jai725a
jai725a
jai725a

Rasa Sayang EhRasa Sayang Eh

Rasa Sayang Eh

11 bulan yang lalu

Keranamu Malaysia 2005Keranamu Malaysia 2005

Keranamu Malaysia 2005

Tahun Yang lalu

Raihan - 25 RasulRaihan - 25 Rasul

Raihan - 25 Rasul

Tahun Yang lalu

Lagu - Dataran MerdekaLagu - Dataran Merdeka

Lagu - Dataran Merdeka

Tahun Yang lalu

Ukays - SebakUkays - Sebak

Ukays - Sebak

2 tahun yang lalu

Juara Lagu 1990 - 1997Juara Lagu 1990 - 1997

Juara Lagu 1990 - 1997

2 tahun yang lalu

Amelina - RinduAmelina - Rindu

Amelina - Rindu

2 tahun yang lalu

Jinbara - Kasihnya LailaJinbara - Kasihnya Laila

Jinbara - Kasihnya Laila

2 tahun yang lalu

The best of JapanThe best of Japan

The best of Japan

2 tahun yang lalu

Damasutra - Asyik (1992Damasutra - Asyik (1992

Damasutra - Asyik (1992

2 tahun yang lalu

4U2C - Fiona (1992)4U2C - Fiona (1992)

4U2C - Fiona (1992)

2 tahun yang lalu

Syazliana - BahaduriSyazliana - Bahaduri

Syazliana - Bahaduri

2 tahun yang lalu

Intro Majalah Tiga - 2003Intro Majalah Tiga - 2003

Intro Majalah Tiga - 2003

2 tahun yang lalu

OAG - Biru - 2002 - LIVEOAG - Biru - 2002 - LIVE

OAG - Biru - 2002 - LIVE

2 tahun yang lalu

test   4Ktest   4K

test 4K

2 tahun yang lalu

Komentar
  1. author

    Fajrian6 jam yang lalu

    7 thun yg lalu, tpi muncul di beranda 2020

  2. author

    Aldrian Drian7 jam yang lalu

    Umur dia masa ni berapa ya๐Ÿค”

  3. author

    Fadhly Dzil ikhwan7 jam yang lalu

    2020?

  4. author

    Semua Sayang ole7 jam yang lalu

    Kalau tak silap aku aku pernah tengok video klip exists yg satu lagi tapi lagu sama mcm ini aku lupaยฒ ingat ada siapaยฒ yg masih simpan video klip yg satu lagi bagi dekat aku iyee aku nak sangat tengok!!!!

  5. author

    Wan Zairul Abdullah7 jam yang lalu

    Suara ikiy ni memang lemak merdu pastu nyaring best.

  6. author

    ardi ansah7 jam yang lalu

    Lahir 94 tapi baru dengar lagu ini, dari negeri seberang tapi lagunya enak jugaaa

  7. author

    HASHIM AL MELORI8 jam yang lalu

    Ingat zaman2 jahiliyyah ku....mmmmm

  8. author

    Ilham Zhebot8 jam yang lalu

    Siapa yg masi dengar di tahun 2020..salam anak banggai,anak timur

  9. author

    Khairul Amri8 jam yang lalu

    2020

  10. author

    Adidas 969 jam yang lalu

    Pnynyi pling d minat jg

  11. author

    aziz pnk10 jam yang lalu

    Jan 2020...dari india

  12. author

    ain alya10 jam yang lalu

    2020 dtg tgok lagu 2002,time ni pn x hidup lagi๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚bestnya๐Ÿ˜

  13. author

    noenk sidah11 jam yang lalu

    *INDONESIA LIKE* โœ”โœ…๐Ÿ†”๐Ÿ†”๐ŸŽต๐ŸŽถ๐ŸŽผ๐ŸŽถ๐ŸŽผ๐ŸŽต๐ŸŽถ

  14. author

    azlan Shah11 jam yang lalu

    2020 ni ada lagi layan ke selain aku?

