanjutkan bang😊😊😊

  23. Laska18 APK

    Laska18 APK3 hari yang lalu

    Bro, thumbs up👍 for e help that u gave..if possible e tittle of e clips change sumting soothing to e ear..semoga Allah Memberkati serta rahmati kite smue.. Inn shaa allah.. Aaminn Yaa Rabb 🤲

  24. mexrah rah

    mexrah rah4 hari yang lalu

    Bukan nak menghina tapi nak cakap sikit! Asal ea ? Aku tengok org jual tu? Nampak macam poyo😂😂😂

  25. mohd rizal ambak

    mohd rizal ambak4 hari yang lalu

    tahniah sedara... muncul lg video yg ptut d tonton utk kesedaran diri sendiri. dah dekat ni dengan tempat tinggal saya. sy nak komen 1 je. ada bnyk tutur kata yg rsnya kna lebih berhati2 untuk dilafazkan. sy percaya bukan nian anda tp situasi utk video2 mcm ni berbeza dgn cara kita bertutur dengan kawan2. apa pun semoga terus istiqomah dalam membantu saudara2 kita dan semoga visual lebih ummphhh di lain kali. tahniah sekali lagi

  26. Edik Uryanto

    Edik Uryanto5 hari yang lalu

    Bagus Chanel yg berbuat kebaikan seperti ini....seperti chanel2 youtuber orang Indonesia,saya orang Indonesia bekerja di Malaysia....saya lihat kehidupan orang Melayu masih byk yang tertinggal di banding bangsa lain di malaysia.semoga berkah buat yg punya Chanel karena telah berbuat kebaikan👍👍👍👍🙏🙏🙏

  27. Asyrah Ceap

    Asyrah Ceap6 hari yang lalu

    Patutnya tk elok lh nk tnye sedap k tak..ape bnda lh... Rasa pastu ckp dlm hati sudh lh ..cume bgi pendapat jelh maaf

  28. Wak Khairi

    Wak Khairi6 hari yang lalu

    Alhamdulillah..bantuin wong seng susah..dikerapi rejeki akeh.

  29. Wan Abg

    Wan Abg6 hari yang lalu

    Akuuu subscribe bro

  30. Boodark Lyric

    Boodark Lyric7 hari yang lalu

    support !

  31. Hani Nina

    Hani Nina7 hari yang lalu

    Sllu tgk rancangan dri seberang @Hobby Makan.. Alhamdulillah semoga Allah bg rezeki lebih agar dpt bntu lebih ramai peniaga...#lanjutkandikamu.. Teruskn usaha n perjuangan.

  32. Nizam Sempoyz

    Nizam Sempoyz8 hari yang lalu

    Ayuh kawan² semua.. Subsribe channel ni.. Jangan tengok je.. Tapi subsribe lah sekali.. Nnti dpt duit dari youtube.. Dye boleh bantu org yg susah

  33. Mushasi 171

    Mushasi 1719 hari yang lalu

    Alhamdulillaaah.....Salam dari indonesia untuk saudara dekat ku Malaysia...semoga tambah Barokah.....Amiiiin ya allah

  34. princes lia

    princes lia10 hari yang lalu

    Terima kasih azfar badrul, tolong suport org2 susah,peniaga2 melayu.. Semoga dimurahkan rezeki anda sekeluarga...AMin..

  35. atan yaacob

    atan yaacob10 hari yang lalu

    Syabas usha baik tuan

  36. Mohd Zulakmal

    Mohd Zulakmal11 hari yang lalu

    Baru jumpa video nie.. Done subscribe.. #PasukanASIK sentiasa support...

  37. Ibraahim Anis

    Ibraahim Anis12 hari yang lalu

    lanjut trus bang !!! saya tonton dari sini... like sudaaah. suscrib sudaaah. lonceng juga sudah... pokoknya lanjut..!!!!

