MetrowealthPictures
MetrowealthPictures
MetrowealthPictures

Metrowealth Pictures official IDreporter account.
Malaysia's biggest production company established since 2000.
150 films produced and counting.
Lead Malaysia's Entertainment Industry since 2003.
Produce average 20 films per year.
200 hours of drama per year.
A place where a star is not born, but created.
"Not Promise, But A Surety"

Love From KampungLove From Kampung

Love From Kampung

4 hari yang lalu

SANTAU FULL MOVIESANTAU FULL MOVIE

SANTAU FULL MOVIE

6 hari yang lalu

Disantau Akibat Dengki?Disantau Akibat Dengki?

Disantau Akibat Dengki?

12 hari yang lalu

BUDAK PAILANG FULL MOVIEBUDAK PAILANG FULL MOVIE

BUDAK PAILANG FULL MOVIE

24 hari yang lalu

Koleksi Pickupline 2020Koleksi Pickupline 2020

Koleksi Pickupline 2020

21 hari yang lalu

HOSPITAL FULL MOVIEHOSPITAL FULL MOVIE

HOSPITAL FULL MOVIE

26 hari yang lalu

MINYAK DAGU FULL MOVIEMINYAK DAGU FULL MOVIE

MINYAK DAGU FULL MOVIE

Bulan Yang lalu

Ada Hantu Di Hospital?Ada Hantu Di Hospital?

Ada Hantu Di Hospital?

Bulan Yang lalu

MAMI JARUM FULL MOVIEMAMI JARUM FULL MOVIE

MAMI JARUM FULL MOVIE

Bulan Yang lalu

Puasa lama lagi ke?Puasa lama lagi ke?

Puasa lama lagi ke?

Bulan Yang lalu

Cinta Sampai Syurga...Cinta Sampai Syurga...

Cinta Sampai Syurga...

Bulan Yang lalu

Ia Wujud Full MovieIa Wujud Full Movie

Ia Wujud Full Movie

Bulan Yang lalu

Betul Ke Ia Wujud?Betul Ke Ia Wujud?

Betul Ke Ia Wujud?

Bulan Yang lalu

Komentar
  1. author

    Firdaus Amni2 jam yang lalu

    Dah 7tahun arwah bob kuman pergi.. Semoge roh arwah dicucuri rahmat Al fatihah

  2. author

    Qistina Qaisarah2 jam yang lalu

    Mula mula tu mcm gedik

  3. author

    ikmal hilmi4 jam yang lalu

    1:10:00 lagu fav

  4. author

    Amelia Ahmad4 jam yang lalu

    Aku suka film horor malay

  5. author

    Mr Diskoteka4 jam yang lalu

    Akhirnyaaaaa dpt jugak tengok filem ni

  6. author

    ehh zham5 jam yang lalu

    Ay studio ...

  7. author

    Muhammad Mukhliez Mikhael Muhammad Hafizul Feisal6 jam yang lalu

    Aku tak pernah dapat like.tolong bagi aku lima like je😭😭😭😭

  8. author

    Dhuan Absa6 jam yang lalu

    Gi masjid solat berjamaah dan baca Quran lebih berfaedah.

  9. author

    Dhuan Absa6 jam yang lalu

    Satu lagi geng Melayu suka buang waktu buat video tidak berfaedah dan tidak berkualiti kandungan cerita. Selagi ada permintaan.

