EjenAli
EjenAli
EjenAli

Congratulations Ejens! You have found Ejen Ali's TOP SECRET IDreporter account. Subscribe for official transmissions from Ejen Ali. Act immediately!

Lukis Ejen Jet - Style 2!Lukis Ejen Jet - Style 2!

Lukis Ejen Jet - Style 2!

4 bulan yang lalu

Lukis Ejen Jet - Style 1!Lukis Ejen Jet - Style 1!

Lukis Ejen Jet - Style 1!

4 bulan yang lalu

MISI: RAYA '19MISI: RAYA '19

MISI: RAYA '19

4 bulan yang lalu

MISI: PUASA '19MISI: PUASA '19

MISI: PUASA '19

5 bulan yang lalu

Lukis Viktor - Style 2!Lukis Viktor - Style 2!

Lukis Viktor - Style 2!

7 bulan yang lalu

Lukis Viktor - Style 1!Lukis Viktor - Style 1!

Lukis Viktor - Style 1!

7 bulan yang lalu

Lukis Trez - Style 2!Lukis Trez - Style 2!

Lukis Trez - Style 2!

7 bulan yang lalu

Lukis Trez - Style 1!Lukis Trez - Style 1!

Lukis Trez - Style 1!

7 bulan yang lalu

Lukis Dos - Style 2!Lukis Dos - Style 2!

Lukis Dos - Style 2!

7 bulan yang lalu

Lukis Dos - Style 1!Lukis Dos - Style 1!

Lukis Dos - Style 1!

7 bulan yang lalu

Lukis Uno - Style 2!Lukis Uno - Style 2!

Lukis Uno - Style 2!

7 bulan yang lalu

Lukis Uno - Style 1!Lukis Uno - Style 1!

Lukis Uno - Style 1!

7 bulan yang lalu

Lukis Jenny - Style 2!Lukis Jenny - Style 2!

Lukis Jenny - Style 2!

7 bulan yang lalu

Lukis Jenny - Style 1!Lukis Jenny - Style 1!

Lukis Jenny - Style 1!

8 bulan yang lalu

Lukis Ejen Bakar - Style 1!Lukis Ejen Bakar - Style 1!

Lukis Ejen Bakar - Style 1!

10 bulan yang lalu

Selamat Hari Malaysia!Selamat Hari Malaysia!

Selamat Hari Malaysia!

Tahun Yang lalu

MISI : RAYA '18MISI : RAYA '18

MISI : RAYA '18

Tahun Yang lalu

MISI : PUASA '18MISI : PUASA '18

MISI : PUASA '18

Tahun Yang lalu

JomOriJomOri

JomOri

Tahun Yang lalu

Episod Akhir Musim 2Episod Akhir Musim 2

Episod Akhir Musim 2

Tahun Yang lalu

Komentar
  1. author

    Ahza Mifdall7 jam yang lalu

    Weeeeeee

  2. author

    Black Lotus7 jam yang lalu

    "kenapa kena kisahkan dia sedangkn dia tak kisahkn orang lain?" Kannn kannn? Stujuuuuuuuuuuuu

  3. author

    Dini islamy Official8 jam yang lalu

    Bertindak segera

  4. author

    Nizam Zaidi8 jam yang lalu

    Nk Tanya ni lagu apa plezz

  5. author

    Ardiansyah Ardian8 jam yang lalu

    Kapan mulainya

  6. author

    Piey Pasirmas8 jam yang lalu

    bersina terasa kawan saya kerana dia botak😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