  38. Rosli Shamsury

    Rosli Shamsury12 hari yang lalu

    Apa yg Tuan Orang Biasa buat ini amat bagus dan saya sokong 100% tapi cara Tuan bercakap dan mengajukan soalan , Tuan kena belajar dari cara Evan dan Mama Tiwi dalam rancangan Hobby Makan mengajukan soalan dan cara mereka bercakap penuh sopan santun dan cara mereka melayan penjual dan pembeli begitu sopan dan berhati2 bila bercakap. Soalan macam "Sedap ke?" atau "kalau tidak habis, awak makan...kemudian Tuan ketawa?" tidak patut ada. Kita patut merendahkan diri dengan mereka ini biar mereka berasa mereka amat dihargai. Maaf kalau nasihat saya buat Tuan berkecil hati. Salam

  39. Simisstri Simisstri

    Simisstri Simisstri12 hari yang lalu

    😭😭😭😭😭

  40. Dian Yudyatman

    Dian Yudyatman13 hari yang lalu

    pengen rasanya chanelnya kaya canel ini,,,😓😓😓 bantu subscribenya donk chanel receh kami, lagi bagi2 receh juga siapa tau ada yg mau iseng2 berhadiah

  41. Aizad27 Azri

    Aizad27 Azri14 hari yang lalu

    Patut lah mcm pernah tengok kedai ni rupa ii nya hari ii lalu kat situ

  42. Taylor Shop

    Taylor Shop14 hari yang lalu

    Aku tgk video ni rse mcm nk nangis la tgk kehidupan org yg susah kn aq bukan nk berlagak la tpi hidup aq pon berada la so serious la tersentuh hti

  43. Hamid Hamid

    Hamid Hamid14 hari yang lalu

    Assalamualaikum pasukan asik.....semoga melimpah rezeki yang berganda-ganda😍😊

  44. putra mandar

    putra mandar15 hari yang lalu

    mantap bang smoga hidup abg penuh berkah.slam dari sulawesi

  45. Gaok75 Thrasher

    Gaok75 Thrasher15 hari yang lalu

    good try bro.... keep it up.... doa dr pak tam terbaik...

  46. sharul soccer

    sharul soccer15 hari yang lalu

    main cakp jaa.....tapis laaa sikit bila tnyaa...buat mcm azfar badrul memng trboekkkk

  47. Moh SafiQ

    Moh SafiQ15 hari yang lalu

    Disubsrabe yg semangat bang

  48. 9NaiN9 TERURUS

    9NaiN9 TERURUS15 hari yang lalu

    siapa kata Melayu MALAS x pandai meniaga?

  49. Saifuddin Udin

    Saifuddin Udin15 hari yang lalu

    teruskan usaha yg murni.tolong2 org sendiri

  50. Ramlah Sahib

    Ramlah Sahib15 hari yang lalu

    follow terus chanell azfar badrul moge adik juge ikut jejak adik azfar

  51. hadi ubaidillah

    hadi ubaidillah16 hari yang lalu

    Assalamualaikum. Setiap yang baik dtg nya dari amal yg baik... Teruskan beramal. Semoga sentiasa kuat & dilimpahi rezeki yg melimpah ruah... Aameen 🤗

  52. Md Zahki

    Md Zahki16 hari yang lalu

    Good luck bro, Tahniah sebab berani untuk membantu. Respected 😁💞

  53. Salford Pride

    Salford Pride16 hari yang lalu

    Channel Bro Azfar Badrul yang direct aku ke channel ni... semoga usaha anda dipermudahkan dan di murahlan rezeki insyallah... ni team ASIK dah mai ☺

  54. Absalim Matsamn

    Absalim Matsamn17 hari yang lalu

    Teruskan usaha menjejaki saudara seagama yg masih dibelenggu kesusahan.

  55. Samsul Syahrial

    Samsul Syahrial17 hari yang lalu

    bila bukan kita yang dapat membantu mereka siapa lagi, teruslah berbagi dan memberi,

  56. Hayatullah Khasumiy

    Hayatullah Khasumiy18 hari yang lalu

    Semoga Allah nk mrahkan rezeki hnya pahala sedaqa yg hnya ble bntu kta di akhirat nti truskan saudara prjuangan

  57. Muhammad Azam Basri

    Muhammad Azam Basri20 hari yang lalu

    Bos apa theme music ni

  58. sayang mak

    sayang mak20 hari yang lalu

    Teruskn tuan.. Niat yg baik.. Smoga dmurahkn rezeki.. Channel lebih bnyk subscribers..💐

  59. Hendra Syukriadi

    Hendra Syukriadi20 hari yang lalu

    Ini bukan biasa tapi luuuaarrrrbiasa

  60. Khaira Toys

    Khaira Toys20 hari yang lalu

    Pasukan asik semoga selalu sehat dan lancar rezekinya