  10. author

    Siti Aishah7 jam yang lalu

    Oooo ni ke yang orang nyanyi lagu bukalah matamu

  11. author

    June Thompson7 jam yang lalu

    shorturl.ca/seeeexgirls26meets දැනෙනවා ආරම්භ එය මම එය කියවා

  12. author

    Fatihah Halim8 jam yang lalu

    2020 pun still tgok 😉

  13. author

    ANAK HARIMAU8 jam yang lalu

    Best cita ni

  14. author

    Mus cb8 jam yang lalu

    Perempuan dgn ciko tu sapa nama dia

  15. author

    Mus cb8 jam yang lalu

    Sapa nama perempuan pakai baju merah tu

  16. author

    hadimochi 039 jam yang lalu

    18:55

  17. author

    Anjelita Beji9 jam yang lalu

    Woww..dah lama tunggu full movie kat youtube

  18. author

    Iwan GENG10 jam yang lalu

    Dah pi kacau sgt tunang tulah akibat nye

  19. author

    Fiteribest Fiteribest10 jam yang lalu

    seram lah siut

  20. author

    Halimaton Hj Mohd Noor11 jam yang lalu

    Sakitnya bila bertepuk sblh tangan. Adam ikhlas berkawan...aku suka cara persahabatan yg dibawa oleh adam.

  21. author

    Tantiyana Atan11 jam yang lalu

    Kenapa gaya macam lelaki

  22. author

    panca_ rimba13 jam yang lalu

    Oaloh yg part ² last napa lagutu😨😨😱

  23. author

    Gorilla Hitam13 jam yang lalu

    Baguslah cerita sis

  24. author

    mas kuro14 jam yang lalu

    amende bodo rempit af

  25. author

    Ainul Rania15 jam yang lalu

    Aq suka cerita ni sgt2

  26. author

    Dayang Farhana16 jam yang lalu

    Hdob

  27. author

    rani cax927016 jam yang lalu

    kelakarlah cerita ni

  28. author

    Dayang Farhana16 jam yang lalu

    Vs ok hsobd0b

  29. author

    Asyraf Akhimullah16 jam yang lalu

    Oiiiiiiiiiiiiiiii

  30. author

    nazhatul najeha17 jam yang lalu

    terperanjat siot , first first alih alih kuar monafandey

  31. author

    Ahmad Razman18 jam yang lalu

    No 1 bella

  32. author

    Nur Syafiqa18 jam yang lalu

    perlu ka tinggalkan dia ?tnggu apa salah bodohhhh .

  33. author

    zack adhaHari Yang lalu

    wah blanje nmpk..

  34. author

    Mohamad HusainiHari Yang lalu

    22:30 😂😂😂

  35. author

    neetavy asHari Yang lalu

    355 view tkan takde 1 comment pun hurmm bru nak layan tak tau lg best ke tak

  36. author

    zira rosliHari Yang lalu

    Tolong uplod video full

  37. author

    Cahaya MatiHari Yang lalu

    Khurafat pakcik ni, dekat2 dgn syirik walaupun nerlakon, harap atok tu dah tobat sblum mninaggal

  38. author

    Nurul AisyahHari Yang lalu

    Suare hun haqeem terbaikk laaa

  39. author

    solartrap woodenboxlwpHari Yang lalu

    aku sukkaaaaa cerita serem ini. mantap. btw, kalo yang suka cerita serem kaya ini juga, coba donlot app ini play.google.com/store/apps/details?id=com.khicomro.horrorstoryebook1 , gak kalah serunya juga.

  40. author

    frost Ice98Hari Yang lalu

    buka ikat baru dpt angkat tangan

  41. author

    nik muhdHari Yang lalu

    Budak²: wuuuu seksinya Aisyah Aziz: suka hatilah Ejen Ali: Aku dah pecat dia kenapa dia ada balik? Orang kat pentas: ......*buat bodoh*

  42. author

    Anonymous UnHari Yang lalu

    Merepek jelah cerita ni, anak perempuan kena kena ikat kena pukul bapak boleh jadi kayu je. Mak je yang over depend anak perempuan nya. Cerita tak kena dengan pelakon lah uncle david haiyoo 🤦‍♂

  43. author

    ahmad nalzamHari Yang lalu

    Watak saipul apek dlm filem ni menjadi lol.