  7. author

    Hesron Hutahaean8 jam yang lalu

    Betulkah tu

  8. author

    Ratna Desy8 jam yang lalu

    kapan ejen ali the muvie 2 dah gak sabar

  9. author

    Azriee Othman8 jam yang lalu

    Tolong release lagu penuh..terima kasih

  10. author

    Lasiman Sinaga8 jam yang lalu

    UNO tokar mintak di bunuh

  11. author

    Mohd Zahri8 jam yang lalu

    Lawak gila part last sekali tuh uno datang nak minta maaf hehehehe

  12. author

    Steven Victor8 jam yang lalu

    mohon yg suka ejen ali mohon di like

  13. author

    Mr. Zombie9 jam yang lalu

    Lagu ini Inspired by: The Calling TheFatRat Bener gak?😂🤣

  14. author

    Mohamad Andrianto9 jam yang lalu

    Sembentar lagi mau ke malaysia

  15. author

    Mohamad Andrianto9 jam yang lalu

    Wah semangat ya salam dari Indonesia

  16. author

    ahmad qodhy irfan10 jam yang lalu

    10:48 kok busterdroidnya nggak override

  17. author

    Rismiati aning11 jam yang lalu

    Tujuan nonton ini cuma mau liat iris overide mode

  18. author

    Muzammil Azman13 jam yang lalu

    Kalau mcm ni kualiti pembikinan animasi orang kita, aku lebih rela tgk kartun jaaa drpd drama2 melayu sampah dengan plot yg sama dri 10 tahun lalu sampailah sekarang. Samaaa jaaaa, tak ada momentum langsung.

  19. author

    Ummu Manja13 jam yang lalu

    Bertindak segera

  20. author

    koleksi artis14 jam yang lalu

    sempoi la lagu altimet ni..paduu

  21. author

    syazwan solehin14 jam yang lalu

    Speed 1.25x lgy sdp bhai

  22. author

    ghani si youtubeber 6 tahun14 jam yang lalu

    Saya ga sabar mau nonton ejen ali the movie

  23. author

    Ayu Mustika15 jam yang lalu

    Kata bakar kan kurang asam ya bakar sendiri aja yang asemin lagi

  24. author

    SHAH MUHAMAD15 jam yang lalu

    Terbaik.. tak sabar nak nonton ejen ali di pawagam bulan November nanti.. tengok trailer ni pun dah best.. teerrrbaik

  25. author

    Googel Akun17 jam yang lalu

    Episod 14 nya mna

  26. author

    Oppo A3s20 jam yang lalu

    Macam mane korang tahu

  27. author

    Niro Taqwani22 jam yang lalu

    Ali tak fokus pulak hemm

  28. author

    Niro Taqwani23 jam yang lalu

    Naysuuuuuuuuuuu

  29. author

    Niro Taqwani23 jam yang lalu

    Kenapaya rudi kayak gitu

  30. author

    Shreya - The Marvel fan23 jam yang lalu

    Alright who's watching the trailer in English because they don't know the language BTW what language is it??.🤔

  31. author

    Ribie AmirHari Yang lalu

    Episod ni ada kaitan dengan ejen ali the movie nantikan

  32. author

    FizzYHari Yang lalu

    Nak aku spoiler??

  33. author

    GAME ON YOU GAMERS!Hari Yang lalu

    malaysia punya animation punya level sama level hollywood dah.

  34. author

    iqram achik juaHari Yang lalu

    aku suka yg hijau tu smart

  35. author

    miike ChutHari Yang lalu

    Sapa tengok trailer ejen ali the movie sambil tengok comment ? Tunjukkan diri .. BERTINDAK SEGERA !!!

  36. author

    W I R A R A SHari Yang lalu

    Music dia style macam daft punk,sempoi boh

  37. author

    Azlinda AzlindaHari Yang lalu

    BERTINDAK SEGERA

  38. author

    Azlinda AzlindaHari Yang lalu

    Aku ejen shaz

  39. author

    ariana00Hari Yang lalu

    sape2 yg nyanyi lagu ni tolonglah buat cover lagu the calling versi bm.. suara dah masuk ni. sape sokong like

  40. author

    Aghist MaulanaHari Yang lalu

    Bukankah ketua teras sepatutnya berlindung dilongkasih(menit berapa y) Lucu sekali wkwkhhh

