6ixthSenseMusicVEVO
Komentar
  1. author

    Haziq Nz5 jam yang lalu

    indonesia MARI Deria-6

  2. author

    Nur Alisha16 jam yang lalu

    Rindu...

  3. author

    chicken riceHari Yang lalu

    Rindunya lagu2 sixth sense ni semua best2

  4. author

    Nur YusrinaHari Yang lalu

    Siapa still setia dgr tahun 2020 nie?? Like sikit kite gengg

  5. author

    Kyo kusanagi2 hari yang lalu

    Lagu sepanjang zaman.. The best songs ever..

  6. author

    kecik molek4 hari yang lalu

    Ku minat lagu depa

  7. author

    Kienahomestay Sabah4 hari yang lalu

    Betul2 menusuk ke dlm dada...kenangan masih segar bersama si dia

  8. author

    Irdina Qalisya5 hari yang lalu

    lagu ni rsa aku sekolah rendah, xigt pasal pa, tapi skg aku dgr aku sebak.

  9. author

    Zinedine Zaidan6 hari yang lalu

    2020?

  10. author

    Baby Piyan7 hari yang lalu

    akhirnya jumpaa

  11. author

    Thariq Zeeyad8 hari yang lalu

    2020?

  12. author

    Syed Muhammad Naqib _12128 hari yang lalu

    Mana band band hindi lama malaysia eh ?

  13. author

    Ajmal Hilman8 hari yang lalu

    2020🙋

  14. author

    Hafiz Ahmad11 hari yang lalu

    sape yg dengar Januari 2020? cer like

  15. author

    Emma Dean12 hari yang lalu

    Lagu kenangan 🥰 putus dgn bf dgr lagu ni ulang ulang . . Akhirnya sedar tak mampu syg org lain selain dia . . Berbaik balik then kawen 🤭🤭🤭 #tahun2020

  16. author

    Muhammad Iqbal12 hari yang lalu

    Dah 2020 ada lagi tak yang masih dengar lagu ni 😎

  17. author

    Miichu14 hari yang lalu

    Hmm...nostalgia betullah lagu 6ixth sense 😢 bilalah nak klar lagu baru lagi

  18. author

    Hafiz Hashim14 hari yang lalu

    2008 hot giler lagu nie.. hahahahah..cepat nya masa berlalu..

  19. author

    Matcha Frape16 hari yang lalu

    Handsome huhu

  20. author

    ariff mukhzani17 hari yang lalu

    dulu xleh bawak lagu nie....dgr balik 2020 boleh plak tarikkkkk..urmmmmmmmm cmane tuuu..??

  21. author

    Ysuku Sniper18 hari yang lalu

    Salah satu band yang menunjukkan bahawa malaysia & indonesia berpisah tiada. Terbaik 6ixth Sense😘👍🏼🤝

  22. author

    Aznida Abdullah18 hari yang lalu

    Ni video nickelback versi Melayu. Tajuk lagu : Someday. 😆😆😆

  23. author

    Ben Howzell20 hari yang lalu

    Layan dulu lahh

  24. author

    -21 hari yang lalu

    Satu je Sixth Sense ada yg penyanyi-2 baru tak ada. Aura nostalgia zaman sekolah sekolah dulu.

  25. author

    Fatin Ismail21 hari yang lalu

    2020

  26. author

    Que Fareesh22 hari yang lalu

    Lagu ni dulu buat caller ringtone. Utk mama yg jauh di mata masa tu, tp akhirnya dia pergi juga. Allah syg kan dia.

  27. author

    Najah 222 hari yang lalu

    One of my favourite songs by 6ixth sense. Resah yang ku ubah dalam kata~ It gives me various feeling when i hear this song. Khatimah Cinta also my favourite! Sudahlah sudah ku harus pergi~ gr8 songs!

  28. author

    ana 93052222 hari yang lalu

    2020

  29. author

    Ahmad Bukhari23 hari yang lalu

    we all already in 2020 .. came on .. support ..!! batch 90' ... hahaha .. lagu jiwang time sekolah kome oii .. NAK 1K LIKE... !!! HEHEHEHE

  30. author

    Zero One23 hari yang lalu

    2020... masih layan lagu ini...

  31. author

    Vamp II23 hari yang lalu

    2020 “Lagu Cinta Untuk Ain”

  32. author

    My Name is Katakuri23 hari yang lalu

    First view 2020??

  33. author

    Raja Danial24 hari yang lalu

    Tunggu perempuan yg sama😭

  34. author

    amir afiq24 hari yang lalu

    2020 siapa masih dgr huhuhu👍🏻

  35. author

    anysha nizam24 hari yang lalu

    2020

  36. author

    Glenn Radars26 hari yang lalu

    tak rilek toi hat main gitar tu

  37. author

    Toney Yt26 hari yang lalu

    kenapa intro lagu ni sama mcm intro lagu plastic love ..

