Andmesh - Hanya Rindu [ENGLISH VERSION by Emma Heesters]

Komentar

  1. Emma Heesters

    Emma Heesters4 bulan yang lalu

    💖CAN THIS VIDEO GET 30.000 LIKES?! 💖 Follow me on insta so you can help decide my new cover ➡️instagram.com/emmaheesters Really fell in love with this beautiful song so I made an English version of it! 😍😊

  2. Sukma Yessy

    Sukma Yessy3 bulan yang lalu

    God job emma...likeee😍😍😍😍

  3. Deas Ahmad

    Deas Ahmad4 bulan yang lalu

    Anjay rakyat bar bar 300k like

  4. Okta Prayoga Garang

    Okta Prayoga Garang4 bulan yang lalu

    300.000 from Indonesia my beloved country give to you

  5. Darwis Young

    Darwis Young4 bulan yang lalu

    Mamam tuh 300 rb like

  6. Laura Kasten

    Laura Kasten4 bulan yang lalu

    Girls legendaris,,,love from Indonesian 🇮🇩

  7. Dawngpuii Pachuau

    Dawngpuii Pachuau2 jam yang lalu

    This song made my day😥😭😢

  8. Axl Rahman

    Axl Rahman4 jam yang lalu

    Even I hear this song ... I can't feel my tears flowing ... for my mother who is far away

  9. _ mhz

    _ mhz8 jam yang lalu

    😭😭😭

  10. kartika wulandari

    kartika wulandari19 jam yang lalu

    Your voice remind me on the artist mariah carey on the other similar cristina aguilera

  11. Sherry Raynnie

    Sherry Raynnie23 jam yang lalu

    I just hope we will be together again.. 😢

  12. Karel Koten

    Karel KotenHari Yang lalu

    Yg Indonesia like

  13. Raja Samudra

    Raja SamudraHari Yang lalu

    *_wow the best of emak emak,😛😛😛_*

  14. hazeera hanz

    hazeera hanzHari Yang lalu

    Cover sesungguhnya by Alif Satar & Raihan 😌

  15. Farah Khairunnisa

    Farah KhairunnisaHari Yang lalu

    Can you cover 'pura pura lupa' next? or just someday

  16. Rifani Kuy

    Rifani KuyHari Yang lalu

    Padahal gua mau baca komen orang luar negeri gimana pendapat tentang ni lagu .. Tapi kebanyakan yg komen malah negara +62 . Hedehh

  17. osing Star

    osing StarHari Yang lalu

    Andmess... Bagus lyriknya. Emma thankyou for your translation... Good job

  18. Rahmat Alfian

    Rahmat Alfian2 hari yang lalu

    I love you too

  19. Dian Paramitha

    Dian Paramitha2 hari yang lalu

    Thx Emma. Love this. Im from indonesia.

  20. Rey prasetya

    Rey prasetya2 hari yang lalu

    The Beautiful, greetings from Indonesian

  21. Komeng Gaksidomodot

    Komeng Gaksidomodot2 hari yang lalu

    Tukang translatenya sapa sih? Sempurna bgt 1 kata GENIUS.

  22. Goris Salmon

    Goris Salmon2 hari yang lalu

    Timur lebih bae Mana suaranya rakat timur

  23. Praja Gupta

    Praja Gupta2 hari yang lalu

    Indonesia plz like

  24. Harith yahya

    Harith yahya2 hari yang lalu

    you are so talented babe i love all your cover song i hoped you can have your own music album loved from malaysia

  25. Renate Tijssen

    Renate Tijssen3 hari yang lalu

    ♥️ Heel mooi ♥️😘

  26. Lyn94 Linyanty

    Lyn94 Linyanty3 hari yang lalu

    So great!!