  41. author

    Nabila KeisyaHari Yang lalu

    Sangat tak sabarnyeee nak nonton

  42. author

    Fahmi Abdul NassirHari Yang lalu

    Dh mcm eren kat attack on titan

  43. author

    pa e tioHari Yang lalu

    ejen ali emang besss yg suka likeee😃🙂😃😃😃😃😃😃😃

  44. author

    aditya nugrahaHari Yang lalu

    dari biasanya

  45. author

    aditya nugrahaHari Yang lalu

    saya pengen mau lihat kalau ali enggak pake airis tapi masih hebat

  46. author

    pa e tioHari Yang lalu

    yg suka ejen ali likeeeeee

  47. author

    Ida SusantiHari Yang lalu

    Aku agamanya keristen

  48. author

    Riris AristaHari Yang lalu

    Besh nye ejen zeeen

  49. author

    Riris AristaHari Yang lalu

    Katenye fiktor tu bagus lah.tapi misi tu penting juga

  50. author

    AURA KASIH FF PERSIJA DAN AREMAHari Yang lalu

    Yang like dapet pahala

  51. author

    Wawan EksaHari Yang lalu

    Mantap bos

  52. author

    sunarti nartiHari Yang lalu

    ali kotingal di mana

  53. author

    sunarti nartiHari Yang lalu

    ali rumahmu dimana ka

  54. author

    SITI NURFARAHIN/ FARAH SINB POWER PRINCESSHari Yang lalu

    knpa sikit je? 0:00-3:37 😫😫

  55. author

    Siti MaerohHari Yang lalu

    Wau😍😍😍😍😍

  56. author

    ridha putri ramadhaniHari Yang lalu

    Kalian lucunya dimana kalau divideo ini kalau aku Pas moon naik mobil ekpresinya macam lucu hahhaha

  57. author

    Ferisha OfficialHari Yang lalu

    Kakak aku mau request kenapa gk bikin lagi yang musim 3 nya padahal kalau di tayangin di tv indonesia pasti bakal banyak yang nonton bahkan bukan anak anak saja yang suka nonton film gini tapi anak remaja seperti saya juga banyak yang suka film ini Mulai dari cerita nya alurnya bahkan tokohnya pun menarik juga Aku mohon semoga ejeen ali kembali tayang di tv indonesia seperti mnctv

  58. author

    Syed Syahmi 1Hari Yang lalu

    Lagu Ejen Ali The Movie sedap baii.. Ade rap2 gittuu "semua rimau aku serang, aku masih boleh tendang, kalau nampak jangan cengang, kalau kacau bendang kami, nanti dengar gendang perang, lepas tawan yang disini, lawan yang seberrang........ kita jaga kita! " aaa best dowhh lagu die😍 x sabar giler..

  59. author

    Sholikha LikhaHari Yang lalu

    uno minta maaf

  60. author

    Fayyadh NazranHari Yang lalu

    part Ali dirindui ejen lain😛

  61. author

    Fayyadh NazranHari Yang lalu

    x shabo nak ajak anak g tengok wayang ni oiii...

  62. author

    ramadhan channelHari Yang lalu

    ledakan itu dasyat

  63. author

    Riris AristaHari Yang lalu

    Ejen ali tu degil lah.tapi ie kegemaran aku dir tu

  64. author

    Riris AristaHari Yang lalu

    Kafer tu ape.siape boleh jawab.like ye

  65. author

    Riris AristaHari Yang lalu

    Siapa name panjang ejen ali sebenarnye

  66. author

    P O O R F E E D E RHari Yang lalu

    Macam the calling je:v (thefatrat)