  15. author

    Azzizul Hakim12 jam yang lalu

    Baju hijau double A. Masih belum kena virus sesotong kurita.. dulu dh baik2 mcm tu skrng mcm hanat je

  16. author

    NOoBi TeN12 jam yang lalu

    Kerana channel says buat layang2.. Aku dtg sini jap.. Lel

  17. author

    Albaris hajad12 jam yang lalu

    Siapa masih layan lagu uksy di 2020 bln1 tnggl26 komen skit mmng best lagu zaman dlu sy lhir sktar 90n

  18. author

    Amy lokos hawau12 jam yang lalu

    2020 tahun Kete Terbang masih dengau Hawau

  19. author

    Albaris hajad13 jam yang lalu

    Terbaik lah sera spa lyn lgu d 2020 bln1 tnggl26 komen skit

  20. author

    Zainuddin Muhatarif13 jam yang lalu

    Sampai sekarang kaset original album pertama dan kedua masih ada...

  21. author

    Zainuddin Muhatarif13 jam yang lalu

    26 -01-2020

  22. author

    utami septiara dewi13 jam yang lalu

    Aku belum lahir haha

  23. author

    Mohd Fazly bro14 jam yang lalu

    26tahun dah berlalu๐Ÿ˜ข

  24. author

    Ilias Jaafar15 jam yang lalu

    king of rap from kampung baru KL malaysia

  25. author

    im jade15 jam yang lalu

    Rindu kak Nita. Menyanyi hebat berlakon pun best. Manalah kak Nita sekarang..๐Ÿ˜”

  26. author

    BaGuS PrAtAmA15 jam yang lalu

    Merdu banget

  27. author

    Norhakim Ahmad15 jam yang lalu

    Hensem2 tpi pendek2 semua nya๐Ÿ˜…

  28. author

    Hasnah Dewai15 jam yang lalu

    26,01,2020

  29. author

    taufiq romeo15 jam yang lalu

    2020 guys.. Masih nonton

  30. author

    teryy arians15 jam yang lalu

    Jadi kangen sama ibu aku di kampung.... Buat kawan" sayangi lah ibu kalian semasih ada.... ( Ndak kuat saya terus kan tengok lagu ini) serasa banjir air mata saya....

  31. author

    ramma ahmad16 jam yang lalu

    Inget kabogoh baheula

  32. author

    Mohd Akmal Bin Md Izhar17 jam yang lalu

    ngtkn dato alif syukri

  33. author

    Andik Saiful17 jam yang lalu

    Kenangan indah bersama almh ibu....kini hilang tempat mengadu..maapin anakmu ya bu....

  34. author

    Lord Stukka17 jam yang lalu

    Nostalgia darjah 4 hahaha! Ini macam! ๐Ÿ‘

  35. author

    putera haiqal17 jam yang lalu

    Nk jd budak blkkk๐Ÿค‘๐Ÿค‘๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

  36. author

    MR JIJOE18 jam yang lalu

    2020 still.listening

  37. author

    Muhd Yusrianshah Muhd Yusup19 jam yang lalu

    2020 masih berkumandang lagi

  38. author

    Sham Sila19 jam yang lalu

    lgu2 ciptaan arwah adnan abu hassan smuanya best2..

  39. author

    Abustam Bone8820 jam yang lalu

    Penyanyi andalanku.

  40. author

    A W Masni20 jam yang lalu

    Mna sdh c rahmat ni๐Ÿ‘€๐Ÿ‘€๐Ÿ‘€...masuklah GV๐Ÿ˜‚

  41. author

    Kawanimut22 jam yang lalu

    Ya ampun, aku masih kelas 1 SD

  42. author

    Maliki AmrullahHari Yang lalu

    2008 form 5..jumpa jodoh kt sekolah..sekarang 2020..4 dah anak..

  43. author

    Barang BaikHari Yang lalu

    Yabang ni memang handsome dari lahir ea?๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ minat betul la...

  44. author

    adzril zikriHari Yang lalu

    dia ni orang pahang

  45. author

    ByakuYa BleachHari Yang lalu

    Jaga MKN minum pasti suara anda tidak akan lari dn penat mengejar suara yg dlu padahal suara baru lgi bagus ..