  38. author

    Daddy Gamers27 hari yang lalu

    sekarang semua dah jadi daddy mummy peminat2x sixth sense. like sikit kalau peminat sixth sense dah jadi daddy2x mummy2x

  39. author

    Rabiah29 hari yang lalu

    Style je nyanyi sambil hentak-hentak gitu. Rindu zaman ni. Sekolah rendah dolu-dolu 😢

  40. author

    Aiman JERRY PMVBulan Yang lalu

    27.12.2019 1:3am . BEST sangat .

  41. author

    Fuziah DollahBulan Yang lalu

    Dh nk masuk tahun baru 2020

  42. author

    Adilahani AhmadBulan Yang lalu

    Dgr pd 25 dec 2019

  43. author

    Itzkiekie ChannelBulan Yang lalu

    Vocalist org indo yg lain malaysia..yahhh serumpun💖💖💖krana game kita brgaduh😌pecah belah..mana malaysia dgn indo??dulu serumpun skarang jdi musuh??😌

  44. author

    Fikri AbuSamahBulan Yang lalu

    Batuplir

  45. author

    NramyrxBulan Yang lalu

    Dah Lebih 100 kali aku tgok vdeo ni. Lebih 100 kali jgk aku menangis

  46. author

    oni orizawaBulan Yang lalu

    Sape x like komen aku pendek umo..nak mampus..hahaha✌

  47. author

    Ben RashidBulan Yang lalu

    peerghhh..lu org comeback..mmg terbaek karya korang

  48. author

    ELF forever SiwonBulan Yang lalu

    Still mengulang lagu2 6ixth Sense up till now.. They're just on another level, xde band or any lagu dapat saingi lagu2 diorg. Keep it up 6ixth Sense

  49. author

    KING COBRABulan Yang lalu

    Music arrangements diorg terlalu hebt

  50. author

    Tina TinaBulan Yang lalu

    Tanpa dirimu aq mati.... Love u 6ixth sense... Lagu" xan sngt" bagus.. Lagu kenangan masa q d brunai ... Love love love love u..

  51. author

    imaan hasbullahBulan Yang lalu

    14 days before 2020

  52. author

    Pablo AmerBulan Yang lalu

    Dis 2019

  53. author

    Joe LaboBulan Yang lalu

    Spe yg dgr 2021 kasi like lah

  54. author

    luqmn mzlnBulan Yang lalu

    Masih layan lagu ni walaupun 2020 dah nak masuk

  55. author

    iveLostMy ShoeBulan Yang lalu

    10.12.2019

  56. author

    Johar ShukryBulan Yang lalu

    ᴛɪʙᴀ ɴᴀᴋ ᴅᴇɴɢᴀʀ lagu ni 😂

  57. author

    Pena IDBulan Yang lalu

    Saya kira band malaysa dulu saya lagi dimalaysia 2007 sllu hits dimalaysia lagu²6ixth sense ini

  58. author

    Mhmmd Ashraff46Bulan Yang lalu

    Dah masuk 2020 woii ade ke yg dengar lagii lagu nii!! 🤣🤣🤣 👇🏼

  59. author

    Ziana ModinBulan Yang lalu

    2019 still here

  60. author

    Mohd AzlanBulan Yang lalu

    ❤️

  61. author

    Yeffa Leffa94Bulan Yang lalu

    tau kah kalian kmplan ni malay mix indo.. bgtu indahnya hdup srmpun.pnyanyi nya dri indon...

  62. author

    Mohamad DanielBulan Yang lalu

    Lagu ni sangat bagus dan best... Salam dari Malaysia 🇲🇾♥️🇲🇨

  63. author

    badhakimBulan Yang lalu

    go 6ixth sense

  64. author

    Mohd AzlanBulan Yang lalu

    Loveeee

  65. author

    Tanpa Nama2 bulan yang lalu

    Ingat lagu ni baru pertama kali ak masuk 🇲🇾 tahun 2008,prtama kali ak dengar vocalis nya sebut R,ak yakin tu vocalis nya orang 🇮🇩,trnyata betol,lepas tu ak sokong lagu ni,masa tu dia menang dpt penghargaan klu tk silap masa tu dkat tv3. Band nya 🇲🇾 Vocalis nya 🇮🇩 👍🏻👍🏻👍🏻 🇮🇩🤝🏻🇲🇾

  66. author

    Iqbal Hafiz2 bulan yang lalu

    Iconic siel. Dengar time sendu hour ni 😭😭😭

  67. author

    Aliff Amiruddin2 bulan yang lalu

    Lagu ni dekat 20 tahun

  68. author

    Sakuragi Seriezawa [SM7]2 bulan yang lalu

    Nov 2k19

  69. author

    Man Bil2 bulan yang lalu

    2020 ¿?