  67. author

    Alya nazima MaryamHari Yang lalu

    Mantap best di indonesia juga suka

  68. author

    Kevin GamingHari Yang lalu

    BERTINDAK SEGERA

  69. author

    Aira janeeta happyHari Yang lalu

    Siapa yang suka nonton Ejen Ali like ya di bawah👇👇👇

  70. author

    Kamariah SeninHari Yang lalu

    Bes ejen ali

  71. author

    MattRixHari Yang lalu

    1:06 i saw ejen rizwan

  72. author

    BeGoneHari Yang lalu

    i love this show but i can't understand it

  73. author

    Adit TyaHari Yang lalu

    BUKALAH MATAMU SIAPA PUNYA IRIS 🤣

  74. author

    Rafik RafHari Yang lalu

    பகமகம்ப

  75. author

    DaiseamHari Yang lalu

    0:30 kok habus

  76. author

    Haris ChannelHari Yang lalu

    11:19

  77. author

    Shahrul Captain KaizoHari Yang lalu

    Kalau Korang Suka Uno Rizwan Ali Tolong Like👍

  78. author

    Haikal Car CarrierHari Yang lalu

    UK k kejap go tggu 9 ko ko

  79. author

    mcd 123Hari Yang lalu

    Ermm.aq rasa artist laki cam Faizal Tahir nyanyi lagi better dan terasa aura dia.

  80. author

    syifa kirania isnainiHari Yang lalu

    Aku dari Indonesia

  81. author

    mohd ikhlasHari Yang lalu

    Masok ni dah 290kali aku dgr sehari

  82. author

    Tri AjiHari Yang lalu

    ejen ali hebat dan ganteng

  83. author

    Tri AjiHari Yang lalu

    ejen ali hebat tapi agak bodoh

  84. author

    Mohd HanafiHari Yang lalu

    mak ali tu siapa? ada dlm movie ni x? aku la kanak2 yg tidak dewasa pertama nk tgk cerita ni

  85. author

    Zal AzmiHari Yang lalu

    Sumpah aku rasa lagu ni saing lagu europe sana

  86. author

    clash clansHari Yang lalu

    Spe yg xjemu tengok episode ni Like sikit😆

  87. author

    ailing officialHari Yang lalu

    yey semoga tayang di you tube gak di bioskop

  88. author

    Zarrin Asyraaf2 hari yang lalu

    DEYYYYYYYYYY!!!

  89. author

    Nik Idhan2 hari yang lalu

    Mantul

  90. author

    Hibari Kyoya2 hari yang lalu

    Tak.. sekarang nie mana general dgn dua lagi ketua teras waktu uno lawan dgn zain? Mcm mana si general tu boleh jadi general padahal waktu base kena serang pun dia langsung takde muncul.. harap season 3 ada la reveal kebolehan si general tu..

  91. author

    Anime_Malay_Studios2 hari yang lalu

    Best Lah ejen Ali... pls Like Dan Subscribe my IDreporter channel TQ ✌️

  92. author

    dini wasilah2 hari yang lalu

    Gempak 😭

  93. author

    Devil_CRY O92 hari yang lalu

    Mohon nyanyi lagu ni kat boss korang yang kena bodek... BUKA LAH MATA MU.... GUNALAH OTAK MU....

  94. author

    Rohanawati Alida2 hari yang lalu

    Nak tengok saat Ali dan Alicia kat kedai makan tu Best gilerrrrrrr

  95. author

    Rama Dhani2 hari yang lalu

    Hai saya dari Indonesia saya sangat suka sama kartun ejen Ali karena sangat bagus salam dari Indonesia🇮🇩🇮🇩

  96. author

    Devil_CRY O92 hari yang lalu

    Dato Othman: Siapa budak hingusan ni? Ejen Ali: Aku watak utama dlm cerita ni.. Dato Othman: errrr...krik ..krik..krik

  97. author

    Sepohon Kaktus Hijau2 hari yang lalu

    Adoi..... tu bukan meniru lah, tu namanya Sampling.

  98. author

    Official 8D2 hari yang lalu

    See My Video bukalah matamu 7D...tq watch

  99. author

    ume azhar2 hari yang lalu

    Kenapa aku rasa yg version lelaki lagi syok dengar. Lagi rancak, pastu lagi semangat nak dengar. Wow studio, release lah yg version lelaki pulak..nk dgr

  100. author

    Zakiah Esa2 hari yang lalu

    Tak sabar nak tengok ejen ali