  27. Sanz MY

    Sanz MY3 hari yang lalu

    goosebumps slurr 👏👏

  28. Ronald Paiyan

    Ronald Paiyan3 hari yang lalu

    thanks to andmesh kamaleng yang udah nyanyiin lagu yang begitu epic ini :D btw siapa pencipta nih lagu ?? gw selaku pendengar menghargai karya mu yg berupa lagu yang liriknya begitu indah :3

  29. Dahni Alismunchen Munchen

    Dahni Alismunchen Munchen3 hari yang lalu

    Hanya rindu

  30. قدرى بلا لون

    قدرى بلا لون3 hari yang lalu

    Splendor song and your voice in the most fascinating you are so wonderful I wish you always success

  31. Marvin Anwar

    Marvin Anwar3 hari yang lalu

    Dang tho the lyrics are on point and your voice, Amazing!!! Subscribed! Liked!

  32. Rudy Ross

    Rudy Ross3 hari yang lalu

    👍👍👍

  33. Angga_ Project

    Angga_ Project3 hari yang lalu

    thank you sister Emma Heesters, the sound is great and similar to the original and once again thank you sis for the song andmesh. thank you sister❤️ good,good, i like it d❤️. the nation of young people in Indonesia🇮🇩 keep working and keep Indonesia🇮🇩 become a legend in the eyes of the whole world amen, amen yarobballamin. Assalammu al laikum wr. Wb

  34. Dhonald duck

    Dhonald duck3 hari yang lalu

    Maaf mesti pada gak tahu bahasa aku😃😃😃😃

  35. DUNIA EARTH AND THE SPACE

    DUNIA EARTH AND THE SPACE4 hari yang lalu

    ADMESH KAMALENG HANYA RINDU ADMESH KAMALENG CINTA LUAR BIASA ADMESH KAMALENG NYAMAN ADMESH KAMALENG KUMAU DIA LIRIK SONG ADMESH KAMALENG

  36. franz reinewald

    franz reinewald4 hari yang lalu

    Kamu bagus suaranya i like that 😍

  37. Leander Herman

    Leander Herman5 hari yang lalu

    Mijn vrouw is Filipijns dus mijn vrouw heeft hem in Tagalog vertaald, ik en mijn vrouw gaan een youtube videotje samen maken en gaan hem samen in Tagalog zingen deel hem met iedereen hier ook ^_^ Nawawala Lang Kita Kapag ako ay nag-iisa pagtingin sa mga larawan at video na kinuha namin matagal ko silang pinapanatili at sa aking nasirang puso Nakikita ko ang lahat ng mga larawan ng aking sarili buhay na walang pag-asa ikaw lang ang nakakaramdam ng mali Nais kong makasama ka sa akin Alam kong parang baliw Namimiss ko ang tawa mo at Namimiss ko ang lahat Tayo ay dating At kahit sandali lang Pagkatapos ay bigyan kami ng Diyos ng oras Hindi ko makayanan ang katotohanan walang naiwan na magagawa ko sanhi ng aking puso ay nawawala ka lang Sinubukan ko ang lahat sa bawat paraan na makalimutan kita para lang mabuhay ko ang buhay ko nang wala ka ohhhh walang pareho Mahirap para sa akin upang burahin ang lahat ng mga alaala na mayroon ako sa iyo Nais kong makasama ka sa akin Alam kong parang baliw Namimiss ko ang tawa mo at Namimiss ko ang lahat Tayo ay dating At kahit sandali lang Pagkatapos ay bigyan kami ng Diyos ng oras Hindi ko makayanan ang katotohanan walang naiwan na magagawa ko sanhi ng aking puso ay nawawala ka lang ohhohhh nawawala ka lang ohhhohhh Nais kong makasama ka sa akin Alam kong parang baliw Namimiss ko ang tawa mo at Namimiss ko ang lahat Tayo ay dating At kahit sandali lang Pagkatapos ay bigyan kami ng Diyos ng oras Hindi ko makayanan ang katotohanan walang naiwan na magagawa ko-o ohhhhhhh hindi ko maharap ang reyalidad walang naiwan na magagawa ko sanhi ng aking puso ay nawawala ka lang ohohoh sanhi ng aking puso ay nawawala ka lang mmm Ang ngiti mo na na-miss ko sa iyo

  38. Hotstuff Bill

    Hotstuff Bill5 hari yang lalu

    Collaboration between two of you.....sorang nyanyi indonesia yg partnernya nyanyi english.....tu dia!! Its a dope man!!!