  46. author

    Siti Nur SyafiqaHari Yang lalu

    Luka yang lama Belum dapat aku sembuh Masih berdarah Mengeruhkan warna hidupku ๐Ÿ˜ข๐Ÿ˜ข๐Ÿ˜ข๐Ÿ˜ข

  47. author

    Azni TalibHari Yang lalu

    Rock 90an terbaik.... teringat zaman2 aku remaja dulu...

  48. author

    Ucup WikuHari Yang lalu

    Ti baheula ngadenge lagu iyeu teu boseun2 allohummagfirlahu warhamhu wa afihii wa'fuanhu amiinn...

  49. author

    Jumadi DuriHari Yang lalu

    ๐Ÿ™ dari negri Serumpun Bangko Pusako ROHIL Riau, ๐Ÿ™ buat peminat" UKAYS

  50. author

    Jumadi DuriHari Yang lalu

    masih ingat waktu nonton live nya di TV, rasa" nak balek ke masa tu lagi, skrng dah 2020, ๐Ÿ™ peminat Wings dari Bangko Pusako ROHIL Riau.

  51. author

    ILLZ YAZHari Yang lalu

    Kalau tgk mcm band abang polis plak. Hihihi.

  52. author

    Dhiell fokaHari Yang lalu

    Hensem nye abg amiir ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜

  53. author

    Amawi TeacherHari Yang lalu

    Ric flair...woooooooo.....

  54. author

    Dauz MochaHari Yang lalu

    ada yg mndngar lagi tahun 2020?? like sikit

  55. author

    Suhaila Md. JawiHari Yang lalu

    Kadang2 tu bila sedih aku buka ni. Kagum dengan vokal siti .

  56. author

    Grim SvHari Yang lalu

    2020 come like sikit

  57. author

    Z WHari Yang lalu

    Cuba tiru part assalamualaikum hahaha. Acah2 jamal

  58. author

    Angger YuantoHari Yang lalu

    dari 96 kemarin cm bs nikmati lewat kaset tape recorder,thn 2000 ada mp3 tp g da video clip tp skrg mantaplah,menikmati lagu memori video transfer k TV lgu k sound tanpa kabel,,,pokoke ambyaaaar

  59. author

    Chank TondekanHari Yang lalu

    Sapa layan lagu nie di tahun 2020 like skit

  60. author

    N.H AyaHari Yang lalu

    2020

  61. author

    indra yanuardiHari Yang lalu

    Njir 1994 aku baru lahir ๐Ÿคฃ

  62. author

    Syazwan BashariHari Yang lalu

    2020 ๐Ÿ‘

  63. author

    Jake FotograffixHari Yang lalu

    Kepala Angin

  64. author

    Apak ViolaHari Yang lalu

    2020 hadirrr, from ๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡ฉ

  65. author

    apis sabah kuala lumpurHari Yang lalu

    Batang mat salleh jangan

  66. author

    apis sabah kuala lumpurHari Yang lalu

    Teruskanlah sabah dengan halusinasi dan suara suara

  67. author

    apis sabah kuala lumpurHari Yang lalu

    Masalah sabah itu tau tiada bakat tau tiada wajah..kalah semua celah dengan melayu,korea ,india,amerika masih juga sundal

  68. author

    apis sabah kuala lumpurHari Yang lalu

    Lama betul indonesia kahwin dngn melayu..batang melayu ketap ketap..

  69. author

    MAT TORON MALAYSIAHari Yang lalu

    aku umur dah 38 baru start minat dengar lagu iwan hahaha sbb dulu ingatkan iwan lagu dangdut ja,jadi tak berapa minat sangat la dulu.skang hari hari dengar lagu lama2 iwan,termasuk lagu nsyaid iwan

  70. author

    Hafizi HafizifamilyHari Yang lalu

    Allahyarhamah biduanita Sharifah aini menyanyikan semula lagu seksa karya tokey lagu legend shaari amri ternyata amir ukays berjaya menakluk pendengar dgn suara soft gemersik gemalai tajam bak inang naik kuda yg laju

  71. author

    Airish AnaqiHari Yang lalu

    2020

  72. author

    Master EzendedHari Yang lalu

    Awie in his prime,

  73. author

    Voon QinghaoHari Yang lalu

    Showing Now Transmission Ends

  74. author

    Ahmad Hisham Mohd ZainHari Yang lalu

    Salah satu band lagend..