  44. author

    Ku rozaiman Ku romliHari Yang lalu

    Geran cerita yg paling best dan terbaik bagi saya...saya mohon pada yg berkenaan,saya harap buat sambungan cerita ni...terbaikkkkkkkkkkkkkkk

  45. author

    majulia liyaHari Yang lalu

    Wawasan 2020 tahun ini, Matlamat masih tidak tercapai, Tahun tikus pada tahun ini, Moga segala hajat mejar devid teo tercapai.

  46. author

    Fy Fy 2Hari Yang lalu

    1-9 episode... i skip skip skip.. kalau mcm nie la drama melayu tahun 2020... IDEA ko dgn otak ko rendam dlm CLOROX LEPAS NIE...

  47. author

    Gyna GraceHari Yang lalu

    Tempat tu x berhantu pon yg hantunya yg buat video ni haa...p main benda seru2 memang datang la benda tu..da panggil takut pula..hampehh..

  48. author

    Bruang SenyumHari Yang lalu

    drama sangat

  49. author

    Isharezam RezamHari Yang lalu

    Highland tower, teringin nak pergi melawat sya tinggal Di Perlis..Highland tower berhantu ke..nak pergi Highland tower

  50. author

    filomina filominaHari Yang lalu

    Sumpah aku penah mengelami yg sma...🙂disebab kn sorang sendiri..aku terpaksa tahan..tk tau nk buat apa...

  51. author

    Atikah 46Hari Yang lalu

    Aq dngr pun takutttt

  52. author

    Atikah 46Hari Yang lalu

    Gila berani ahhh perempuan niiii

  53. author

    Nanie SuryaniHari Yang lalu

    Dekat mana ni

  54. author

    Nanie SuryaniHari Yang lalu

    Kalau aku jadi begini memang tak lah

  55. author

    Ayzim 918Hari Yang lalu

    2020 like skit 💘

  56. author

    Faris SyazwanHari Yang lalu

    Dey saya sultan abli shah 😎😎😎😎😎😎

  57. author

    muhd ariffHari Yang lalu

    Hi sya Bun sya AJIB dan sya AMAN dan saya ADUL ..kami ank ii sidek🤣

  58. author

    Farra amira Shahrira2 hari yang lalu

    baru sekarang I dpt tengok heheh yeahh 😘

  59. author

    Erik Papoyy2 hari yang lalu

    Orang Indonesia ada yg liat kah 25-01-2020

  60. author

    Ryuuhi2 hari yang lalu

    49:02

  61. author

    Gansky _2 hari yang lalu

    👍👍👍👍...ga nyesel nontonya...keren pokonya...

  62. author

    Kila Hikal2 hari yang lalu

    Sedih 2020

  63. author

    FARYZAL gaming2 hari yang lalu

    Taikun 2 nya bila

  64. author

    Man Momo2 hari yang lalu

    Karma ini karma tuhan bayar cash... Geram plak aku tengok

  65. author

    abdul aziz2 hari yang lalu

    1:02:56 nampak sgt menipu botol di angkat guna tali siap berpusing pastu potong tali tu.hahaha kelakar

  66. author

    Masayu Jumaat2 hari yang lalu

    Dmx

  67. author

    yani Yani2 hari yang lalu

    Bodoh jd perempuan...mau d d pukul

  68. author

    yani Yani2 hari yang lalu

    MINYAK DAGU TU....DAGUNYA BEMINYAK2

  69. author

    Muhd Nabil2 hari yang lalu

    Ribbon ape siak ikat kat kepala sampai kebelakang..klako la

  70. author

    Rizzoli Joli2 hari yang lalu

    Crita ni btul² kerr tdkk..