  70. author

    Rohaiza Hamid2 bulan yang lalu

    Music video ni tiru music video Nickelback - Someday

  71. author

    Loser Hacker2 bulan yang lalu

    November 2019?

  72. author

    ocha cha2 bulan yang lalu

    ini ost drama apa ya?

  73. author

    Stan Top Media dude2 bulan yang lalu

    Aku slalu do dgr lagu ni bila abg aku bukak Mmg suka gila aku mse tu aku drjh brp je hahahaha still igt do lagu ni aku suka sgt

  74. author

    Rashidah Shidah2 bulan yang lalu

    Resah yg d ubah dlm kata²

  75. author

    Meiji SS2 bulan yang lalu

    Masih menunggu kot2 hantu dorg bdua ni muncul 😂😂

  76. author

    Linna ARwijaya2 bulan yang lalu

    Yayah rindu abg nyanyikn lagu ni smbil bawa moto mlm tuh n dlm kreta abg jga prng nyanyikn😭😭😭 Smoga abg temukn n baca coment ni ..

  77. author

    Amin Raqli2 bulan yang lalu

    Nov 2019.. Lagu kenangan bersama arwah Aisyah Batriysya🥰..dh 10 tahun awk pergi.. Al-Fatihah syg😌😥

  78. author

    Muhd Hakim Abdullah2 bulan yang lalu

    Semua lagu dorang tak penah tak best ❤❤❤🔥

  79. author

    Raflisha Lee2 bulan yang lalu

    November 2019 ?

  80. author

    Fakhri Alias2 bulan yang lalu

    2060 Saya dari masa depan.

  81. author

    Shakirah Ibrahim2 bulan yang lalu

    November 2019. Sapa dengar lagi lagu ni. Sepp sikittt

  82. author

    Hannibers Malaya2 bulan yang lalu

    tetap bertahan sehingga sekarang, walaupun aku tau dia dah kahwin .

  83. author

    liyana abdullah2 bulan yang lalu

    lagu ni hidup, sumpah cakap. dari kecik dengar, bila dah besar dengar balik pergh feel siaaaa

  84. author

    Panjang Eyda2 bulan yang lalu

    mana pergi band ni woiiiiii

  85. author

    ulang semula2 bulan yang lalu

    Lirik ketuhanan.

  86. author

    Hafiz Radiox2 bulan yang lalu

    Adi hensem giler

  87. author

    nisha chak2 bulan yang lalu

    em miss this song so much

  88. author

    Loli Boy Senpai2 bulan yang lalu

    arwah ayah aku minat lagu ni.. dan dia telah meninggal kan kami pada tahun 2010.. teringat kat arwah..

  89. author

    Ieza Aiza2 bulan yang lalu

    Band malaysia tp aku pikir dr indon.. Perghh.. Nostalgia weyh.. Lagu penuh kenangan.. Zamn arwah apak aku tengah struggle nak survive life.. Afatihah untuk abah, mohd noor ajmin..

  90. author

    Hingus Leleh2 bulan yang lalu

    Kalau nk tengok cara dorang record, boleh lajukan playback speed ke 1.25 atau 1.5

  91. author

    E Mahang2 bulan yang lalu

    Lagu 2007 hot ni..

  92. author

    Noire Chan2 bulan yang lalu

    Drama apa ehh

  93. author

    Raflisha Lee2 bulan yang lalu

    Alhamdulillah, budak 00 masih jiwang kerana pengaruh abang dan kakak

  94. author

    Nor Azilah Abd Wahab2 bulan yang lalu

    Like lahh..Oct 2019👍👍👍

  95. author

    Attention Seekers2 bulan yang lalu

    Selain suara def gaf c and achik spin, suara dia ni six6th sense juga adalah yg paling rare di malaysia

  96. author

    kery dorayaki3 bulan yang lalu

    masih didengar

  97. author

    Mr Pity3 bulan yang lalu

    saya dari masa kecik sampai sekarang layan lagi lagu ni

  98. author

    Azizul Hattan Hattan3 bulan yang lalu

    Tanpa Engkau Aku Tak Mengerti🤕25/10/2019✌

  99. author

    Farah Azmi3 bulan yang lalu

    hi 6ixthsense...

  100. author

    amzar nolan3 bulan yang lalu

    Dah tahun 2020 ..rindu ex hahaha tapi apakan daya dah tertulis dlm kehidupan kita..like sikit geng zaman2 seluar kecik di betis