  39. Hani Amriani

    Hani Amriani5 hari yang lalu

    Cover song "Kintani - Titip rindu buat ayah" pleaseeeee😥😥😥😥

  40. Danial Hakim

    Danial Hakim6 hari yang lalu

    Never ever to hear from both versions

  41. Boiwen Trew

    Boiwen Trew6 hari yang lalu

    Sooooo

  42. Mandy Thompson

    Mandy Thompson6 hari yang lalu

    Omg how i wish theres an instrumental of this version!!!! ❤🥰

  43. Lyn94 Linyanty

    Lyn94 Linyanty6 hari yang lalu

    Amazing!!! So great!! Indonesian Song “Hanya Rindu” this one soooo good

  44. Aris Setyawan

    Aris Setyawan6 hari yang lalu

    Anjiiir..bikin mrinding cook

  45. hlm zen

    hlm zen6 hari yang lalu

    wowwwww likeeeeeeeeee

  46. Tonny Siahaan

    Tonny Siahaan7 hari yang lalu

    So touching song..very2 beautyful

  47. Ri Channel Studio

    Ri Channel Studio7 hari yang lalu

    ❤️

  48. Mónica González

    Mónica González7 hari yang lalu

    Can you please cover a Michael Jackson song? please please please

  49. mini cenz

    mini cenz8 hari yang lalu

    Now you've got over 560K likes and 8,9 million views

  50. jordy

    jordy8 hari yang lalu

    hi

  51. Okienshield Shield

    Okienshield Shield8 hari yang lalu

    You won my Heart Desperately

  52. Mario R

    Mario R8 hari yang lalu

    This song about people who's missing her mother

  53. Amber Kersje

    Amber Kersje8 hari yang lalu

    Can you put it on Spotify?❤️

  54. Hannah Redzal

    Hannah Redzal9 hari yang lalu

    I love you Emma ❤️❤️

  55. Ega Priyadi

    Ega Priyadi9 hari yang lalu

    Sempurna ...

  56. Meidhy Alamsyah

    Meidhy Alamsyah9 hari yang lalu

    omg, I like the lyric at the end of the song, u adding it well, that was nice 👍 👍 👍

  57. Wiwi Marwiyah

    Wiwi Marwiyah9 hari yang lalu

    Salam dari 🇮🇩 buat kalian semua 😄😄 I like it's videos 👍🏻💮 Nyaman rasanya dengar suara kamu🥰

  58. AS. Agus Saputra

    AS. Agus Saputra9 hari yang lalu

    Yang nonton sambil ngemil like 🙏

  59. San Nuri

    San Nuri9 hari yang lalu

    Pantastic.... Is verry good

  60. Sahmy Iluel

    Sahmy Iluel9 hari yang lalu

    Mantap nih, berarti musik indonesia di perhatikan di luar sana.

  61. de mi

    de mi9 hari yang lalu

    Please make English version "surat cinta untuk starla" and "bukti" by virgon... Like if you Indonesian Bantu up guys 🙏♥️

  62. gaguna snjur

    gaguna snjur9 hari yang lalu

    I'm from indonesia 😋slam kenal😊

  63. ibnu solikhin

    ibnu solikhin9 hari yang lalu

    Very nice song.from 🇮🇩🇮🇩🇮🇩❤️❤️❤️👏👏👏👏8.8 million viewers.

  64. carl tsina

    carl tsina9 hari yang lalu

    Sy masih tetep nonton di 11 Januari 2020.... Dn tetep nonton selama nya hehe

  65. Dalyn Luther

    Dalyn Luther9 hari yang lalu

    It seems originalmn