  71. author

    Rizzoli Joli2 hari yang lalu

    Dh lma aku Cari Bru jumpa

  72. author

    Erma Lingga2 hari yang lalu

    Sedihh bangett ceritanyaa😭😭😭

  73. author

    Hakimi Shafie2 hari yang lalu

    Nak citer jiwa kacau the movie

  74. author

    FIZULZ 112 hari yang lalu

    Aku dah x lalu dah pagoh ni kalau dari kl nk ke bp..aku lalu tangkak

  75. author

    mohd Iqbal2 hari yang lalu

    Cerita ni pling santai dan best.byk mesej.cerita ni dgn suamiku jatuh dri lngit mmg santai dan layam

  76. author

    Sick Razz2 hari yang lalu

    throwback teruk yall

  77. author

    Nadhif FN2 hari yang lalu

    MCM mane nak join saya nak join

  78. author

    meme2 hari yang lalu

    Dulu filem ni lah yg paling seram

  79. author

    MqddHqnii 72713 hari yang lalu

    Midvalley ni .. rap bukalah matamu , zizi kirana Ada geng ..

  80. author

    Jamil Termarjinalkan3 hari yang lalu

    Jateng hdir mntapp emng kren filmnya..

  81. author

    Putriisabella Putrijohari3 hari yang lalu

    Ikutkn finaz xblh salah phm kna tnya dlu bukn trus serang mmg mkn diri sendiri la dia dh taw rita tu bwk mulut xyh la caya adoi haha

  82. author

    Irfank irfan3 hari yang lalu

    Salam dari indonesia Yang nonton tahun 2020 like😍

  83. author

    Mohd Irfan3 hari yang lalu

    50:21 comel je AHAHHAHA

  84. author

    Judith Subeh3 hari yang lalu

    Islam apakah ini?Bagus tak payah masuk islam

  85. author

    Teratai Jingga3 hari yang lalu

    Bagus👍

  86. author

    Sand Fox3 hari yang lalu

    Xde sbb yg mkn bunyi semua dh kene tampar dgn aq

  87. author

    Cahaya Mati3 hari yang lalu

    laki tu mcm tumulak

  88. author

    Nama Saya3 hari yang lalu

    Nasib baik aku ada pengalaman bende2 mcm ni mase mule2 kene tu kt keluarga memang menggelabah tak tahu nk buat ape baca2 ayat pon tak menjadi hanya ikhtiar dengan bantuan Allah dan orang perubatan Islam.. Nasihat saya kalau ada penyakit pelik2 dh cek kt doktor tapi doktor macam tak boleh sahkn tu se elok elokny pergi berubat.. kalau dibiarkan takut melarat..kene buatan org ni bahaya boleh bawak mati..yang lagi sakit dye seksa kita mati perlahan-lahan... Allahuakbar..

  89. author

    Sazarulnizam Abu Bakar3 hari yang lalu

    Bodoh Nak Mampus`!!!!

  90. author

    Amirul Iskandar3 hari yang lalu

    Nampak sangat berlakun.. ikot logik la kan .. mint ke 57.10 .. seberani apa pun org tu .. atau kuat mana pun iman nya .. tak kan dia tanya "TAK NI KENAPA NI" nmpak tu kan soalan bodo dia tanya .. pura2 tak paham keadaan .. dlm hutan tngah malam panjat pokok jegel org .. last dari aq yg tnya tu tak kayu berlakon atau dia memang bodoh abadi

  91. author

    Isabella Aminuddin3 hari yang lalu

    Sape still tngk thn 2020👍

  92. author

    Sins Oyabun3 hari yang lalu

    Belen mana ni?

  93. author

    Suhaila ila3 hari yang lalu

    intro die weiii😂

  94. author

    Suhaila ila3 hari yang lalu

    intro die weiii😂

  95. author

    noor azman3 hari yang lalu

    "Aku sangup dengar apa saja tentang kau, kecuali tentang perpisahan"

  96. author

    Nur Amirah irdina3 hari yang lalu

    Siapa yg tengok 2020

  97. author

    ZK3 hari yang lalu

    Bestnya movie ini.. saya suka sangat

  98. author

    f i3 hari yang lalu

    Ane orang indonesia, lebih seneng liat film horor malaysia ketimbang indonesia

  99. author

    Fakhru Arief3 hari yang lalu

    Sungguh kejam kau danial

  100. author

    Fatihah Najwa3 hari yang lalu

    BAPAK SEDIH SIAAA ADUHHHH