  75. author

    Zainal Mohamad2 hari yang lalu

    Ingatkan Joe pakai Kramer, tengok balik Hamer rupanya.

  76. author

    Tomy Ytube2 hari yang lalu

    Mari kita doakan buat alm.iklim saleem,semoga beliau ditempatkan bersama orang" yg beriman. Karyamu akan terkenang selamanya. #Salam from Indonesia๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡ฉ

  77. author

    ZxM MOMO2 hari yang lalu

    yang penting lirik tu . penuh makna bagi yang penah alami . cuma nak pastikan kebetulan atau memang untuk si peyahbu . bro azlan bagi lagu apa pun kira boleh go

  78. author

    Doni Novlisra2 hari yang lalu

    2020 mana like nya?

  79. author

    Mrr Neo2 hari yang lalu

    Kenapa lagu skrg tk mcm lagu2 dulu ek..lagu lama mcmni memberi impak yg sgt mendalam..even dh berpuluh tahun pun tk jemu bila dgr..๐Ÿ˜Š๐ŸŒน๐Ÿ˜‡

  80. author

    Mohd Adnan2 hari yang lalu

    Teringat akan kenangan pada tahun 90 an...byak yang telah pergi selamanya...

  81. author

    Saidin Asri2 hari yang lalu

    ๐Ÿ‘๐Ÿ˜๐ŸŽตโ˜Ž๏ธโ›ต,spi msh brsndri,,

  82. author

    Jeff shahz2 hari yang lalu

    Yg baju melayu merah Tu yb azmin ali..

  83. author

    Muhammad Sauffi2 hari yang lalu

    Saya dtg dri zaman 2020. Haha

  84. author

    Arminah Arminah Jamail2 hari yang lalu

    Terbaik Abg Amer...Lagu ni wat dendangan aku dlm Van kilang,siap dgn pakcik driver van pon menyanyi sekali.( kaset ori beb..aku beli).Konsert tgh hujan,padang lecak pon kita org tunggu.

  85. author

    Herdi Dafa2 hari yang lalu

    Anjay 2008.. Umur ua baru 15 tahun .. mantul lagu dlu

  86. author

    Muhammad Nazirul Thaqif.2 hari yang lalu

    2020 ketupat x terbang pun awau ๐Ÿ˜…

  87. author

    Fahim Ayim2 hari yang lalu

    2020

  88. author

    Farz cute2 hari yang lalu

    2020 anyone?? ๐Ÿ’›๐Ÿ’›

  89. author

    Ejoy Rasta2 hari yang lalu

    Antara lagu2 yg trbaik syabas

  90. author

    Calon creativ Channel2 hari yang lalu

    Lagu favorit aku๐Ÿ‘

  91. author

    Sherlly Dona2 hari yang lalu

    Sedih lagunya

  92. author

    Kal El2 hari yang lalu

    Girlband 90's

  93. author

    Andy Syarif2 hari yang lalu

    Pertama dengar lagu ini aku usia 15 . Aku kira vokal cewek. Penasaran ku terjawab.

  94. author

    MuizMuallimAew Thailand2 hari yang lalu

    negara wawasan 2020 dah nie siapa masih layan kite geng!

  95. author

    Jamil Sanjan2 hari yang lalu

    Awie mantap๐Ÿ‘๐Ÿ‘

  96. author

    arthas knight2 hari yang lalu

    24.1.2020

  97. author

    Luqman Hakeem2 hari yang lalu

    2020 and still watching it! Tak boleh move on!

  98. author

    Ismail Fikri2 hari yang lalu

    2020๐Ÿ˜

  99. author

    Anne Eija2 hari yang lalu

    Rindunye zmn 90an...trlalu byk kngn...dh lme cri lgu ney bru jumpa...lgu2 90an memg best2 tiada tandingan...๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’–

  100. author

    Ucil Maulana2 hari yang lalu

    Indonesia sllu da d dlam hati lagu2 malaysia ...